Inducord Lancia – waterpersslang

Vanaf 14,50m excl. BTW

Offerte aanvragen

Login om uw eigen prijs te zien.

De Inducord Lancia is een waterpersslang voor de industrie welke inwendig is gemaakt van glad, zwart synthetisch rubber en uitwendig van synthetisch rubber met doekafdruk. De slang is voorzien van een conisch uiteinde.

De slang is uitermate geschikt voor het schoonspuiten van vloeren en scheepsdekken. Het conische uiteinde, dat met een simpele handbeweging af te knellen is, zorgt voor een goede drukopbouw. De slang hoeft dus niet voorzien te worden van een nozzle en is daardoor zeer makkelijk in gebruik. De Inducord Lancia schuurt niet en blijft niet haken.

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Alleen leverbaar op afgepaste lengte. Snijlengte niet mogelijk

Technische gegevens:

Temperatuurbereik: -20 tot +80°C

Kleur: Zwart

Norm: EN ISO 1307:2008

Werkdruk: 10 bar

Barstdruk: 30 bar

Specifieke afmetingen mogelijk op aanvraag

Naast ons standaard programma is het bij een aantal slangen mogelijk om op aanvraag andere lengtes te bestellen.

Afhalen


Verzenden


Leveren
Veel producten worden indien niet uitverkocht, uit voorraad geleverd zodat u binnen enkele dagen na bestelling de bestelde producten ontvangt. Op een aantal andere producten geldt in principe een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Verifieert u eventueel voor bestelling of het product op voorraad is. Leveringen vinden franco afleveradres Nederland plaats bij een netto opdrachtwaarde vanaf Euro 750,00 excl. BTW. Vrachtkosten orders < € 750,00 worden op factuur berekend met een minimum tarief van € 24,00.

Administratiekosten orders < € 50,00 zijn € 6,50 Levertijd Betaling binnen 30 dagen netto. Al onze aanbiedingen zijn maximaal 30 dagen geldig.

Voorwaarden en contact

Levering uitsluitend volgens de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Het inzenden van een opdracht op basis van deze offerte impliceert gelijk een acceptatie van de genoemde betalingsconditie en leveringsvoorwaarden als hier genoemd. Leveringsvoorwaarden van derden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.