Toont alle 4 resultaten

Brevotube-AGS-GK voor rookgassen, slijpstof en zaagsel

Vanaf 79,00
De Brevotube-AGS-GK is gemaakt van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een glaskoorddichting voor temperaturen tot 400 °C. De  slang heeft een meerkantige uitvoering om afwikkelen tegen te gaan. Afhankelijk van de toegepaste druk ontstaat er een lekverlies in de slang. Deze slang wordt voornamelijk toegepast voor transport van slijpstof, rookgassen, zaagsel en houtspanen. Grotere diameters op aanvraag

Brevotube-AGS-GR rookgas slang

Vanaf 69,50

Slang voor rookgas nodig

De Brevotube-AGS-GR is gemaakt van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een glaskoorddichting voor temperaturen tot 400 °C. Dit maakt de AGS-GR de ideale flexibele rookgas slang. Deze Brevotube-AGS-GR is een ronde uitvoering.

Brevotube-AGS-KK rookgasslang voor houtkachels

Vanaf 59,50
De Brevotube-AGS-KK is geschikt voor het afzuigen of doorvoeren van onder andere lucht, rookgassen, slijpstof, zaagsel, houtspanen en kaf en is geschikt voor hoge luchtsnelheden.

Rookgasslang voor houtkachels

De Brevotube-AGS-KK is vervaardigd van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een katoenkoord dichting voor temperaturen tot 120 °C. Ideaal dus voor hete rook afzuigen. Dit betreft een meerkantige uitvoering om afwikkelen van de slang tegen te gaan, afhankelijk van de toegepaste druk ontstaat er een lekverlies in de slang.  

Brevotube-AGS-KR rookgas slang

Vanaf 51,50
De Brevotube-AGS-KR rookgas slang is gemaakt van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een katoenkoord dichting voor temperaturen tot 120 °C. Dit is een ronde uitvoering, afhankelijk van de toegepaste druk ontstaat een lekverlies in de slang. Deze slang is geschikt voor het afzuigen of doorvoeren van onder andere lucht, rookgassen, slijpstof, zaagsel, houtspanen en kaf en de slang is geschikt voor hoge luchtsnelheden.

De metaal gewikkelde slangen zijn met name bedoeld om rook en andere (hete) gassen af te voeren.
De slangen zij overigens ook geschikt voor het doorvoeren van houtspaanders, slijpsel en andere abressieve media.

In onze webshop ziet u 4 variaties. Waarbij de verschillen zitten in een ronde of meerkantige uitvoering en een dichting van glaskoord voor temperaturen tot 400 graden of katoenband voor temperaturen tot 120 graden.

AGS GK

Brevotube-AGS-GK is gemaakt van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een glaskoorddichting voor temperaturen tot 400 °C.
De GK is een meerkantige uitvoering.

Rookgasslang voor houtkachels

AGS GR

De ronde Brevotube-AGS-GR is gemaakt van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een glaskoorddichting voor temperaturen tot 400 °C.

 

AGS KK

De Brevotube-AGS-KK is vervaardigd van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een katoenkoord dichting voor temperaturen tot 120 °C. Ideaal dus voor hete rook afzuigen. Dit betreft een meerkantige uitvoering.

AGS KR

De Brevotube-AGS-KK is vervaardigd van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een katoenkoord dichting voor temperaturen tot 120 °C. Ideaal dus voor hete rook afzuigen. Dit betreft een ronde uitvoering