Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Carboflat – bunkerslang

Vanaf 99,60
De Carboflat is een plat oprolbare bunkerslang.  Het is een zwarte slang met een gladde NBR binnenwand en een CR buitenwand met doekafdruk. De slang is voorzien van inlagen en 2 static-wires. De NBR binnenwand is biodiesel resistent, de buitenwand is Uv-, verouderings- en weersbestendig.
Opties selecteren

Armoflex/Oil – zuig-/persslang

Vanaf 17,25
De Armoflex/Oil is een kunststof zuig-/persslang van een PVC/NBR compound, de slang heeft een zwarte kleur en heeft een ingewerkt stalen spiraal. De slang is verouderings- en weersbestendig.
Opties selecteren

Carbocord 10 – persslang

Vanaf 26,80
De Carbocord 10 is een breed inzetbare olie- en benzinebestendige persslang. De slang is uitgevoerd met een gladde, zwarte NBR binnenwand en een SBR/EPDM zwarte buitenwand welke is voorzien van een doekafdruk. Daarnaast heeft de slang textielinlagen en een static wire.
Opties selecteren

Carbocord EN – persslang

Vanaf 26,80
De Carbocord EN is een olie- en benzinebestendige persslang met een gladde zwarte NBR binnenwand en een zwarte CR buitenwand met doekafdruk. De slang is voorzien van textielinlagen en 2 static wires.
Opties selecteren

Carboflex EN – zuig-/persslang

Vanaf 39,60
De Carboflex EN is een olie- en benzinebestendige zuig-/persslang. De slang heeft een gladde, zwarte NBR binnenwand en een zwarte CR buitenwand welke is voorzien van een doekafdruk, daarnaast is de slang voorzien van textielinlagen met stalen spiraal en static wire. De NBR binnenwand is benzine-, olie-, biodiesel en E 10 bestendig, ook is de slang verouderings- en weersbestendig. De zuig-/persslang is geschikt voor koolwaterstoffen tot een aromatengehalte van 50%.    
Opties selecteren

Carboflex Grecato – zuig-/persslang

Vanaf 22,80
De Carboflex Grecato is een olie- en benzinebestendige zuig-/persslang. De slang heeft een gladde, zwarte NBR binnenwand en een zwarte CR buitenwand welke is voorzien van een speciaal profiel en doekafdruk. Daarnaast is de slang voorzien van textielinlagen en een stalen spiraal. De slang is voorzien van een zogenaamd "Grieks" (geblokt) profiel waardoor de slang een kleine buigingsradius heeft.
Opties selecteren

Carboflex Ohm/10 – zuig-/persslang

Vanaf 27,75
De Carboflex Ohm/10 is een olie- en benzinebestendige zuig-/persslang. De slang heeft een gladde, zwarte NBR binnenwand welke elektrisch geleidend is en een zwarte slijtvaste SBR/EPDM buitenwand welke is voorzien van een doekafdruk. De buitenwand is olie- en ozonbestendig en slijtvast. de slang is voorzien van textielinlagen en een stalen spiraal. De binnenwand is olie- en benzineresistent en geschikt voor industriële oliën, stookoliën, biodiesel en mineraal houdende hydraulische oliën.
Opties selecteren

Carboflex/U.L./Ohm – zuig-/persslang

Vanaf 56,35m excl. BTW
De Carboflex/U.L./Ohm is een uiterst flexibele en lichtgewicht olie- en benzinebestendige zuig- en persslang. De slang heeft een gladde zwarte en geleidende binnenwand van NBR en een buitenwand van zwart, geleidend en licht gegolfd CR-rubber. De slang is voorzien van textielinlagen en een stalen spiraal. De slang is geschikt voor koolwaterstoffen tot maximaal 50% aromatengehalte en zeer geschikt voor voertuigen en werkzaamheden in de industriële reiniging en tanktransport of andere werkzaamheden waar de medewerker graag met een licht product werkt wat ook aan te bevelen is vanuit Arbowetgeving.
Opties selecteren

Carboform – persslang

Vanaf 10,80
De Carboform is een olie- en benzinebestendige persslang met een gladde, geleidende en zwarte NBR binnenwand en een geleidende, zwarte SBR/EPDM buitenwand. De slang is slijtvast en verouderings- en weersbestendig. Daarnaast is de binnenwand van deze slang benzine- en olie resistent.
Opties selecteren

Carboform/PD – benzinepompslang

Vanaf 15,10
De Carboform/PD is een benzinepompslang die ook inzetbaar is als haspelslang. Het betreft een slang met een gladde, geleidende, zwarte NBR binnenwand en een gladde, geleidende, zwarte CR buitenwand welke is voorzien van een doekafdruk. Deze slang is weer- en verouderingsbestendig.
Opties selecteren

Corruflex Buna AS – zuig-/persslang

32,80 excl. BTW
De Corruflex Buna AS is een zeer flexibele PVC/NBR zuig/persslang. De slang is uitgevoerd in zwart PVC/NBR en heeft een ingewerkt hard blauw PVC-spiraal en is voorzien van een static wire. De slang is inwendig glad en uitwendig gegolfd.
Opties selecteren

Naftoil Buna – zuig-/persslang

Vanaf 9,40
De Naftoil Buna is een antracietkleurige PVC/NBR zuig-/persslang met een inwendig hard-PVC spiraal.
Opties selecteren