Wie is Brevo?

Wie is Brevo is een goede vraag. En is het nu Flexibele Slangen of Brevo? We leggen het graag aan je uit. FlexibeleSlangen.nl is, net als PuntAfzuiging.nl, een onderdeel van Brevo B.V.. Als je ons belt zullen we opnemen met Brevo, ons emailadres is info@brevo.nl en toch zijn we aan de buitenkant vooral zichtbaar onder de namen Flexibele Slangen en Puntafzuiging.

Introductie Brevo

Brevo is specialist op het gebied van afzuiging van schadelijke stoffen en dampen en een groot scala aan flexibele slangen. Daarmee neemt Brevo een vooraanstaande plaats op de markt in.
Slangen met een diameter van 0,2 mm tot 1015 mm worden verkocht aan een heel breed publiek en allerlei verschillende industrieën. Installatiebedrijven, klimaattechniek, autogarages, houtbewerkingsbedrijven, tandartsen, audiciens, voedsel- en dranken fabrikanten en zangcoaches. En dit is maar een kleine greep uit onze grote klantenkring.

Een stukje geschiedenis

Van straatveegmachines naar flexibele slangen en puntafzuiging. Toen Brevo op 1 januari 1982 werd opgericht behoorde de handel in technisch borstelwerk en straatveegmachines tot het specialisme. Brevo is zich volledig toe gaan leggen op twee nieuwe productlijnen. Er werd begonnen met de import en distributie van flexibele slangen en toebehoren voor luchtbehandeling, ventilatie en industriële afzuiging. Al snel na het introduceren bleek dat er in de markt duidelijk behoefte was aan een gespecialiseerd leverancier met een breed aanbod aan flexibele slangen. Na introductie van de flexibele slangen werd ook een begin gemaakt met de advisering en levering van afzuigsystemen voor dampen, gassen, rook en licht stof; een programma dat uitgroeide tot één van de specialismen van Brevo.

Aanbod

Een heel aantal slangtypen worden sinds de start exclusief op de Nederlandse markt gebracht onder eigen merknamen. De Brevoflex, Brevoform, Brevoduct en Brevotube. Daarnaast levert Brevo de slangen van het overbekende Vacuflex. In de loop der jaren heeft Brevo het aanbod weten te vergroten naar een zeer uitgebreid programma van meer dan 400 verschillende typen flexibele verbindingen, klemmen en koppelingen. Klik hier voor onze producten. Ook de handel in afzuigsystemen heeft sinds de start een flinke groei doorgemaakt. Brevo heeft jou een compleet programma voor puntafzuiging te bieden. Brevo is binnen Nederland exclusief dealer van Alsident en verkoopt daarnaast UT, ULT, Fumex, Flextraction, Geovent en Invertek.

Op www.puntafzuiging.nl kunt u meer informatie vinden aangaande de puntafzuigsystemen en afzuigunits.