Login om uw eigen prijs te zien.

Resultaat 1–12 van de 454 resultaten wordt getoond

Safe-Lock Kamlok type DC female kap

Vanaf 58,55
Vrouwelijk type DC kap voorzien van veiligheidsvergrendeling. Om ongewenst losschieten van de verbinding te voorkomen. Veelvuldig toegepast bij kritische toepassingen in chemie en petrochemie om de veiligheid voor medewerkers en omgeving te verhogen.
Opties selecteren

2-oorklemmen W1

Vanaf 0,55stuk excl. BTW
De 2-oorklemmen W1 zijn geschikt voor een eenvoudige en snelle montage van dunwandige leidingen, de klemmen kunnen worden bevestigd met behulp van een nijptang. Op aanvraag is deze klem ook in roestvaststaal 304 leverbaar. Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

Aansluitstuk met binnendraad, geperste nokken

Vanaf 18,80stuk excl. BTW
Aansluitstuk met binnendraad. Systeem Storz met witte NBR afdichtingsring (olie- en benzinebestendig). Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

Aansluitstuk met buitendraad, geperste nokken

Vanaf 21,40stuk excl. BTW
Aansluitstuk met buitendraad. Systeem Storz met witte NBR afdichtingsring (olie- en benzinebestendig). Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

ABA Original

Vanaf 1,29
De ABA Original wormschroefslangklem heeft een blauw, uit 1 stuk geperst wormhuis, deze constructie zorgt voor een probleemloze verbinding met grote klemkracht en een hoog aanhaalmoment. De klemmen hebben omgezette bandranden en een gladde onderzijde, dit voorkomt insnijding in de slang. De slangklem is voorzien van een zeskante schroef met sleuf. De klem is gemaakt van corrosiebestendig aluzink en heeft een band van 12 mm breed. Het corrosiebestendige aluzink biedt een drievoudige bescherming ten opzichte van conventioneel gegalvaniseerd staal. Deze slangklem is geschikt voor montage van veel slangtypen op deze website tot en met een diameter van 500 mm.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (19 tot en met 150 mm inwendig)

Vanaf 7,40m excl. BTW
De Brevosil ZI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil-MI rood

Vanaf 12,58
De Brevosil-MI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. Deze slang is inwendig transparant en uitwendig rood.
Opties selecteren

Brevosil-MI transparant

88,04m excl. BTW
De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.
Opties selecteren

Brevoduct-PVC-elastic

Vanaf 6,55m excl. BTW
De Brevoduct-PVC-elastic is een slang met een wand van 2 lagen zacht PVC voorzien van een verenstalen spiraal met PVC ommanteling en axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechtsdraaiend. De Brevoduct-PVC-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is vacuümbestendig en heeft een lange levensduur. De slang heeft goede chemische, UV- en ozonbestendige eigenschappen. Als de spiraal wordt doorverbonden is de slang geleidend. Diameters boven 102 mm zijn op aanvraag leverbaar, hierbij dient u rekening te houden met minimum productieaantallen. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder voor gas-, vloeibare- en vaste media. Maar ook voor materiaaltransport, kabelbescherming, droogsystemen, lasrookafzuigers en in het bijzonder op (industriële) stofzuigers en schrobmachines.
Opties selecteren

Brevotube-TT

Vanaf 2,14m excl. BTW
De Brevotube-TT is een in- en uitwendig gladde PTFE slang, in een melkachtig witte tot semi-transparante kleur. De slang is geschikt voor het doorvoeren van zuivere producten, voor agressieve media, levensmiddelen en cosmetische producten, de slang is door de FDA goedgekeurd en is niet hygroscopisch, de Brevotube-TT heeft een waterabsorptie van <0,01%. De slang heeft uitmuntende chemische eigenschappen en is vlamdovend volgens UL94-V0. Daarnaast is de slang ook geschikt voor warmtewisselaars en isolatiebuis voor elektrische leidingen. De slang is Uv- en verouderingsbestendig. Levertijd 5 tot 7 wekdagen
Opties selecteren