Login om uw eigen prijs te zien.

Resultaat 1–12 van de 448 resultaten wordt getoond

Vaculift vacuüm hefslang

Vanaf 75,50m excl. BTW
De Vaculift vacuüm hefslang is een enkellaags neopreen polyester weefselslang, gestructureerd met een stalen verkoperde spiraal. Door de enkellaagse constructie is de interne spiraal zichtbaar aan de binnenkant van de slang. De vaculift is afgewerkt met een enkelvoudig gebonden zwart glasvezelkoord en een overlaag van acryltape. De slang is extreem flexibel en kan tot 1/3 in de lengte worden gecomprimeerd, waardoor een slang van 1000 mm kan worden gecomprimeerd tot slechts 350 mm. Het product is CE-gecertificeerd en bijzonder geschikt voor vacuüm hefdoeleinden. Deze slang is alleen op bestelling leverbaar. Tussen liggende diameters op aanvraag. Lengte maximaal 4 meter. Levertijd 3 tot 4 weken
Opties selecteren

Safe-Lock Kamlok type DC female kap

Vanaf 60,90
Vrouwelijk type DC kap voorzien van veiligheidsvergrendeling. Om ongewenst losschieten van de verbinding te voorkomen. Veelvuldig toegepast bij kritische toepassingen in chemie en petrochemie om de veiligheid voor medewerkers en omgeving te verhogen.
Opties selecteren

Serratub snelsluit slangklem 12 mm

Vanaf 2,80
Serratub snelsluitslangklem van 12 mm breed, de klem is voorzien van een zeskante schroef van 7 mm. De klem is gemaakt van Aisi 430 en het wormhuis en schroef zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. De omgezette bandranden voorkomen insnijding in de slang. Deze snelsluitslangklem wordt speciaal aanbevolen voor montage van Vacuflex en Brevoduct rubber- en kunststof afzuigslangen slangen maar ook voor diverse andere zwaardere slangen uit ons programma die met een wormschroefslangklem gemonteerd kunnen worden.
Opties selecteren

Aansluitstuk met binnendraad, geperste nokken

Vanaf 18,50stuk excl. BTW
Aansluitstuk met binnendraad. Systeem Storz met witte NBR afdichtingsring (olie- en benzinebestendig). Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

Serratub snelsluitklem RVS Aisi 304

Vanaf 5,40stuk excl. BTW
Serratub snelsluitslangklem van 12 mm breed, de klem is voorzien van een zeskante schroef van 7 mm. De klem is gemaakt van roestvast staal Aisi 304 net zoals het wormhuis en de schroef. De omgezette bandranden voorkomen insnijding in de slang. Deze snelsluitslangklem wordt speciaal aanbevolen voor montage van Vacuflex en Brevoduct rubber- en kunststof afzuigslangen slangen maar ook voor diverse andere zwaardere slangen uit ons programma die met een wormschroefslangklem gemonteerd kunnen worden.  
Opties selecteren

Aansluitstuk met buitendraad, geperste nokken

Vanaf 23,50stuk excl. BTW
Aansluitstuk met buitendraad. Systeem Storz met witte NBR afdichtingsring (olie- en benzinebestendig). Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

Brugklemmen VZ 12 mm (slangklem)

Vanaf 7,20stuk excl. BTW
De brugklem is een speciale slangklem voor slangen met een uitwendige spiraal, zoals bijvoorbeeld onze Brevoduct-Clipflex slangen. De klemmen zijn gemaakt van verzinkt staal W1. Tussen het band is een brug gelast, de rug in de klem past over de spiraal, hierdoor kan de slang goed worden vastgezet en worden afgedicht. ver het algemeen passen de klemmen niet op slangen met een kleine spiraalafstand, de minimale afstand is 12mm zodat het band van de klem tussen de spiraal valt. De klemmen zijn er voor slangen met een links oplopende spoed van de spiraal en rechts oplopende spoed, als u de brugklem besteld moet dit opgegeven worden. De brugklemmen hebben een standaard klembereik van 36-55 mm t/m 895-915 mm.  
Opties selecteren

Brugklemmen RVS 12 mm (slangklem)

Vanaf 10,10stuk excl. BTW
De brugklem is een speciale slangklem voor slangen met een uitwendige spiraal, zoals bijvoorbeeld onze Brevoduct-Clipflex slangen. De slangklem is gemaakt van roestvaststaal W4 en tussen het band is een brug gelast, deze brug past over de spiraal, hierdoor kan de slang goed worden vastgezet en worden afgedicht. Over het algemeen passen de klemmen niet op slangen met een kleine spiraalafstand, de minimale afstand is 12mm zodat het band van de klem tussen de spiraal valt. De klemmen zijn er voor slangen met een links oplopende spoed van de spiraal en rechts oplopende spoed, als u de brugklem besteld moet dit opgegeven worden. De klemmen hebben een standaard klembereik van 36-55 mm t/m 895-915 mm.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparante siliconen slang (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW

Siliconen slang

De Brevosil ZI transparante siliconen slang is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is geschikt voor toepassing in de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, Keukentechniek, chemische industrie, cosmetische industrie, laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie, kortom, een breed toepassingsgebied.
Opties selecteren

DWS dubbele draadveerklemmen

Vanaf 0,80stuk excl. BTW
De DWS dubbele draadveerklemmen hebben een dubbele verzinkt stalen draad en zijn voorzien van zeskantbout met moer. De DWS draadveerklemmen zijn uitermate geschikt voor het omklemmen van spiraalslangen. De dubbele draad valt over de spiraal van de slang. De klemmen zijn leverbaar in een groot maat-assortiment en zijn geschikt voor slangen van 12,5 mm tot en met 180 mm.
Opties selecteren

Brevosil ZI siliconenslang transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
Voor onze Lax Vox (bubbelslangen) slangen verwijzen we u naar onze website  https//:flexibeleslangenshop.nl/producten/lax-vox-slangen/

De Lax Vox slangen (9 x 12) leveren we via www.flexibeleslangeshop.nl en worden uit voorraad geleverd in transparante en oranje versie.

Overige maten besteld u hier. De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar levertijd 3 tot 4 werkdagen.  
Opties selecteren

Vfast snelsluitslangklem 9 mm

Vanaf 1,37stuk excl. BTW
De Vfast snelsluitslangklemmen hebben een band van 9 mm breed en zijn voorzien van een zeskante schroef van 7 mm. Het materiaal van de band is Aisi 430, het wormhuis en de schroef zijn van gegalvaniseerd staal. De klem is voorzien van omgezette bandranden, deze voorkomen insnijding in de slang. Deze slangklemmen worden speciaal aanbevolen voor montage van slangen voor luchtbehandeling en ventilatie.
Opties selecteren