Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Carboflat – bunkerslang

Vanaf 103,60m excl. BTW
De Carboflat is een hoogwaardige bunkerslang die geschikt is voor het laden en lossen van tankschepen in "ship to ship" en "ship to shore" toepassingen, evenals voor gebruik als flexibele leiding tussen een bevoorradingsschip en een platform bij offshore installaties. De slang heeft een plat oprolbare vorm en is voorzien van inlagen en 2 static-wires voor extra veiligheid. De slang heeft een gladde NBR binnenwand die biodieselbestendig is en een CR buitenwand met doekafdruk die bestand is tegen UV-straling, veroudering en weersinvloeden.

Armoflex-Oil – kunststof zuig-persslang

Vanaf 17,40m excl. BTW

Verouderings- en weersbestendig

De Armoflex-Oil-slang is een kunststof zuig-persslang die is gemaakt van een PVC/NBR compound. De slang is ontworpen om bestand te zijn tegen olie en andere vloeistoffen en heeft een zwarte kleur. De slang is voorzien van een ingewerkte stalen spiraal, waardoor het extra stevigheid en flexibiliteit biedt. De slang is verouderings- en weersbestendig, wat betekent dat het bestand is tegen de effecten van veroudering en weersinvloeden zoals zonlicht, regen en wind. Dit maakt de slang geschikt voor gebruik in verschillende omstandigheden en toepassingen, waaronder de transportsector, de landbouw en de bouw. De Armoflex/Oil-slang kan worden gebruikt voor het aanzuigen en afvoeren van verschillende vloeistoffen, waaronder olie, diesel en benzine. Dankzij de ingewerkte stalen spiraal is de slang in staat om de druk van de vloeistoffen te weerstaan en kan het worden gebruikt voor het aansluiten van pompen, tanks en andere apparatuur.

Carbocord 10 – olie en benzine persslang

Vanaf 27,90m excl. BTW

Universele olie en benzine persslang

De Carbocord 10-slang is ontworpen als een veelzijdige slang die bestand is tegen olie en benzine. De slang is voorzien van een gladde, zwarte NBR-binnenwand en een zwarte SBR/EPDM-buitenwand met een doekafdruk, waardoor het een goede weerstand biedt tegen slijtage en veroudering. De textielinlagen zorgen voor extra sterkte en flexibiliteit, terwijl de static wire statische elektriciteit voorkomt en beschermt tegen vonken, wat vooral belangrijk is in explosiegevaarlijke omgevingen. De Carbocord 10-slang is daarom geschikt voor gebruik in vele toepassingen, waaronder in de transportsector, de petrochemische industrie, de landbouw en de bouw. De slang kan worden gebruikt voor het transporteren van olie, benzine, diesel, water en andere vloeistoffen en kan worden gebruikt voor het aansluiten van pompen, tanks, en andere apparatuur.

Carbocord EN – tankwagen persslang

Vanaf 43,85m excl. BTW
De Carbocord EN is een olie- en benzinebestendige persslang met een gladde zwarte NBR binnenwand en een zwarte CR buitenwand met doekafdruk. De slang is voorzien van textielinlagen en 2 static wires.

Carboflex EN – olie en benzinebestendige zuig-persslang

Vanaf 41,15m excl. BTW
De Carboflex EN is een olie en benzinebestendige zuig-persslang. De slang heeft een gladde, zwarte NBR binnenwand en een zwarte CR buitenwand welke is voorzien van een doekafdruk, daarnaast is de slang voorzien van textielinlagen met stalen spiraal en static wire. De NBR binnenwand is benzine-, olie-, biodiesel en E 10 bestendig, ook is de slang verouderings- en weersbestendig. De zuig-/persslang is geschikt voor koolwaterstoffen tot een aromatengehalte van 50%. De Carboflex EN is een olie- en benzinebestendige zuig-/persslang die speciaal is ontworpen voor gebruik in de petrochemische industrie, bij het laden en lossen van (brandstof)tanks en op schepen.    

Carboflex Grecato – olie en benzinebestendige zuig-persslang

Vanaf 28,50m excl. BTW
De Carboflex Grecato is een olie en benzinebestendige zuig-persslang. De slang heeft een gladde, zwarte NBR binnenwand en een zwarte CR buitenwand welke is voorzien van een speciaal profiel en doekafdruk. Daarnaast is de slang voorzien van textielinlagen en een stalen spiraal. De slang is voorzien van een zogenaamd "Grieks" (geblokt) profiel waardoor de slang een kleine buigingsradius heeft.

Carboflex Ohm/10 -tankwagen zuig persslang

Vanaf 28,85

Tankwagen zuig persslang voor industriële reiniging en meer

De Carboflex Ohm/10 tankwagen zuig persslang is een olie- en benzinebestendige zuig-/persslang. De slang heeft een gladde, zwarte NBR binnenwand welke elektrisch geleidend is en een zwarte slijtvaste SBR/EPDM buitenwand welke is voorzien van een doekafdruk. De buitenwand is olie- en ozonbestendig en slijtvast. De slang is voorzien van textielinlagen en een stalen spiraal. Waardoor de slang een werkdruk van 10 bar heeft en een barstdruk van maar liefst 30 bar De binnenwand is olie- en benzineresistent en geschikt voor industriële oliën, stookoliën, biodiesel en mineraal houdende hydraulische oliën. Levertijd 3 tot 5 werkdagen Snij lengte mogelijk, deze kunnen niet retour gestuurd worden.

Carboflex/U.L./Ohm – olie- en benzinebestendige zuig- en persslang

Vanaf 58,65m excl. BTW

Lichtgewicht zuig- persslang voor olie en benzine

De Carboflex/U.L./Ohm is een uiterst flexibele en lichtgewicht olie- en benzinebestendige zuig- en persslang. De slang heeft een gladde zwarte en geleidende binnenwand van NBR en een buitenwand van zwart, geleidend en licht gegolfd CR-rubber. De slang is voorzien van textielinlagen en een stalen spiraal. De slang is geschikt voor koolwaterstoffen tot maximaal 50% aromatengehalte en zeer geschikt voor voertuigen en werkzaamheden in de industriële reiniging en tanktransport of andere werkzaamheden waar de medewerker graag met een licht product werkt wat ook aan te bevelen is vanuit Arbowetgeving.

Carboform – olie en benzinebestendige persslang

Vanaf 11,25m excl. BTW
De Carboform-slang is ontworpen om bestand te zijn tegen olie en benzine en is gemaakt van materialen die zorgen voor duurzaamheid en weerstand tegen slijtage en veroudering. De gladde, geleidende NBR-binnenwand zorgt voor een goede doorstroming van vloeistoffen en beschermt tegen corrosie, terwijl de geleidende, zwarte SBR/EPDM-buitenwand extra bescherming biedt tegen schuren en beschadiging. Deze slang is daarom geschikt voor gebruik in toepassingen waarbij olie of benzine worden gebruikt, zoals in de auto-industrie, in garages en werkplaatsen en bij tankstations. De Carboform-slang kan ook worden gebruikt voor andere vloeistoffen, zoals water en lucht, waardoor het een veelzijdige slang is die in veel verschillende situaties kan worden gebruikt.

Carboform/PD – benzinepompslang

Vanaf 15,70m excl. BTW

Duurzame benzinepompslang

De Carboform/PD is een flexibele benzinepompslang en haspelslang die ook gebruikt kan worden als water- en luchtslang voor algemene servicedoeleinden. De slang is voorzien van een gladde, geleidende, zwarte NBR binnenwand en een gladde, geleidende, zwarte CR buitenwand met doekafdruk, welke weer- en verouderingsbestendig zijn. Deze slang is geschikt voor de doorvoer van olie, diesel, loodvrije benzine, en brandstoffen met een maximaal aromatengehalte tot 50%, en is daarnaast ook geschikt voor benzine, olie, E10 en biodiesel. De Carboform/PD heeft een temperatuurbereik van -30 tot +90°C en een werkdruk van 16 bar, met een barstdruk van 48 bar. De elektrische weerstand binnen de slang is geleidend <10⁶ Ω en de slang voldoet aan de normen EN ISO 1307:2008, TRbF 131 deel 2, § 5.5, en EN 1360-2012 type 1. De slang is zeer flexibel en duurzaam, waardoor hij geschikt is voor zware toepassingen bij benzinepompen en algemene servicedoeleinden.

Naftoil Buna – Industriewater zuig-/persslang

Vanaf 9,45m excl. BTW
De Naftoil Buna is een antracietkleurige PVC/NBR zuig-/persslang met een inwendig hard-PVC spiraal. Geschikt als industriewater zuig-/persslang

Naftrex B – brandstofslang

Vanaf 3,45m excl. BTW
De Natrex B brandstofslang is een olie- en benzinebestendige brandstofslang met een gladde, zwarte NBR binnenwand en een zwarte NBR buitenwand welke is voorzien van een hitte-werende textielomvlechting. De binnenwand is E 10, B 20 en E 85 resistent. Levertijd 3 - 5 werkdagen

Olie en benzine slangen

Olie- en benzineslangen worden specifiek gebruikt voor het transporteren van olie en brandstof in verschillende toepassingen.

Olie- en brandstofbestendigheid:

Olie- en benzineslangen moeten bestand zijn tegen de chemische samenstelling van oliën en brandstoffen. Ze zijn gemaakt van materialen zoals nitrilrubber (NBR) of fluoro-elastomeren (FKM) die bestand zijn tegen de corrosieve eigenschappen van olie en benzine.

Versterking:

Om de drukbestendigheid en duurzaamheid te verbeteren, zijn deze slangen meestal voorzien van een versterkende laag. Dit kan een laag textiel, draad of vlechtwerk van staal of kunststof zijn.

Brandstofleidingen:

Voor het transporteren van brandstof in voertuigen, zoals auto's en motorfietsen, worden brandstofleidingen gebruikt. Deze slangen moeten specifiek voldoen aan de veiligheidsnormen en voorschriften van de voertuigindustrie, zoals het vermogen om druk en trillingen te weerstaan.

Olie-afgifte- en overdrachtslangen:

Deze slangen worden vaak gebruikt in industriële toepassingen, zoals tankstations, scheepvaart, landbouw en bouw. Ze worden gebruikt voor het overbrengen van olie, diesel, smeerolie en andere vloeistoffen van een bron naar een bestemming.

Bij het kiezen van de juiste olie- of benzineslang is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen van de toepassing, zoals de werkdruk, temperatuurbereik, compatibiliteit met oliën en brandstoffen, en eventuele industriële normen of voorschriften die moeten worden nageleefd.