Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Brevotube-RB1-SK KIWA

De Brevotube-RB1-SK KIWA is een EPDM non toxic rubber slang voor sanitaire aansluitingen, verwarmingsapparaten en koffieautomaten. Samenstellingen met deze slang hebben een KIWA-keur. De slang is voorzien van een roestvaststalen omvlechting Aisi 304. De slang is geschikt voor water met een temperatuur tussen de -20 en +100°C, op deze slang zit 10 jaar garantie met KIWA-keur.
Koop product

Brevotube-RB1-Oxystop®

De Brevotube-RB1-Oxystop® is een rubber slang van een combinatie tussen EPDM en Butile rubber voor toepassingen waarbij een niet zuurstof doorlatende slang vereist is. De slang is voorzien van een roestvaststalen omvlechting Aisi 304.
Offerte aanvragen

AF11

De AF11 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en kan worden geleverd met een aansluiting van BSP/BSP of NPT/BSP draad.
Offerte aanvragen

AF11/AF2

De AF11/AF2 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal, dit betreft een combinatiekoppeling van type AF11 en AF2 met een aansluiting van BSP of NPT draad.
Offerte aanvragen

AF12

De AF12 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en is voorzien van een aansluiting van BSP/BSP of NPT/BSP draad.
Offerte aanvragen

AF12/AF2

De AF12/AF2 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal, dit betreft een combinatiekoppeling van type AF12 en AF2 welke is voorzien van een aansluiting met een BSP of NPT draad.
Offerte aanvragen

AF14

De AF14 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en is voorzien van een aansluiting met BSP draad met vlakdichting. Geef in het opmerkingveld aan de inwendige diameter en de lengte van het product aan.
offerte aanvragen

AF Specials

De AF Specials zijn speciale koppelingen en aansluitdelen volgens klantenspecificatie, deze koppelingen zijn op aanvraag leverbaar.
Offerte aanvragen

AF1

De AF1 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en met een aansluiting van BSP of NPT draad. Alleen op bestelling leverbaar </strong
Offerte aanvragen

AF2

De AF2 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en is voorzien van een BSP draad met bolconische dichting. Een vlakke dichting is optioneel.
Offerte aanvragen

AF3 DIN PN 16

De AF3 DIN PN 16 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal. De gegevens van flenzen in druktrap 16 zijn hieronder opgenomen. Flenzen voor lagere en hogere druktrappen zijn leverbaar.
Offerte aanvragen

AF3 ANSI 150 lbs

De AF3 ANSI 150 lbs is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal.
Offerte aanvragen