Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Brevotube-RB1-SK KIWA

Prijs op aanvraag
De Brevotube-RB1-SK KIWA is een type slang dat geschikt is voor sanitaire aansluitingen, verwarmingsapparaten en koffieautomaten. De slang is gemaakt van EPDM-rubber dat non-toxisch is, wat betekent dat deze veilig is voor gebruik in voedsel- en dranktoepassingen. Deze slang heeft een KIWA-keur, wat aangeeft dat deze voldoet aan de kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door KIWA, een onafhankelijke organisatie voor kwaliteitsbeoordeling in Nederland. De slang is voorzien van een omvlechting van roestvast staal (Aisi 304), waardoor deze extra stevigheid en duurzaamheid krijgt. De temperatuur van het water dat door deze slang stroomt, mag variëren tussen de -20 en +100°C. Dit betekent dat de slang kan worden gebruikt voor zowel koud als warm water, en dat deze geschikt is voor toepassingen waarbij hogere temperaturen nodig zijn, zoals in verwarmingsapparaten en koffieautomaten. De fabrikant biedt 10 jaar garantie op deze slang met een KIWA-keur, wat aangeeft dat zij vertrouwen hebben in de kwaliteit en duurzaamheid van de slang. Het is belangrijk om op te merken dat de garantie alleen geldig is als de slang op de juiste manier wordt gebruikt en onderhouden, zoals aangegeven door de fabrikant en KIWA-normen.
Koop product

Brevotube-RB1-Oxystop®

Prijs op aanvraag

De Brevotube-RB1-Oxystop® slang is een rubberen slang die speciaal is ontworpen voor toepassingen waarbij een niet-zuurstofdoorlatende slang nodig is. De slang is gemaakt van een combinatie van EPDM en Butyl rubber, waardoor het een uitstekende weerstand biedt tegen ozon, weersinvloeden en veroudering. De slang is voorzien van een roestvaststalen omvlechting van Aisi 304, wat extra bescherming biedt tegen schuren, knikken en andere vormen van slijtage. De omvlechting zorgt ook voor extra stevigheid en flexibiliteit, waardoor de slang geschikt is voor gebruik in verschillende omstandigheden en toepassingen. De Brevotube-RB1-Oxystop® slang kan worden gebruikt voor het transporteren van verschillende vloeistoffen, waaronder chemicaliën en agressieve media. Dankzij de niet-zuurstofdoorlatende eigenschappen van de slang kan het ook worden gebruikt voor het transporteren van voedingsmiddelen en dranken, waarbij het risico op oxidatie of bederf wordt verminderd. De slang is daarom geschikt voor gebruik in de farmaceutische, chemische, voedings- en drankenindustrie.
Offerte aanvragen

AF11

Prijs op aanvraag
De AF11 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en kan worden geleverd met een aansluiting van BSP/BSP of NPT/BSP draad.
Offerte aanvragen

AF11/AF2

Prijs op aanvraag
De AF11/AF2 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal, dit betreft een combinatiekoppeling van type AF11 en AF2 met een aansluiting van BSP of NPT draad.
Offerte aanvragen

AF12

Prijs op aanvraag
De AF12 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en is voorzien van een aansluiting van BSP/BSP of NPT/BSP draad.
Offerte aanvragen

AF12/AF2

Prijs op aanvraag
De AF12/AF2 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal, dit betreft een combinatiekoppeling van type AF12 en AF2 welke is voorzien van een aansluiting met een BSP of NPT draad.
Offerte aanvragen

AF14

Prijs op aanvraag
De AF14 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en is voorzien van een aansluiting met BSP draad met vlakdichting. Geef in het opmerkingveld aan de inwendige diameter en de lengte van het product aan.
offerte aanvragen

AF Specials

Prijs op aanvraag
De AF Specials zijn speciale koppelingen en aansluitdelen volgens klantenspecificatie, deze koppelingen zijn op aanvraag leverbaar.
Offerte aanvragen

AF1

Prijs op aanvraag
De AF1 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en met een aansluiting van BSP of NPT draad. Alleen op bestelling leverbaar </strong
Offerte aanvragen

AF2

Prijs op aanvraag
De AF2 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en is voorzien van een BSP draad met bolconische dichting. Een vlakke dichting is optioneel.
Offerte aanvragen

AF3 DIN PN 16

Prijs op aanvraag
De AF3 DIN PN 16 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal. De gegevens van flenzen in druktrap 16 zijn hieronder opgenomen. Flenzen voor lagere en hogere druktrappen zijn leverbaar.
Offerte aanvragen

AF3 ANSI 150 lbs

Prijs op aanvraag
De AF3 ANSI 150 lbs is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal.
Offerte aanvragen