Toont alle 2 resultaten

Cavocord 3 – kabelbeschermslang

Vanaf 10,10m excl. BTW

Bestel nu een  Cavacord Kabelbeschermslang voor optimale bescherming

Ontdek de superieure kwaliteit en betrouwbare prestaties van de Cavacord Kabelbeschermslang. Speciaal ontworpen volgens de EN ISO 1307:2008 norm, biedt deze slang een uitstekende bescherming voor slangen, kabels, kettingen en meer. Met eigenschappen zoals een breed temperatuurbereik, elektrische isolatie en een robuuste constructie is de Cavacord Kabelbeschermslang de ideale keuze voor diverse toepassingen. Vertrouw op deze hoogwaardige slang om jouw waardevolle apparatuur te beschermen tegen beschadiging en externe invloeden.   Levertijd 3 tot 5 dagen. Snijlengte niet leverbaar

Kabelbeschermslangen, zijn flexibele buizen slangen die worden gebruikt om (elektrische) kabels te beschermen en te organiseren. Ze worden voornamelijk gebruikt in elektrische installaties, zowel thuis als in commerciële en industriële omgevingen.

Het belangrijkste doel van kabelbeschermslangen is het bieden van fysieke bescherming aan de kabels. Ze beschermen de kabels tegen mechanische belasting, zoals knikken, buigen, schuren, en beschadiging door externe factoren zoals chemicaliën of weersinvloeden.

Daarnaast bieden kabelbeschermslangen ook een georganiseerde en nette uitstraling. Door de kabels in een beschermende slang te plaatsen, kunnen ze op een geordende manier worden gerouteerd en bij elkaar worden gehouden. Dit vergemakkelijkt het onderhoud, de reparatie en het vervangen van de kabels.

Het installeren van kabelbeschermslangen vereist vaak het gebruik van bevestigingsmiddelen, zoals clips, klemmen of bindbandjes, om de slang op zijn plaats te houden. Het is belangrijk om de juiste maat slang te kiezen en ervoor te zorgen dat de slang voldoende ruimte biedt voor de kabels die erdoorheen lopen.

Kortom, kabelbeschermslangen zijn essentiële componenten in elektrische installaties om de kabels te beschermen, te organiseren en de algehele veiligheid en betrouwbaarheid van het systeem te waarborgen.