Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond

Vfast snelsluitslangklem 9 mm

Vanaf 1,37stuk excl. BTW
De Vfast snelsluitslangklemmen hebben een band van 9 mm breed en zijn voorzien van een zeskante schroef van 7 mm. Het materiaal van de band is Aisi 430, het wormhuis en de schroef zijn van gegalvaniseerd staal. De klem is voorzien van omgezette bandranden, deze voorkomen insnijding in de slang. Deze slangklemmen worden speciaal aanbevolen voor montage van slangen voor luchtbehandeling en ventilatie.

Brevoflex-AF-PHON-101 Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang

Vanaf 4,99m excl. BTW

Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang

De binnenslang van de Brevoflex-AF-PHON-101 heeft een wand van verschillende lagen aluminium-polyesterlaminaat versterkt met een verdekt liggende stalen spiraal en voorzien van een microperforatie. Om deze binnenslang ligt een glaswolisolatie van nominaal 25 mm dik en vervolgens een buitenmantel van glasvezel versterkt aluminium-polyesterlaminaat. De slang is tevens voorzien van een polyester barrière waardoor diffusie van glaswol deeltjes verminderd wordt. De slang voldoet aan NEN-EN 13180. De slang is toepasbaar in luchtbehandelingsinstallaties waarbij hoge eisen worden gesteld aan de akoestische isolatie. Beproefd op geluiddempende eigenschappen.

Brevoflex-A – ventilatie slang

Vanaf 4,25m excl. BTW

Kunststof ventilatie slang

De Brevoflex-A ventilatie slang is een veelzijdige slang die wordt gebruikt in verschillende toepassingen, zoals luchtbehandelingsinstallaties, ventilatiesystemen, wasemkappen, luchtdrogers, be- en ontluchtingsleidingen en afzuiging van lasrook en dampen. Daarnaast wordt deze slang ook gebruikt als geleideslang voor bowlingbanen.  

Brevoflex-PHON (non woven) Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang

Vanaf 8,08m excl. BTW

Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang

De Brevoflex-PHON is een ventilatieslang voor luchtbehandelingsinstallaties waarbij hoge eisen worden gesteld aan de akoestische isolatie. Beproefde slang op geluiddempende eigenschappen. Deze slang heeft een hogere demping dan slangen op basis van een aluminiumfolie geperforeerde binnen slang. De Brevoflex-PHON (non woven) heeft een binnenslang van een micro poreus copolymeer materiaal in een witte kleur.  De slang is versterkt met een stalen spiraal. Om deze binnenslang is een glaswolisolatie van nominaal 25 mm dik aangebracht en vervolgens een buitenmantel van glasvezel versterkt aluminium-polyesterlaminaat. Het speciale materiaal van de binnenslang voorkomt dat glaswoldeeltjes in de luchtstroom worden meegezogen. De slang voldoet aan NEN-EN 13180.

Brevoflex-AF-PHON-405 Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang Marine approved

Vanaf 9,00m excl. BTW

Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang

De binnenslang van de Brevoflex-AF-PHON-405 Marine approved heeft een wand van verschillende lagen aluminium-polyesterlaminaat welke is versterkt met een verdekt liggende stalen spiraal en voorzien van een microperforatie. Om deze binnenslang ligt een glaswolisolatie van nominaal 25 mm dik en vervolgens een buitenmantel van glasvezel versterkt aluminium-polyesterlaminaat. De slang is tevens voorzien van een polyester-barrière waardoor diffusie van glaswoldeeltjes verminderd wordt. De slang voldoet aan NEN-EN 13180. De slang is toepasbaar in luchtbehandelingsinstallaties voor met name scheeps- en jachtbouw waarbij hoge eisen worden gesteld aan de akoestische isolatie. Beproefd op geluiddempende eigenschappen. Marine approval Voor deze slang heeft Bureau Veritas een Certificate Of Type Approval afgegeven volgens de European Union Council Directive 86/98 EC on Marine Equipment. De slang kan daarmee worden ingezet in ventilatie- en airconditioningsystemen in de scheepsbouw. De marine approval certificaten zijn 12732 en 12733 Norske Veritas. De certificaten zijn geldig tot 10-04-2023 en op aanvraag beschikbaar.

Brevoflex-AF-101

Vanaf 2,10m excl. BTW
De Brevoflex-AF-101 is een slang met een wand van aluminium-polyesterlaminaat, deze wand is versterkt met een verdekt liggende stalen spiraal. Zowel aan de binnen- als buitenzijde van de slang bevindt zich een aluminium laag. De slang is beproefd op de gestelde eisen ten aanzien van vlamuitbreiding en vlamoverslag. De slang is verder beproefd op mate van rookontwikkeling. De slang voldoet aan NEN-EN 13180.

Brevoflex-AF-205 ventilatieslang Marine approved

Vanaf 3,10m excl. BTW
De Brevoflex-AF-205 Ventilatieslang Marine approved is een specifieke ventilatieslang die wordt gebruikt in luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen, met name in de scheeps- en jachtbouw. Deze slang is ontworpen voor zware toepassingen en heeft een wand van aluminium-polyesterlaminaat dat versterkt is met een verdekt liggende stalen spiraal.  

Brevoflex-AF-ISO-405 Thermisch geïsoleerde ventilatieslang Marine approved

Vanaf 9,00m excl. BTW

Thermisch geïsoleerde ventilatieslang

De binnenslang van de Brevoflex-AF-ISO-405 Marine approved heeft een wand van aluminium-polyesterlaminaat welke is versterkt met een verdekt liggende stalen spiraal. Dit is een zwaardere versie dan type AF-ISO-101. Om de eerder genoemde binnenslang is een glaswolisolatie van zo'n 25 mm dik aangebracht en vervolgens een buitenmantel van glasvezel versterkt aluminiumfolie. De slang voldoet aan NEN-EN 13180. De slang is geschikt voor toepassing in luchtbehandelingsinstallaties waarbij hoge eisen worden gesteld aan de thermische isolatie. Marine approval Voor deze slang heeft Bureau Veritas een Certificate Of Type Approval afgegeven volgens de European Union Council Directive 86/98 EC on Marine Equipment. De slang kan daarmee worden ingezet in ventilatie- en airconditioningsystemen in de scheepsbouw. De Marine approval certificaten zijn 12732 en 12733 Norske Veritas. Deze certificaten zijn geldig tot 10-04-2023 en op aanvraag beschikbaar.

Brevoform-Compact

Vanaf 4,05m excl. BTW
De Brevoform-Compact is vervaardigd van een gerild en vervolgens gewikkeld aluminium band. Deze slang is onbrandbaar en de speciale constructie van de felsnaad maakt de slang volledig luchtdicht en beperkt het risico van afwikkelen. De Brevoform-Compact wordt geleverd in gecomprimeerde vorm (1:3). De slang voldoet aan NEN-EN 13180. Deze slang wordt gebruikt in luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen, op wasemkappen, als be- en ontluchtingslang en als afzuigslang voor rookgassen, maar ook als luchtverwarming bij haardsystemen.

Brevoflex-AF-Combi – versterkte ventilatieslang

Vanaf 3,50m excl. BTW
De Brevoflex-AF-Combi is een versterkte ventilatieslang die wordt gebruikt in diverse toepassingen, met name in luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen, waaronder open plafondsystemen. Deze slang is ontworpen om aan de eisen van luchtverplaatsing en -ventilatie te voldoen. De slang gebruikt als beluchtingslang, ontluchtingslang en als afzuigslang onder andere lasrook en dampen. Indien niet op voorraad is de levertijd 3 tot 4 weken.

Brevoflex-HS-25/16 – thermische isolatiehoes

Vanaf 9,70m excl. BTW
De Brevoflex-HS-25/16 is een thermische isolatiehoes die wordt gebruikt in luchtbehandelingsinstallaties waarbij hoge eisen worden gesteld aan thermische isolatie. Deze isolatiehoes heeft een dikte van 25 mm en een dichtheid van 16 kg/m3. Het beschikt over een zeer sterke buitenmantel van glasvezel versterkt aluminium-polyesterlaminaat, vergelijkbaar met de isolatie van geïsoleerde aluminium folieslangen.  

Brevoform AK30

Vanaf 52,50
Flexibele demper voor in luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen.

Ongeïsoleerde ventilatie slangen:

Dit zijn standaard ventilatieslangen van flexibel kunststof of aluminiumfolie . Ze worden vaak gebruikt in residentiële en commerciële ventilatiesystemen.

Thermisch geïsoleerde ventilatie slangen:

Deze slangen zijn voorzien van thermische isolatie om warmteverlies of -winst te voorkomen. Ze worden gebruikt in situaties waar temperatuurbehoud belangrijk is, zoals in klimaatbeheersingssystemen.

Akoestisch geïsoleerde ventilatie slangen:

Deze slangen zijn voorzien van geluiddempend materiaal om geluidsoverdracht door de ventilatiesystemen te verminderen. Ze worden vaak gebruikt in geluidsgevoelige omgevingen, zoals opnamestudio's, theaters of slaapkamers.

Kunststof ventilatieslangen:

Deze slangen zijn gemaakt van verschillende soorten kunststof, zoals PVC (polyvinylchloride) of PP (polypropyleen). Ze zijn flexibel, duurzaam en bestand tegen corrosie.

Onze ventilatie slangen leveren wij ook in maritieme uitvoeringen.

Slangklemmen:

Onze V-fast slangklemmen hebben een groot maatbereik. De band is voorzien van een opstaande rand waardoor de klem de ventilatie slang niet insnijd.  Deze klemmen worden onder andere gebruikt om ventilatieslangen stevig aan te sluiten op ventilatiekanalen, ventilatoren of andere apparatuur.

Verbindingsstukken:

In ons programma hebben we bochten, koppelbussen, T-stukken, Y-stukken of verloopstukken. En ook de handige Guso ringen die beschadiging van ventilatieslangen tijdens montage voorkomen behoren tot het assortiment.