Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond

Brevoflex-AF-PHON-101

Vanaf 7,80m excl. BTW

Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang

De binnenslang van de Brevoflex-AF-PHON-101 heeft een wand van verschillende lagen aluminium-polyesterlaminaat versterkt met een verdekt liggende stalen spiraal en voorzien van een microperforatie. Om deze binnenslang ligt een glaswolisolatie van nominaal 25 mm dik en vervolgens een buitenmantel van glasvezel versterkt aluminium-polyesterlaminaat. De slang is tevens voorzien van een polyester barrière waardoor diffusie van glaswol deeltjes verminderd wordt. De slang voldoet aan NEN-EN 13180. De slang is toepasbaar in luchtbehandelingsinstallaties waarbij hoge eisen worden gesteld aan de akoestische isolatie. Beproefd op geluiddempende eigenschappen.
Opties selecteren

Brevoflex-A

Vanaf 4,20m excl. BTW
De Brevoflex-A heeft een wand van een vezelversterkt synthetisch folie met een verdekt liggende stalen spiraal.
Opties selecteren

Brevoflex-PHON (non woven)

Vanaf 8,08

Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang

De Brevoflex-PHON is een ventilatieslang voor luchtbehandelingsinstallaties waarbij hoge eisen worden gesteld aan de akoestische isolatie. Beproefde slang op geluiddempende eigenschappen. Deze slang heeft een hogere demping dan slangen op basis van een aluminiumfolie geperforeerde binnen slang. De Brevoflex-PHON (non woven) heeft een binnenslang van een micro poreus copolymeer materiaal in een witte kleur.  De slang is versterkt met een stalen spiraal. Om deze binnenslang is een glaswolisolatie van nominaal 25 mm dik aangebracht en vervolgens een buitenmantel van glasvezel versterkt aluminium-polyesterlaminaat. Het speciale materiaal van de binnenslang voorkomt dat glaswoldeeltjes in de luchtstroom worden meegezogen. De slang voldoet aan NEN-EN 13180.
Opties selecteren

Brevoflex-AF-PHON-405 Marine approved

Vanaf 9,00m excl. BTW

Akoestisch geïsoleerde ventilatieslang

De binnenslang van de Brevoflex-AF-PHON-405 Marine approved heeft een wand van verschillende lagen aluminium-polyesterlaminaat welke is versterkt met een verdekt liggende stalen spiraal en voorzien van een microperforatie. Om deze binnenslang ligt een glaswolisolatie van nominaal 25 mm dik en vervolgens een buitenmantel van glasvezel versterkt aluminium-polyesterlaminaat. De slang is tevens voorzien van een polyester-barrière waardoor diffusie van glaswoldeeltjes verminderd wordt. De slang voldoet aan NEN-EN 13180. De slang is toepasbaar in luchtbehandelingsinstallaties voor met name scheeps- en jachtbouw waarbij hoge eisen worden gesteld aan de akoestische isolatie. Beproefd op geluiddempende eigenschappen. Marine approval Voor deze slang heeft Bureau Veritas een Certificate Of Type Approval afgegeven volgens de European Union Council Directive 86/98 EC on Marine Equipment. De slang kan daarmee worden ingezet in ventilatie- en airconditioningsystemen in de scheepsbouw. De marine approval certificaten zijn 12732 en 12733 Norske Veritas. De certificaten zijn geldig tot 10-04-2023 en op aanvraag beschikbaar.
Opties selecteren

Brevoflex-AF-101

Vanaf 2,10m excl. BTW
De Brevoflex-AF-101 is een slang met een wand van aluminium-polyesterlaminaat, deze wand is versterkt met een verdekt liggende stalen spiraal. Zowel aan de binnen- als buitenzijde van de slang bevindt zich een aluminium laag. De slang is beproefd op de gestelde eisen ten aanzien van vlamuitbreiding en vlamoverslag. De slang is verder beproefd op mate van rookontwikkeling. De slang voldoet aan NEN-EN 13180.
Opties selecteren

Brevoflex-AF-205 Marine approved

Vanaf 3,10m excl. BTW
De Brevoflex-AF-205 Marine approved is een slang met een wand van aluminium-polyesterlaminaat versterkt met een verdekt liggende stalen spiraal. Dit is een zware uitvoering. Zowel aan de binnen- als de buitenzijde bevindt zich een aluminium laag. De slang voldoet aan NEN-EN 13180. Deze slang wordt ingezet in luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen met name in de scheeps- en jachtbouw. De slang wordt dan gebruikt als beluchtingslang, ontluchtingslang en als afzuigslang.
Opties selecteren

Brevoflex-AF-ISO-405 Marine approved

Vanaf 9,00m excl. BTW

Thermisch geïsoleerde ventilatieslang

De binnenslang van de Brevoflex-AF-ISO-405 Marine approved heeft een wand van aluminium-polyesterlaminaat welke is versterkt met een verdekt liggende stalen spiraal. Dit is een zwaardere versie dan type AF-ISO-101. Om de eerder genoemde binnenslang is een glaswolisolatie van zo'n 25 mm dik aangebracht en vervolgens een buitenmantel van glasvezel versterkt aluminiumfolie. De slang voldoet aan NEN-EN 13180. De slang is geschikt voor toepassing in luchtbehandelingsinstallaties waarbij hoge eisen worden gesteld aan de thermische isolatie. Marine approval Voor deze slang heeft Bureau Veritas een Certificate Of Type Approval afgegeven volgens de European Union Council Directive 86/98 EC on Marine Equipment. De slang kan daarmee worden ingezet in ventilatie- en airconditioningsystemen in de scheepsbouw. De Marine approval certificaten zijn 12732 en 12733 Norske Veritas. Deze certificaten zijn geldig tot 10-04-2023 en op aanvraag beschikbaar.
Opties selecteren

Brevoform-Compact

Vanaf 4,05m excl. BTW
De Brevoform-Compact is vervaardigd van een gerild en vervolgens gewikkeld aluminium band. Deze slang is onbrandbaar en de speciale constructie van de felsnaad maakt de slang volledig luchtdicht en beperkt het risico van afwikkelen. De Brevoform-Compact wordt geleverd in gecomprimeerde vorm (1:3). De slang voldoet aan NEN-EN 13180. Deze slang wordt gebruikt in luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen, op wasemkappen, als be- en ontluchtingslang en als afzuigslang voor rookgassen, maar ook als luchtverwarming bij haardsystemen.
Opties selecteren

Brevoflex-AF-Combi

Vanaf 3,50m excl. BTW
De Brevoflex-AF-Combi heeft een wand van aluminium-polyestercomplex en is uitwendig met een zwarte kunststof folie versterkt. De slang is voorzien van een verdekt liggende stalen spiraal. en heeft een aluminium binnenzijde. De slang voldoet aan NEN-EN 13180. Deze slang wordt ingezet bij luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen, vaak bij open plafondsystemen. Daarnaast wordt de slang gebruikt als beluchtingslang, ontluchtingslang en als afzuigslang onder andere lasrook en dampen.
Opties selecteren

Brevoflex-HS-25/16

Vanaf 9,70
De Brevoflex-HS-25/16 is een glaswoldeken van 25 mm dik en een dichtheid van 16 kg/m3 met een zeer sterke buitenmantel van glasvezel versterkt aluminium-polyesterlaminaat. De isolatiehoes is identiek aan de isolatie van de geïsoleerde aluminium folieslangen. De hoes wordt toegepast in luchtbehandelingsinstallaties waarbij hoge eisen worden gesteld aan de thermische isolatie. Wordt ook gebruikt als isolatiehoes voor kanalen. Marine approved Voor deze isolatiehoes heeft Bureau Veritas een Certificate Of Type Approval afgegeven volgens de European Union Council Directive 86/98 EC on Marine Equipment. De hoes kan daarmee worden ingezet in ventilatie- en airconditioningsystemen in de scheepsbouw.
Opties selecteren

Brevoform AK30

Vanaf 59,80
Flexibele demper voor in luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen.
Opties selecteren

Brevoform AK50

Vanaf 72,80
Flexibele demper voor in luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen. De Brevoform AK50 is een flexibele demper voor in luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen. De binnen- en buitenslang van deze demper zijn vervaardigd van twee lagen gerild aluminium band dat overlappend gewikkeld is. Op de plaats van de overlapping heeft de slang zelfs 3 lagen. De binnenslang is voorzien van een microperforatie en tussen beide slangen ligt een isolatielaag van glaswol nominaal 50 mm dik. Aan beide einden zijn de dempers voorzien van afsluitdeksels met steekverbinding voor een eenvoudige en snelle montage. Deze slang is onbrandbaar en heeft gunstige stromingseigenschappen door de fijne rillen. De slang voldoet aan NEN-EN 13180.
Opties selecteren