APD SMT® – nummer 1 tuinslang

Vanaf 10,95Rol excl. BTW

Offerte aanvragen

Login om uw eigen prijs te zien.

De APD Revolution SMT  tuinslang en irrigatieslang is van uitstekende (professionele) kwaliteit. De slang is voorzien van een 4-laagse constructie van zacht PVC en een speciale gepatenteerde polyester inlage, dus heeft in het totaal 5 lagen materiaal.

Snijlengte niet mogelijk

Tuinslang nu extra voordelig

Door de speciale 5-laags constructie met de steady mesh technologie (SMT) is deze waterslang zeer goed bestand tegen knikken en twisten (torderen). Deze slang is gemaakt van voormaterialen zonder ftalaat weekmakers, daarnaast is de slang anti alg en anti UV.

Deze slang is door zijn flexibiliteit uitermate geschikt als tuinslang, irrigatieslang, pompslang in tuinen en plantsoenen, in de kassenbouw en land- en tuinbouw, daarnaast is de slang goed te gebruiken als haspelslang. De slang is zeer handelbaar en eenvoudig op te rollen door de anti knik- en twist uitvoering.

De De APD Revolution SMT is leverbaar in verschillende diameters en lengte

Technische gegevens:

Temperatuurbereik: -15 tot + 60 °C

Kleur: grijs met oranje streep

Norm: RoHS 2011/65/EU, Reach volgens 11907/2006/EC

Toleranties volgens: DIN 16940

In het filmpje hieronder kunt u de verschillen in torderen en knikken ten opzichte van onder andere een Gardena en Tricoflex tuinslang zien. De APD Revolution SMT meet zich met de beste kwaliteiten van bekende merken.

Deze slang is ook direct te bestellen bij: flexibeleslangenshop.nl

Specifieke afmetingen mogelijk op aanvraag

Naast ons standaard programma is het bij een aantal slangen mogelijk om op aanvraag andere lengtes te bestellen.

Afhalen


Verzenden


Leveren
Veel producten worden indien niet uitverkocht, uit voorraad geleverd zodat u binnen enkele dagen na bestelling de bestelde producten ontvangt. Op een aantal andere producten geldt in principe een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Verifieert u eventueel voor bestelling of het product op voorraad is. Leveringen vinden franco afleveradres Nederland plaats bij een netto opdrachtwaarde vanaf Euro 750,00 excl. BTW. Vrachtkosten orders < € 750,00 worden op factuur berekend met een minimum tarief van € 24,00.

Administratiekosten orders < € 50,00 zijn € 6,50 Levertijd Betaling binnen 30 dagen netto. Al onze aanbiedingen zijn maximaal 30 dagen geldig.

Voorwaarden en contact

Levering uitsluitend volgens de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Het inzenden van een opdracht op basis van deze offerte impliceert gelijk een acceptatie van de genoemde betalingsconditie en leveringsvoorwaarden als hier genoemd. Leveringsvoorwaarden van derden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.