Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

Brevosil ZI transparant (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (19 tot en met 150 mm inwendig)

Vanaf 7,40m excl. BTW
De Brevosil ZI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil-MI rood

Vanaf 12,58
De Brevosil-MI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. Deze slang is inwendig transparant en uitwendig rood.
Opties selecteren

Brevosil-MI transparant

88,04m excl. BTW
De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.
Opties selecteren

Brevotube-TT

Vanaf 2,14m excl. BTW
De Brevotube-TT is een in- en uitwendig gladde PTFE slang, in een melkachtig witte tot semi-transparante kleur. De slang is geschikt voor het doorvoeren van zuivere producten, voor agressieve media, levensmiddelen en cosmetische producten, de slang is door de FDA goedgekeurd en is niet hygroscopisch, de Brevotube-TT heeft een waterabsorptie van <0,01%. De slang heeft uitmuntende chemische eigenschappen en is vlamdovend volgens UL94-V0. Daarnaast is de slang ook geschikt voor warmtewisselaars en isolatiebuis voor elektrische leidingen. De slang is Uv- en verouderingsbestendig. Levertijd 5 tot 7 wekdagen
Opties selecteren

Carboflat – bunkerslang

Vanaf 99,60
De Carboflat is een plat oprolbare bunkerslang.  Het is een zwarte slang met een gladde NBR binnenwand en een CR buitenwand met doekafdruk. De slang is voorzien van inlagen en 2 static-wires. De NBR binnenwand is biodiesel resistent, de buitenwand is Uv-, verouderings- en weersbestendig.
Opties selecteren

Armoflex/Oil – zuig-/persslang

Vanaf 17,25
De Armoflex/Oil is een kunststof zuig-/persslang van een PVC/NBR compound, de slang heeft een zwarte kleur en heeft een ingewerkt stalen spiraal. De slang is verouderings- en weersbestendig.
Opties selecteren

Carbocord 10 – persslang

Vanaf 26,80
De Carbocord 10 is een breed inzetbare olie- en benzinebestendige persslang. De slang is uitgevoerd met een gladde, zwarte NBR binnenwand en een SBR/EPDM zwarte buitenwand welke is voorzien van een doekafdruk. Daarnaast heeft de slang textielinlagen en een static wire.
Opties selecteren

Brevoduct-Clipflex-550

Vanaf 112,80m excl. BTW
De slang is opgebouwd uit twee lagen; een buitenste laag van speciaal gecoat VA-draad versterkt glasvezeldoek en een binnenkant van ruw glasvezeldoek. De slang is voorzien van een uitwendig verzinkt stalen klemspiraal en is ook leverbaar met een roestvaststalen klemspiraal. De slang is in lengterichting samendrukbaar; 1:6. De Brevoduct-Clipflex-550 is mechanisch stabiel, zeer flexibel, moeilijk ontvlambaar en hittebestendig. Het doekmateriaal van deze hoge temperatuurslang is licht geperforeerd waardoor bij afzuiging de omgevingslucht als koellucht kan worden meegezogen. De slang is niet geschikt als overdrukslang. De Brevoduct-Clipflex-550 is geschikt voor toepassing als afzuiging van hete gassen en uitlaatgassen.    
Opties selecteren

Brevoduct-Clipflex-PVC se-v

Vanaf 19,35m excl. BTW
De Brevoduct-Clipflex-PVC se-v is opgebouwd uit een moeilijk ontvlambaar PVC gecoat polyesterdoek welke is voorzien van een uitwendige gegalvaniseerd stalen klemspiraal. De slang is in lengterichting samendrukbaar; 1:6. De Brevoduct-Clipflex-PVC se-v is mechanisch stabiel en heeft goede chemische eigenschappen, de slang is zeer flexibel. Deze slang heeft een standaardlengte van 10 meter, maar is ook leverbaar op afgepaste lengten tussen de 2 en 10 meter. Langere lengten zijn uitsluitend leverbaar op aanvraag, met een maximum van 15 meter. De Brevoduct-Clipflex-PVC se-v is ook leverbaar met roestvaststalen klemspiraal. Deze slang is zeer geschikt voor toepassing in de ventilatie- en luchttechniek en voor verwarming. Levertijd 3 tot 4 weken
Opties selecteren

Brevoduct-Clipflex-1100 voor hete lucht tot 1100 ºC

Vanaf 232,30m excl. BTW

De slang voor hete lucht en uitlaatgassen gegarandeerd tot 1100 ºC

De Brevoduct-Clipflex-1100 is opgebouwd uit drie lagen; een buitenste laag van speciaal gecoat met VA-draad versterkt glasvezeldoek, een middelste laag van hoge temperatuur isolatie stof en een binnenste laag roestvaststalenstof. De slang is in lengterichting beperkt samendrukbaar en voorzien van een stalen klemspiraal en is ook leverbaar met een roestvaststalen klemspiraal. Deze slang is mechanisch stabiel, is flexibel, moeilijk ontvlambaar en hittebestendig. De Brevoduct-Clipflex-1100 is leverbaar op afgepaste lengten tussen de 2 en 10 meter, de standaard lengte is 10 meter. Langere lengten zijn leverbaar, maar uitsluitend op aanvraag, met een maximum van 15 meter. Het doekmateriaal van deze hoge temperatuurslang is licht geperforeerd waardoor bij afzuiging de omgevingslucht als koellucht kan worden meegezogen. De slang is niet geschikt als overdrukslang. Deze slang wordt tot diameter 100 mm geleverd met een binnen- en buitenslang, met een maximale lengte van 10 meter. Standaard lengte 10 meter kortere lengte tot 2 meter kunnen op aanvraag geleverd worden. Levertijd 3 tot 4 weken.  
Opties selecteren