Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

Brevosil ZI transparante siliconen slang (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW

Siliconen slang

De Brevosil ZI transparante siliconen slang is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is geschikt voor toepassing in de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, Keukentechniek, chemische industrie, cosmetische industrie, laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie, kortom, een breed toepassingsgebied.
Opties selecteren

Brevosil ZI siliconenslang transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
Voor onze Lax Vox (bubbelslangen) slangen verwijzen we u naar onze website  https//:flexibeleslangenshop.nl/producten/lax-vox-slangen/

De Lax Vox slangen (9 x 12) leveren we via www.flexibeleslangeshop.nl en worden uit voorraad geleverd in transparante en oranje versie.

Overige maten besteld u hier. De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar levertijd 3 tot 4 werkdagen.  
Opties selecteren

Brevosil ZI transparante siliconenslang (19 tot en met 150 mm inwendig)

Vanaf 7,40m excl. BTW
De Brevosil ZI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil-MI rode siliconenslang

Vanaf 12,58

Rode siliconenslang

De Brevosil-MI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante rode siliconenslang met versterkingsinlagen. Deze slang is inwendig transparant en uitwendig rood. Deze slang is geschikt voor toepassing in de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, de keukentechniek, de chemische industrie, cosmetische industrie, in laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie.
Opties selecteren

Brevosil-MI siliconen slang transparant

88,04m excl. BTW
De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconen slang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.
Opties selecteren

Brevotube-TT

Vanaf 2,14m excl. BTW
De Brevotube-TT is een in- en uitwendig gladde PTFE slang, in een melkachtig witte tot semi-transparante kleur. De slang is geschikt voor het doorvoeren van zuivere producten, voor agressieve media, levensmiddelen en cosmetische producten, de slang is door de FDA goedgekeurd en is niet hygroscopisch, de Brevotube-TT heeft een waterabsorptie van <0,01%. De slang heeft uitmuntende chemische eigenschappen en is vlamdovend volgens UL94-V0. Daarnaast is de slang ook geschikt voor warmtewisselaars en isolatiebuis voor elektrische leidingen. De slang is Uv- en verouderingsbestendig. Levertijd 5 tot 7 wekdagen
Opties selecteren

Carboflat – bunkerslang

Vanaf 103,60
De Carboflat is een hoogwaardige bunkerslang die geschikt is voor het laden en lossen van tankschepen in "ship to ship" en "ship to shore" toepassingen, evenals voor gebruik als flexibele leiding tussen een bevoorradingsschip en een platform bij offshore installaties. De slang heeft een plat oprolbare vorm en is voorzien van inlagen en 2 static-wires voor extra veiligheid. De slang heeft een gladde NBR binnenwand die biodieselbestendig is en een CR buitenwand met doekafdruk die bestand is tegen UV-straling, veroudering en weersinvloeden.
Opties selecteren

Armoflex-Oil – kunststof zuig-persslang

Vanaf 17,40m excl. BTW

Verouderings- en weersbestendig

De Armoflex-Oil-slang is een kunststof zuig-persslang die is gemaakt van een PVC/NBR compound. De slang is ontworpen om bestand te zijn tegen olie en andere vloeistoffen en heeft een zwarte kleur. De slang is voorzien van een ingewerkte stalen spiraal, waardoor het extra stevigheid en flexibiliteit biedt. De slang is verouderings- en weersbestendig, wat betekent dat het bestand is tegen de effecten van veroudering en weersinvloeden zoals zonlicht, regen en wind. Dit maakt de slang geschikt voor gebruik in verschillende omstandigheden en toepassingen, waaronder de transportsector, de landbouw en de bouw. De Armoflex/Oil-slang kan worden gebruikt voor het aanzuigen en afvoeren van verschillende vloeistoffen, waaronder olie, diesel en benzine. Dankzij de ingewerkte stalen spiraal is de slang in staat om de druk van de vloeistoffen te weerstaan en kan het worden gebruikt voor het aansluiten van pompen, tanks en andere apparatuur.
Opties selecteren

Carbocord 10 – olie en benzine persslang

Vanaf 27,90

Universele olie en benzine persslang

De Carbocord 10-slang is ontworpen als een veelzijdige slang die bestand is tegen olie en benzine. De slang is voorzien van een gladde, zwarte NBR-binnenwand en een zwarte SBR/EPDM-buitenwand met een doekafdruk, waardoor het een goede weerstand biedt tegen slijtage en veroudering. De textielinlagen zorgen voor extra sterkte en flexibiliteit, terwijl de static wire statische elektriciteit voorkomt en beschermt tegen vonken, wat vooral belangrijk is in explosiegevaarlijke omgevingen. De Carbocord 10-slang is daarom geschikt voor gebruik in vele toepassingen, waaronder in de transportsector, de petrochemische industrie, de landbouw en de bouw. De slang kan worden gebruikt voor het transporteren van olie, benzine, diesel, water en andere vloeistoffen en kan worden gebruikt voor het aansluiten van pompen, tanks, en andere apparatuur.
Opties selecteren

Brevoduct-Clipflex-550-uitlaatgasslang

Vanaf 112,80m excl. BTW
De Brevoduct-Clipflex-550 uitlaatgasslang is geschikt voor toepassing als afzuiging van hete gassen en uitlaatgassen tot +550°C. De slang is opgebouwd uit twee lagen; een buitenste laag van speciaal gecoat VA-draad versterkt glasvezeldoek en een binnenkant van ruw glasvezeldoek. De slang is voorzien van een uitwendig verzinkt stalen klemspiraal en is ook leverbaar met een roestvaststalen klemspiraal. De slang is in lengterichting samendrukbaar; 1:6. De Brevoduct-Clipflex-550 is mechanisch stabiel, zeer flexibel, moeilijk ontvlambaar en hittebestendig. Het doekmateriaal van deze hoge temperatuurslang is licht geperforeerd waardoor bij afzuiging de omgevingslucht als koellucht kan worden meegezogen. De slang is niet geschikt als overdrukslang.
Opties selecteren

Brevoduct-Clipflex-PVC se-v heater slang

Vanaf 19,35m excl. BTW
De Brevoduct-Clipflex-PVC se-v heater slang is zeer geschikt voor toepassing in de ventilatie- en luchttechniek en voor verwarming. De slang isopgebouwd uit een moeilijk ontvlambaar PVC gecoat polyesterdoek welke is voorzien van een uitwendige gegalvaniseerd stalen klemspiraal. De slang is in lengterichting samendrukbaar; 1:6. De Brevoduct-Clipflex-PVC se-v is mechanisch stabiel en heeft goede chemische eigenschappen, de slang is zeer flexibel. Deze slang heeft een standaardlengte van 10 meter, maar is ook leverbaar op afgepaste lengten tussen de 2 en 10 meter. Langere lengten zijn uitsluitend leverbaar op aanvraag, met een maximum van 15 meter. De Brevoduct-Clipflex-PVC se-v is ook leverbaar met roestvaststalen klemspiraal. Deze slang is zeer geschikt voor toepassing in de ventilatie- en luchttechniek en voor verwarming. Levertijd 3 tot 4 weken
Opties selecteren

Brevoduct-Clipflex-1100 voor heteluchtslang tot 1100 ºC

Vanaf 232,30m excl. BTW

De slang voor hete lucht en uitlaatgassen gegarandeerd tot 1100 ºC

De Brevoduct-Clipflex-1100 heteluchtslang is opgebouwd uit drie lagen; een buitenste laag van speciaal gecoat met VA-draad versterkt glasvezeldoek, een middelste laag van hoge temperatuur isolatie stof en een binnenste laag roestvaststalenstof. De slang is in lengterichting beperkt samendrukbaar en voorzien van een stalen klemspiraal en is ook leverbaar met een roestvaststalen klemspiraal. Deze slang is mechanisch stabiel, is flexibel, moeilijk ontvlambaar en hittebestendig. De Brevoduct-Clipflex-1100 is leverbaar op afgepaste lengten tussen de 2 en 10 meter, de standaard lengte is 10 meter. Langere lengten zijn leverbaar, maar uitsluitend op aanvraag, met een maximum van 15 meter. Het doekmateriaal van deze hoge temperatuurslang is licht geperforeerd waardoor bij afzuiging de omgevingslucht als koellucht kan worden meegezogen. De slang is niet geschikt als overdrukslang. Deze slang wordt tot diameter 100 mm geleverd met een binnen- en buitenslang, met een maximale lengte van 10 meter. Standaard lengte 10 meter kortere lengte tot 2 meter kunnen op aanvraag geleverd worden. Levertijd 3 tot 4 weken.  
Opties selecteren