Toont alle 11 resultaten

Brevosil ZI transparant (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (19 tot en met 150 mm inwendig)

Vanaf 7,40m excl. BTW
De Brevosil ZI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil-MI rood

Vanaf 12,58
De Brevosil-MI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. Deze slang is inwendig transparant en uitwendig rood.
Opties selecteren

Brevosil-MI transparant

88,04m excl. BTW
De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.
Opties selecteren

Brevotube-PGB-0

De Brevotube-PGB-0 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang, van RVS 321 zonder omvlechting. De slang is ook leverbaar in een RVS 316-uitvoering. Alleen op bestelling leverbaar  
Offerte aanvragen

Brevotube-PGB-1

De Brevotube-PGB-1 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang van  RVS 321 met enkele omvlechting van RVS 304. De slang is geschikt voor hoge druk. De slang is ook leverbaar in materiaal RVS 316.    
Offerte aanvragen

Brevotube-PGB-2

  De Brevotube-PGB-2 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang gemaakt van RVS 321 met een dubbele omvlechting van RVS 304. Deze slang is geschikt voor zeer hoge druk, de slang is ook leverbaar in materiaal RVS 316.
Offerte aanvragen

Brevotube-PGC-1

De Brevotube-PGC-1 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang van RVS 321 met enkele omvlechting van RVS 304. Dit betreft een fine pitch uitvoering met dichter op elkaar liggende golven van de slang. De slang is ook leverbaar in materiaal RVS 316.    
Offerte aanvragen

Brevotube-PGC-2

De Brevotube-PGC-2 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang gemaakt van RVS 321 met een dubbele omvlechting van RVS 304. Dit betreft een fine pitch uitvoering met dichter op elkaar liggende golven van de slang. De slang is ook leverbaar in materiaal RVS 316.    
Offerte aanvragen

Vfast snelsluitslangklem 9 mm

Vanaf 1,37stuk excl. BTW
De Vfast snelsluitslangklemmen hebben een band van 9 mm breed en zijn voorzien van een zeskante schroef van 7 mm. Het materiaal van de band is Aisi 430, het wormhuis en de schroef zijn van gegalvaniseerd staal. De klem is voorzien van omgezette bandranden, deze voorkomen insnijding in de slang. Deze slangklemmen worden speciaal aanbevolen voor montage van slangen voor luchtbehandeling en ventilatie.
Opties selecteren