Resultaat 1–12 van de 201 resultaten wordt getoond

Brevosil ZI transparante siliconen slang (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW

Siliconen slang

De Brevosil ZI transparante siliconen slang is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is geschikt voor toepassing in de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, Keukentechniek, chemische industrie, cosmetische industrie, laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie, kortom, een breed toepassingsgebied.
Opties selecteren

Brevosil ZI siliconenslang transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
Voor onze Lax Vox (bubbelslangen) slangen verwijzen we u naar onze website  https//:flexibeleslangenshop.nl/producten/lax-vox-slangen/

De Lax Vox slangen (9 x 12) leveren we via www.flexibeleslangeshop.nl en worden uit voorraad geleverd in transparante en oranje versie.

Overige maten besteld u hier. De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar levertijd 3 tot 4 werkdagen.  
Opties selecteren

Vfast snelsluitslangklem 9 mm

Vanaf 1,37stuk excl. BTW
De Vfast snelsluitslangklemmen hebben een band van 9 mm breed en zijn voorzien van een zeskante schroef van 7 mm. Het materiaal van de band is Aisi 430, het wormhuis en de schroef zijn van gegalvaniseerd staal. De klem is voorzien van omgezette bandranden, deze voorkomen insnijding in de slang. Deze slangklemmen worden speciaal aanbevolen voor montage van slangen voor luchtbehandeling en ventilatie.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparante siliconenslang (19 tot en met 150 mm inwendig)

Vanaf 7,40m excl. BTW
De Brevosil ZI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil-MI rode siliconenslang

Vanaf 12,58

Rode siliconenslang

De Brevosil-MI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante rode siliconenslang met versterkingsinlagen. Deze slang is inwendig transparant en uitwendig rood. Deze slang is geschikt voor toepassing in de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, de keukentechniek, de chemische industrie, cosmetische industrie, in laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie.
Opties selecteren

Brevosil-MI siliconen slang transparant

88,04m excl. BTW
De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconen slang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.
Opties selecteren

Brevoduct-PVC-elastic, Schrobmachine slang

Vanaf 6,55m excl. BTW
De Brevoduct-PVC-elastic is een slang met een wand van 2 lagen zacht PVC voorzien van een verenstalen spiraal met PVC ommanteling en axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechtsdraaiend. De Brevoduct-PVC-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is vacuümbestendig en heeft een lange levensduur. De slang heeft goede chemische, UV- en ozonbestendige eigenschappen. Als de spiraal wordt doorverbonden is de slang geleidend. Diameters boven 102 mm zijn op aanvraag leverbaar, hierbij dient u rekening te houden met minimum productieaantallen. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder voor gas-, vloeibare- en vaste media. Maar ook voor materiaaltransport, kabelbescherming, droogsystemen, lasrookafzuigers en in het bijzonder op (industriële) stofzuigers en als schrobmachine slang.
Opties selecteren

Brevotube-TT – PTFE slang

Vanaf 2,14m excl. BTW
De Brevotube-TT is een in- en uitwendig gladde PTFE slang, in een melkachtig witte tot semi-transparante kleur. De slang is geschikt voor het doorvoeren van zuivere producten, voor agressieve media, levensmiddelen en cosmetische producten, de slang is door de FDA goedgekeurd en is niet hygroscopisch, de Brevotube-TT heeft een waterabsorptie van <0,01%. De slang heeft uitmuntende chemische eigenschappen en is vlamdovend volgens UL94-V0. Daarnaast is de slang ook geschikt voor warmtewisselaars en isolatiebuis voor elektrische leidingen. De slang is UV- en verouderingsbestendig. Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

Brevotube-RB1-SK KIWA

Prijs op aanvraag
De Brevotube-RB1-SK KIWA is een type slang dat geschikt is voor sanitaire aansluitingen, verwarmingsapparaten en koffieautomaten. De slang is gemaakt van EPDM-rubber dat non-toxisch is, wat betekent dat deze veilig is voor gebruik in voedsel- en dranktoepassingen. Deze slang heeft een KIWA-keur, wat aangeeft dat deze voldoet aan de kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door KIWA, een onafhankelijke organisatie voor kwaliteitsbeoordeling in Nederland. De slang is voorzien van een omvlechting van roestvast staal (Aisi 304), waardoor deze extra stevigheid en duurzaamheid krijgt. De temperatuur van het water dat door deze slang stroomt, mag variëren tussen de -20 en +100°C. Dit betekent dat de slang kan worden gebruikt voor zowel koud als warm water, en dat deze geschikt is voor toepassingen waarbij hogere temperaturen nodig zijn, zoals in verwarmingsapparaten en koffieautomaten. De fabrikant biedt 10 jaar garantie op deze slang met een KIWA-keur, wat aangeeft dat zij vertrouwen hebben in de kwaliteit en duurzaamheid van de slang. Het is belangrijk om op te merken dat de garantie alleen geldig is als de slang op de juiste manier wordt gebruikt en onderhouden, zoals aangegeven door de fabrikant en KIWA-normen.
Lees meer

Brevotube-RB1-Oxystop®

Prijs op aanvraag

De Brevotube-RB1-Oxystop® slang is een rubberen slang die speciaal is ontworpen voor toepassingen waarbij een niet-zuurstofdoorlatende slang nodig is. De slang is gemaakt van een combinatie van EPDM en Butyl rubber, waardoor het een uitstekende weerstand biedt tegen ozon, weersinvloeden en veroudering. De slang is voorzien van een roestvaststalen omvlechting van Aisi 304, wat extra bescherming biedt tegen schuren, knikken en andere vormen van slijtage. De omvlechting zorgt ook voor extra stevigheid en flexibiliteit, waardoor de slang geschikt is voor gebruik in verschillende omstandigheden en toepassingen. De Brevotube-RB1-Oxystop® slang kan worden gebruikt voor het transporteren van verschillende vloeistoffen, waaronder chemicaliën en agressieve media. Dankzij de niet-zuurstofdoorlatende eigenschappen van de slang kan het ook worden gebruikt voor het transporteren van voedingsmiddelen en dranken, waarbij het risico op oxidatie of bederf wordt verminderd. De slang is daarom geschikt voor gebruik in de farmaceutische, chemische, voedings- en drankenindustrie.
Lees meer

Brevoduct-P1N PU AS, CNC zaagselafzuigslang

Vanaf 21,95m excl. BTW
De Brevoduct-P1N PU AS CNC zaagselafzuigslang heeft een wand van slijtvast transparant polyester polyurethaan voorzien van een gecoate verenstalen spiraal. Door het elastische polyurethaan en de speciale constructie is dit een zeer soepele en flexibele slang. De wanddikte tussen de spiraal is ongeveer 0,5 en 0,6 mm afhankelijk van de diameter. Deze slang is hydrolyse- en microbenbestendig, heeft een zeer goede flexibiliteit, een hoge slijtvastheid en is goed bestendig tegen olie- en benzinedampen. Bovendien heeft de slang een goede UV- en ozonbestendigheid. De Brevoduct-P1N PU AS is antistatisch (R ≤108 Ohm), volgens de TRBS 2153 en TRGS 727. De Brevoduct-P1N PU AS is universeel toepasbaar als afzuigslang voor vaste deeltjes zoals onder andere cementstof, granulaten, vezels, houtspaanders en zaagsel. Ook geschikt voor afvoer van olie-, benzine-,  en verfdamp, maar ook technische gassen en dampen. De slang is geschikt voor koude- en warme luchttransport. De De Brevoduct-P1N PU AS is een geschikte slang overal waar een antistatische slang ingezet moet worden.
Opties selecteren

Carboflat – bunkerslang

Vanaf 103,60m excl. BTW
De Carboflat is een hoogwaardige bunkerslang die geschikt is voor het laden en lossen van tankschepen in "ship to ship" en "ship to shore" toepassingen, evenals voor gebruik als flexibele leiding tussen een bevoorradingsschip en een platform bij offshore installaties. De slang heeft een plat oprolbare vorm en is voorzien van inlagen en 2 static-wires voor extra veiligheid. De slang heeft een gladde NBR binnenwand die biodieselbestendig is en een CR buitenwand met doekafdruk die bestand is tegen UV-straling, veroudering en weersinvloeden.
Opties selecteren