Toont alle 6 resultaten

Vacuflex-VSM-A, Antistatische stofzuigerslang

Vanaf 11,50m excl. BTW

Vacuflex-VSM-A de antistatische stofzuigerslang

De Vacuflex-VSM-A is een antistatische slang welke is voorzien van een gladde, geprofileerde, volkunststof binnenzijde met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De slang is gemaakt van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP-PE gebaseerd. De slang is antistatisch volgens DIN 53482 en heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 1010 ohm. Dit type Vacuflexslang is geschikt voor toepassing bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen. Deze slang is niet te gebruiken in ruimten met explosierisico, als u op zoek bent naar geleidende slangen verwijzen wij u naar ons type Vacuflex-VSM-EL. Als u deze slang wilt bestellen; voor deze slang of voor bepaalde diameters gelden minimum afnames.  

Vacuflex-VSM-EL, Electrisch geleidende stofzuigerslang

Vanaf 15,50m excl. BTW
De Vacuflex-VSM-EL is een conductieve slang welke elektrisch geleidend is. Het is een inwendig gladde, geprofileerde volkunststof slang met zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. Het materiaal van de slang is van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP - PE gebaseerd. De slang heeft een oppervlakte weerstand minder dan 106 ohm. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Deze slang kan worden ingezet bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen. De slang is geschikt voor toepassingen waarbij de statische elektriciteit via de slang en de aarde moet worden afgevoerd.  

Brevoduct-Profil-AS industrie stofzuigerslang

Vanaf 82,5020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-AS stofzuigerslang is een inwendig gladde geprofileerde volkunststof slang met een zeer geringe stromingsweerstand, de slang is crush proof na samendrukken of knikken. De Brevoduct-Profil-AS heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. Deze slang is gemaakt van een antistatisch Ethyl Vinyl Acetaat met een oppervlakteweerstand van minder dan 1010 ohm. Het antistatisch effect hangt af van de omgevings- en gebruiksomstandigheden, het toegevoegde antistatische middel is niet bestand tegen wassen, slijtage en veroudering. De werking van het antistatische middel kan op den duur verminderen door vochtigheid en mechanische. De slang heeft geringe geleidende eigenschappen. Snijlengte niet mogelijk  

Brevoduct-Profil-EL stofzuigerslang voor explosieve ruimtes

Vanaf 240,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-EL stofzuigerslang is een elektrisch geleidende, conductieve slang. Deze slang is inwendig glad en gemaakt van geprofileerd volkunststof met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, daarnaast heeft deze slang een uitstekende flexibiliteit en is deze licht in gewicht. Het materiaal van de slang is een conductief Ethyl Vinyl Acetaat volgens DIN IEC 93 en heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 106ohm, gebaseerd op ISO 8031. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A of Brevoduct_Profil-AS wel het geval is. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Snijlengte niet mogelijk

Brevoduct-Profil-ESD – stofzuigerslang

Vanaf 173,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-ESD stofzuigerslang, een zogenaamde Electrostatic Discharge Hose, en inwendig gladde geprofileerde volkunststof slang met zeer geringe stromingsweerstand en crush proof na samendrukken of knikken. Deze eigenschap maakt de Brevoduct-Profil-ESD slang geschikt voor gebruik in gevoelige omgevingen, zoals cleanrooms, laboratoria en andere locaties waar statische elektriciteit schade kan veroorzaken aan gevoelige apparatuur, componenten of producten. De inwendige gladde profilering van de slang zorgt voor een minimale stromingsweerstand, waardoor de lucht- of stofstroom niet belemmerd wordt. Dit maakt de slang bijvoorbeeld zeer geschikt voor gebruik in industriële stofzuigers, waarbij een hoge zuigkracht nodig is.  

Brevoduct-Profil-ST- stofzuiger afzuigslang

Vanaf 139,00per rol excl. BTW
De Brevoduct-Profil-ST is een inwendig gladde en uitwendig geprofileerde volkunststof slang met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De slang is gemaakt van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP-PE gebaseerd. De slang is geschikt voor toepassing bij industrie stofzuigers als stofzuiger afzuigslang, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen.  

Hier vindt u een uitgebreid assortiment vol kunststof stofzuigerslangen met antistatische en elektrisch geleidende kwaliteiten, speciaal ontworpen voor industrieel gebruik.

Onze stofzuigerslangen in deze categorie zijn gemaakt van hoogwaardige kunststofmaterialen die zorgen voor optimale prestaties en duurzaamheid in industriële omgevingen. Met onze vol kunststof stofzuigerslangen bent u verzekerd van een betrouwbare en efficiënte stofafzuiging, zelfs in veeleisende situaties.

Een belangrijk kenmerk van bijvoorbeeld onze VSM-A en Profil-AS  stofzuigerslangen is hun antistatische eigenschap. Deze eigenschap voorkomt de opbouw van statische elektriciteit tijdens het gebruik, waardoor het risico op vonkvorming en mogelijke ontstekingsbronnen wordt geminimaliseerd. Dit is vooral cruciaal in industrieën waar brandbare materialen aanwezig zijn.

Daarnaast bieden onze EL stofzuigerslangen elektrische geleiding. Dit zorgt ervoor dat eventuele statische ladingen veilig worden afgevoerd, waardoor de kans op schade aan gevoelige elektronische apparatuur en de opbouw van elektrostatische ontladingen wordt verminderd.

De ESD variant is speciaal gemaakt voor cleanrooms, laboratoria en andere locaties waar statische elektriciteit schade kan veroorzaken.

Onze stofzuigerslangen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, lengtes en diameters om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ze zijn flexibel, lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in industriële omgevingen waar mobiliteit en flexibiliteit essentieel zijn.

Bij het ontwerpen van onze stofzuigerslangen hebben we ook rekening gehouden met duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ze zijn bestand tegen slijtage, chemicaliën en extreme temperaturen, waardoor ze lang meegaan en minimale onderhoudskosten met zich meebrengen.

Of u nu werkt in de chemische industrie, voedselverwerking, farmaceutische sector of een andere industriële branche, onze vol kunststof stofzuigerslangen met antistatische en elektrisch geleidende kwaliteiten bieden de betrouwbaarheid en veiligheid die u nodig heeft.

Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de geschikte stofzuigerslangen voor uw specifieke toepassingen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw industriële stofafzuiging.