Toont alle 8 resultaten

Brevosil ZI transparant (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (19 tot en met 150 mm inwendig)

Vanaf 7,40m excl. BTW
De Brevosil ZI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil-MI rood

Vanaf 12,58
De Brevosil-MI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. Deze slang is inwendig transparant en uitwendig rood.
Opties selecteren

Brevosil-MI transparant

88,04m excl. BTW
De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.
Opties selecteren

Brevotube-TT

Vanaf 2,14m excl. BTW
De Brevotube-TT is een in- en uitwendig gladde PTFE slang, in een melkachtig witte tot semi-transparante kleur. De slang is geschikt voor het doorvoeren van zuivere producten, voor agressieve media, levensmiddelen en cosmetische producten, de slang is door de FDA goedgekeurd en is niet hygroscopisch, de Brevotube-TT heeft een waterabsorptie van <0,01%. De slang heeft uitmuntende chemische eigenschappen en is vlamdovend volgens UL94-V0. Daarnaast is de slang ook geschikt voor warmtewisselaars en isolatiebuis voor elektrische leidingen. De slang is Uv- en verouderingsbestendig. Levertijd 5 tot 7 wekdagen
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (0.2 tot en met 3.5 mm inwendig)

Vanaf 0,52m excl. BTW

Brevosil ZI siliconenslang

De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang heeft een shore A hardheid (DIN 53505) 60°. De Brevosil ZI transparant is een soepele slang met een hoge trekvastheid en kan minimaal 300% uitgetrokken worden voordat hij breekt. Volgens FDA CFR Par. 177.2600 / BGVV is deze slang levensmiddelengeschikt. De slang is non toxisch, UV-, verouderings- en ozonbestendig, vochtbestendig en waterafstotend. Daarnaast heeft deze slang zeer goede weersbestendige eigenschappen. Bovendien is Brevosil ZI zwavelbestendig, steriliseerbaar en stoombestendig tot +134°C. Hierdoor is de Brevosil ZI geschikt voor drinkwatertoepassingen maar niet drukbestendig. Levertijd 2- 5 dagen
Opties selecteren

Lax Vox® siliconenslang 9 x 12 mm

7,44 excl. BTW
De Lax Vox® siliconenslang 9 x 12 mm wordt gebruikt als stem-oefenslang bij de Lax Vox methode. Op onze website flexibeleslangenshop.nl staat een uitgebreid programma Lax Vox® slangen.
Bestel hier