Toont alle 11 resultaten

Vaculift nr1 vacuüm hefslang

Vanaf 75,50m excl. BTW
De Vaculift vacuüm hefslang voor vacuümhefmachines is een enkellaags neopreen polyester weefselslang, versterkt met een stalen verkoperde spiraal. Door de enkellaagse constructie is de interne spiraal zichtbaar aan de binnenkant van de slang. De vaculift is afgewerkt met een enkelvoudig gebonden zwart glasvezelkoord en een overlaag van acryltape. De slang is extreem flexibel en kan tot 1/3 in de lengte worden gecomprimeerd, waardoor een slang van 1000 mm kan worden gecomprimeerd tot slechts 350 mm. Het product is CE-gecertificeerd en bijzonder geschikt voor vacuüm hefdoeleinden. De vaculift slang is alleen op bestelling leverbaar op aangeven lengtes in een veelvoud van 1 meter tot maximaal 4 meter Tussen liggende diameters op aanvraag. Lengte maximaal 4 meter. Levertijd 3 tot 4 weken Naast de VacuLift hebben wij ook nog andere neopreen slangen in ons assortiment.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparante siliconen slang (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW

Siliconen slang

De Brevosil ZI transparante siliconen slang is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is geschikt voor toepassing in de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, Keukentechniek, chemische industrie, cosmetische industrie, laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie, kortom, een breed toepassingsgebied.
Opties selecteren

Brevosil ZI siliconenslang transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
Voor onze Lax Vox (bubbelslangen) slangen verwijzen we u naar onze website  https//:flexibeleslangenshop.nl/producten/lax-vox-slangen/

De Lax Vox slangen (9 x 12) leveren we via www.flexibeleslangeshop.nl en worden uit voorraad geleverd in transparante en oranje versie.

Overige maten besteld u hier. De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar levertijd 3 tot 4 werkdagen.  
Opties selecteren

Brevosil ZI transparante siliconenslang (19 tot en met 150 mm inwendig)

Vanaf 7,40m excl. BTW
De Brevosil ZI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil-MI rode siliconenslang

Vanaf 12,58

Rode siliconenslang

De Brevosil-MI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante rode siliconenslang met versterkingsinlagen. Deze slang is inwendig transparant en uitwendig rood. Deze slang is geschikt voor toepassing in de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, de keukentechniek, de chemische industrie, cosmetische industrie, in laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie.
Opties selecteren

Brevosil-MI siliconen slang transparant

88,04m excl. BTW
De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconen slang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.
Opties selecteren

Brevotube-TT – PTFE slang

Vanaf 2,14m excl. BTW
De Brevotube-TT is een in- en uitwendig gladde PTFE slang, in een melkachtig witte tot semi-transparante kleur. De slang is geschikt voor het doorvoeren van zuivere producten, voor agressieve media, levensmiddelen en cosmetische producten, de slang is door de FDA goedgekeurd en is niet hygroscopisch, de Brevotube-TT heeft een waterabsorptie van <0,01%. De slang heeft uitmuntende chemische eigenschappen en is vlamdovend volgens UL94-V0. Daarnaast is de slang ook geschikt voor warmtewisselaars en isolatiebuis voor elektrische leidingen. De slang is UV- en verouderingsbestendig. Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

Brevoduct-GSD, hete lucht siliconen rubber slang

Vanaf 27,95m excl. BTW
De Brevoduct-GSD heeft een wand van twee lagen glasvezeldoek welke zijn geïmpregneerd met siliconen rubber. De slang is inwendig voorzien van een tussen de doeklagen opgesloten verenstalen spiraal en uitwendig van een glasvezelkoord. De Brevoduct-GSD is hoger drukbestendig dan ons type Brevoduct-GSE. Als goedkoper alternatief bieden wij ook de Brevoduct-GSD-2 aan. Bestand tot +300°C Lengte 4 meter.  
Opties selecteren

Brevoduct GSD 2 hittebestendige slang

Vanaf 18,00m excl. BTW

Brevoduct-GSD-2 hittebestendige slang

De Brevoduct-GSD-2 siliconen slang heeft een wand van twee lagen glasvezeldoek. De buitenmantel is geïmpregneerd met silicone rubber. De slang is voorzien van een tussen de doeklagen opgesloten kopergekleurde verenspiraal. Uitwendig is de slang versterkt met een glasvezelkoord tussen de spoed van de spiraal. Brevoduct GSD-2 siliconen slang is inwendig glad en heeft goede chemische bestendige eigenschappen. Temperatuurbereik van -60 tot + 260 graden Buigingsradius van 0,6 tot 1 x de diameter Glasvezelkoord versterkt Kleur Oranje   Dit type slang is geschikt voor transport van koude- en hete lucht, voor be- en ontluchting en voor koeling van elektrische apparaten. Maar ook geschikt voor toepassingen bij verwarmen, ontdooien en bij afzuiging van dampen en gassen of als lasrookafzuiging en airconditioning. Meer informatie over siliconen Meer informatie over chemische bestendigheid Levertijd indien niet op voorraad 3 tot 4 weken.
Opties selecteren

Brevosil ZI siliconenslang transparant (0.2 tot en met 3.5 mm inwendig)

Vanaf 0,52m excl. BTW

Brevosil ZI siliconenslang

De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang heeft een shore A hardheid (DIN 53505) 60°. De Brevosil ZI transparant is een soepele slang met een hoge trekvastheid en kan minimaal 300% uitgetrokken worden voordat hij breekt. Volgens FDA CFR Par. 177.2600 / BGVV is deze slang levensmiddelengeschikt. De slang is non toxisch, UV-, verouderings- en ozonbestendig, vochtbestendig en waterafstotend. Daarnaast heeft deze slang zeer goede weersbestendige eigenschappen. Bovendien is Brevosil ZI zwavelbestendig, steriliseerbaar en stoombestendig tot +134°C. Hierdoor is de Brevosil ZI geschikt voor drinkwatertoepassingen maar niet drukbestendig. Levertijd 2- 5 dagen
Opties selecteren

Lax Vox® siliconen bubbelslang 9 x 12 mm

0,00 excl. BTW

Lax Vox bubbelslang

De Lax Vox® siliconenslang 9 x 12 mm ook wel bubbelslang wordt gebruikt als stem-oefenslang bij de Lax Vox methode. Op onze website flexibeleslangenshop.nl staat een uitgebreid programma Lax Vox® slangen.
Bestel hier

Siliconen slangen

Bent u opzoek naar hoogwaardige siliconen slangen voor industriële toepassingen, automobielgebruik, medische toepassingen of andere specifieke behoeften, wij bieden een uitgebreid assortiment aan siliconen slangen die aan uw eisen voldoen.

Onze siliconen slangen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Ze bieden een uitstekende temperatuurbestendigheid, flexibiliteit en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Een van de belangrijkste voordelen van siliconen slangen is hun uitstekende bestendigheid tegen extreme temperaturen. Ze kunnen hoge temperaturen weerstaan ​​zonder hun vorm, flexibiliteit of chemische eigenschappen te veranderen. Of het nu gaat om hete lucht, vloeistoffen of stoom, onze siliconen slangen blijven betrouwbaar en presteren op hun best.

Daarnaast bieden onze siliconen slangen uitstekende flexibiliteit en buigzaamheid, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd, zelfs in complexe systemen. Ze zijn bestand tegen knikken en behouden hun vorm, wat zorgt voor een soepele doorstroming van vloeistoffen, gassen of lucht.

Onze siliconen slangen zijn ook niet-reactief en inert, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in medische en farmaceutische toepassingen. Ze voldoen aan de hoogste hygiënische normen en zijn bestand tegen de meeste chemicaliën, zuren en oplosmiddelen. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waarbij de zuiverheid en veiligheid van essentieel belang zijn.

Of u nu op zoek bent naar siliconen slangen voor motorvoertuigen, industriële machines, laboratoria of andere toepassingen, wij hebben de juiste oplossingen voor u. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de meest geschikte siliconen slangen voor uw specifieke behoeften.

Verken ons assortiment en ontdek de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van onze siliconen slangen. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice te leveren. U kunt erop vertrouwen dat onze siliconen slangen voldoen aan uw verwachtingen en u helpen bij het bereiken van optimale prestaties in uw toepassingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw betrouwbare partner zijn voor al uw siliconen slangbehoeften. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van hoogwaardige siliconen slangen die aan uw specifieke eisen voldoen.