Resultaat 1–12 van de 57 resultaten wordt getoond

Brevosil ZI transparante siliconen slang (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW

Siliconen slang

De Brevosil ZI transparante siliconen slang is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is geschikt voor toepassing in de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, Keukentechniek, chemische industrie, cosmetische industrie, laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie, kortom, een breed toepassingsgebied.

Brevosil ZI siliconenslang transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
Voor onze Lax Vox (bubbelslangen) slangen verwijzen we u naar onze website  https//:flexibeleslangenshop.nl/producten/lax-vox-slangen/

De Lax Vox slangen (9 x 12) leveren we via www.flexibeleslangeshop.nl en worden uit voorraad geleverd in transparante en oranje versie.

Overige maten besteld u hier. De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar levertijd 3 tot 4 werkdagen.  

Brevosil ZI transparante siliconenslang (19 tot en met 150 mm inwendig)

Vanaf 7,40m excl. BTW
De Brevosil ZI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.

Brevosil-MI rode siliconenslang

Vanaf 12,58

Rode siliconenslang

De Brevosil-MI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante rode siliconenslang met versterkingsinlagen. Deze slang is inwendig transparant en uitwendig rood. Deze slang is geschikt voor toepassing in de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, de keukentechniek, de chemische industrie, cosmetische industrie, in laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie.

Brevosil-MI siliconen slang transparant

88,04m excl. BTW
De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconen slang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.

Brevoduct-PVC-elastic, Schrobmachine slang

Vanaf 6,55m excl. BTW
De Brevoduct-PVC-elastic is een slang met een wand van 2 lagen zacht PVC voorzien van een verenstalen spiraal met PVC ommanteling en axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechtsdraaiend. De Brevoduct-PVC-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is vacuümbestendig en heeft een lange levensduur. De slang heeft goede chemische, UV- en ozonbestendige eigenschappen. Als de spiraal wordt doorverbonden is de slang geleidend. Diameters boven 102 mm zijn op aanvraag leverbaar, hierbij dient u rekening te houden met minimum productieaantallen. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder voor gas-, vloeibare- en vaste media. Maar ook voor materiaaltransport, kabelbescherming, droogsystemen, lasrookafzuigers en in het bijzonder op (industriële) stofzuigers en als schrobmachine slang.

Brevotube-TT – PTFE slang

Vanaf 4,16m excl. BTW
De Brevotube-TT is een in- en uitwendig gladde PTFE slang, in een melkachtig witte tot semi-transparante kleur. De slang is geschikt voor het doorvoeren van zuivere producten, voor agressieve media, levensmiddelen en cosmetische producten, de slang is door de FDA goedgekeurd en is niet hygroscopisch, de Brevotube-TT heeft een waterabsorptie van <0,01%. De slang heeft uitmuntende chemische eigenschappen en is vlamdovend volgens UL94-V0. Daarnaast is de slang ook geschikt voor warmtewisselaars en isolatiebuis voor elektrische leidingen. De slang is UV- en verouderingsbestendig. Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Brevotube-RB1-SK KIWA

Prijs op aanvraag
De Brevotube-RB1-SK KIWA is een type slang dat geschikt is voor sanitaire aansluitingen, verwarmingsapparaten en koffieautomaten. De slang is gemaakt van EPDM-rubber dat non-toxisch is, wat betekent dat deze veilig is voor gebruik in voedsel- en dranktoepassingen. Deze slang heeft een KIWA-keur, wat aangeeft dat deze voldoet aan de kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door KIWA, een onafhankelijke organisatie voor kwaliteitsbeoordeling in Nederland. De slang is voorzien van een omvlechting van roestvast staal (Aisi 304), waardoor deze extra stevigheid en duurzaamheid krijgt. De temperatuur van het water dat door deze slang stroomt, mag variëren tussen de -20 en +100°C. Dit betekent dat de slang kan worden gebruikt voor zowel koud als warm water, en dat deze geschikt is voor toepassingen waarbij hogere temperaturen nodig zijn, zoals in verwarmingsapparaten en koffieautomaten. De fabrikant biedt 10 jaar garantie op deze slang met een KIWA-keur, wat aangeeft dat zij vertrouwen hebben in de kwaliteit en duurzaamheid van de slang. Het is belangrijk om op te merken dat de garantie alleen geldig is als de slang op de juiste manier wordt gebruikt en onderhouden, zoals aangegeven door de fabrikant en KIWA-normen.

Brevotube-RB1-Oxystop®

Prijs op aanvraag

De Brevotube-RB1-Oxystop® slang is een rubberen slang die speciaal is ontworpen voor toepassingen waarbij een niet-zuurstofdoorlatende slang nodig is. De slang is gemaakt van een combinatie van EPDM en Butyl rubber, waardoor het een uitstekende weerstand biedt tegen ozon, weersinvloeden en veroudering. De slang is voorzien van een roestvaststalen omvlechting van Aisi 304, wat extra bescherming biedt tegen schuren, knikken en andere vormen van slijtage. De omvlechting zorgt ook voor extra stevigheid en flexibiliteit, waardoor de slang geschikt is voor gebruik in verschillende omstandigheden en toepassingen. De Brevotube-RB1-Oxystop® slang kan worden gebruikt voor het transporteren van verschillende vloeistoffen, waaronder chemicaliën en agressieve media. Dankzij de niet-zuurstofdoorlatende eigenschappen van de slang kan het ook worden gebruikt voor het transporteren van voedingsmiddelen en dranken, waarbij het risico op oxidatie of bederf wordt verminderd. De slang is daarom geschikt voor gebruik in de farmaceutische, chemische, voedings- en drankenindustrie.

Carboflat – bunkerslang

Vanaf 103,60m excl. BTW
De Carboflat is een hoogwaardige bunkerslang die geschikt is voor het laden en lossen van tankschepen in "ship to ship" en "ship to shore" toepassingen, evenals voor gebruik als flexibele leiding tussen een bevoorradingsschip en een platform bij offshore installaties. De slang heeft een plat oprolbare vorm en is voorzien van inlagen en 2 static-wires voor extra veiligheid. De slang heeft een gladde NBR binnenwand die biodieselbestendig is en een CR buitenwand met doekafdruk die bestand is tegen UV-straling, veroudering en weersinvloeden.

Armoflex-Oil – kunststof zuig-persslang

Vanaf 17,40m excl. BTW

Verouderings- en weersbestendig

De Armoflex-Oil-slang is een kunststof zuig-persslang die is gemaakt van een PVC/NBR compound. De slang is ontworpen om bestand te zijn tegen olie en andere vloeistoffen en heeft een zwarte kleur. De slang is voorzien van een ingewerkte stalen spiraal, waardoor het extra stevigheid en flexibiliteit biedt. De slang is verouderings- en weersbestendig, wat betekent dat het bestand is tegen de effecten van veroudering en weersinvloeden zoals zonlicht, regen en wind. Dit maakt de slang geschikt voor gebruik in verschillende omstandigheden en toepassingen, waaronder de transportsector, de landbouw en de bouw. De Armoflex/Oil-slang kan worden gebruikt voor het aanzuigen en afvoeren van verschillende vloeistoffen, waaronder olie, diesel en benzine. Dankzij de ingewerkte stalen spiraal is de slang in staat om de druk van de vloeistoffen te weerstaan en kan het worden gebruikt voor het aansluiten van pompen, tanks en andere apparatuur.

Carbocord 10 – olie en benzine persslang

Vanaf 27,90m excl. BTW

Universele olie en benzine persslang

De Carbocord 10-slang is ontworpen als een veelzijdige slang die bestand is tegen olie en benzine. De slang is voorzien van een gladde, zwarte NBR-binnenwand en een zwarte SBR/EPDM-buitenwand met een doekafdruk, waardoor het een goede weerstand biedt tegen slijtage en veroudering. De textielinlagen zorgen voor extra sterkte en flexibiliteit, terwijl de static wire statische elektriciteit voorkomt en beschermt tegen vonken, wat vooral belangrijk is in explosiegevaarlijke omgevingen. De Carbocord 10-slang is daarom geschikt voor gebruik in vele toepassingen, waaronder in de transportsector, de petrochemische industrie, de landbouw en de bouw. De slang kan worden gebruikt voor het transporteren van olie, benzine, diesel, water en andere vloeistoffen en kan worden gebruikt voor het aansluiten van pompen, tanks, en andere apparatuur.

Flexibele slangen voor vloeistoffen: een ruim assortiment bij flexibeleslangen.nl

Bent u op zoek naar hoogwaardige slangen voor het transporteren van vloeistoffen? Bij flexibeleslangen.nl hebben we een uitgebreid aanbod aan slangen die specifiek ontworpen zijn voor diverse toepassingen. Of u nu slangen nodig heeft voor voedsel, olie en benzine, sanitair, industriewater of cv-systemen, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Verscheidenheid aan slangen voor verschillende vloeistoffen

Ons assortiment slangen voor vloeistoffen omvat een breed scala aan opties die geschikt zijn voor verschillende vloeistoffen. Voor voedselgerelateerde toepassingen bieden wij voedselveilige slangen die voldoen aan de strenge hygiënenormen. Deze slangen zijn perfect voor het veilig transporteren van eetbare vloeistoffen, zoals water, sappen en zuivelproducten.

Voor industriële toepassingen hebben wij slangen die bestand zijn tegen olie en benzine. Deze slangen zijn speciaal ontworpen om de ruwe omstandigheden van de industrie te weerstaan en zorgen voor een veilig en efficiënt transport van brandstoffen en smeermiddelen.

Daarnaast bieden wij slangen voor sanitair gebruik. Of het nu gaat om het transporteren van water in een woning of het afvoeren van afvalwater in een commerciële ruimte, onze sanitairslangen zijn duurzaam, flexibel en bestand tegen corrosie.

Industriewater is een veelvoorkomende vloeistof die moet worden getransporteerd in verschillende sectoren. Onze industriewater-slangen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de chemische samenstellingen van water, inclusief additieven en behandelingen die vaak in industriële processen worden gebruikt.

Daarnaast hebben we een ruime selectie slangen voor cv-systemen. Of u nu een professional bent die een cv-installatie ontwerpt of een installateur die cv-systeem renoveert, wij hebben de juiste slangen voor uw verwarmingsbehoeften.

Kwalitatieve koppelingen voor cv slangen

Bij flexibeleslangen.nl bieden we niet alleen slangen, maar ook een uitgebreid assortiment koppelingen voor cv slangen. Onze koppelingen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en functionaliteit, zodat u een betrouwbare verbinding kunt maken tussen de slangen en de cv-installatie.

Of u nu op zoek bent naar koppelingen voor het repareren van een lekkende cv-slang of naar nieuwe koppelingen voor een volledige installatie, wij hebben de juiste oplossingen. Onze koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij flexibeleslangen.nl staan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid centraal. We begrijpen het belang van het hebben van hoogwaardige slangen en koppelingen voor vloeistoftransport. Daarom streven we ernaar om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die voldoen aan strenge normen en voorschriften.

Als u op zoek bent naar flexibele slangen voor vloeistoffen, kunt u vertrouwen op flexibeleslangen.nl. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossingen.