Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Brevotube-RB1-SK KIWA

Prijs op aanvraag
De Brevotube-RB1-SK KIWA is een type slang dat geschikt is voor sanitaire aansluitingen, verwarmingsapparaten en koffieautomaten. De slang is gemaakt van EPDM-rubber dat non-toxisch is, wat betekent dat deze veilig is voor gebruik in voedsel- en dranktoepassingen. Deze slang heeft een KIWA-keur, wat aangeeft dat deze voldoet aan de kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door KIWA, een onafhankelijke organisatie voor kwaliteitsbeoordeling in Nederland. De slang is voorzien van een omvlechting van roestvast staal (Aisi 304), waardoor deze extra stevigheid en duurzaamheid krijgt. De temperatuur van het water dat door deze slang stroomt, mag variëren tussen de -20 en +100°C. Dit betekent dat de slang kan worden gebruikt voor zowel koud als warm water, en dat deze geschikt is voor toepassingen waarbij hogere temperaturen nodig zijn, zoals in verwarmingsapparaten en koffieautomaten. De fabrikant biedt 10 jaar garantie op deze slang met een KIWA-keur, wat aangeeft dat zij vertrouwen hebben in de kwaliteit en duurzaamheid van de slang. Het is belangrijk om op te merken dat de garantie alleen geldig is als de slang op de juiste manier wordt gebruikt en onderhouden, zoals aangegeven door de fabrikant en KIWA-normen.

Brevotube-RB1-Oxystop®

Prijs op aanvraag

De Brevotube-RB1-Oxystop® slang is een rubberen slang die speciaal is ontworpen voor toepassingen waarbij een niet-zuurstofdoorlatende slang nodig is. De slang is gemaakt van een combinatie van EPDM en Butyl rubber, waardoor het een uitstekende weerstand biedt tegen ozon, weersinvloeden en veroudering. De slang is voorzien van een roestvaststalen omvlechting van Aisi 304, wat extra bescherming biedt tegen schuren, knikken en andere vormen van slijtage. De omvlechting zorgt ook voor extra stevigheid en flexibiliteit, waardoor de slang geschikt is voor gebruik in verschillende omstandigheden en toepassingen. De Brevotube-RB1-Oxystop® slang kan worden gebruikt voor het transporteren van verschillende vloeistoffen, waaronder chemicaliën en agressieve media. Dankzij de niet-zuurstofdoorlatende eigenschappen van de slang kan het ook worden gebruikt voor het transporteren van voedingsmiddelen en dranken, waarbij het risico op oxidatie of bederf wordt verminderd. De slang is daarom geschikt voor gebruik in de farmaceutische, chemische, voedings- en drankenindustrie.

AF11

Prijs op aanvraag
De AF11 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en kan worden geleverd met een aansluiting van BSP/BSP of NPT/BSP draad.

AF11/AF2

Prijs op aanvraag
De AF11/AF2 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal, dit betreft een combinatiekoppeling van type AF11 en AF2 met een aansluiting van BSP of NPT draad.

AF12

Prijs op aanvraag
De AF12 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en is voorzien van een aansluiting van BSP/BSP of NPT/BSP draad.

AF12/AF2

Prijs op aanvraag
De AF12/AF2 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal, dit betreft een combinatiekoppeling van type AF12 en AF2 welke is voorzien van een aansluiting met een BSP of NPT draad.

AF14

Vanaf 0,00stuk excl. BTW
De AF14 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en is voorzien van een aansluiting met BSP draad met vlakdichting. Geef in het opmerkingveld aan de inwendige diameter en de lengte van het product aan.

AF Specials

Prijs op aanvraag
De AF Specials zijn speciale koppelingen en aansluitdelen volgens klantenspecificatie, deze koppelingen zijn op aanvraag leverbaar.

AF1

Prijs op aanvraag
De AF1 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en met een aansluiting van BSP of NPT draad. Alleen op bestelling leverbaar </strong

AF2

Prijs op aanvraag
De AF2 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal en is voorzien van een BSP draad met bolconische dichting. Een vlakke dichting is optioneel.

AF3 DIN PN 16

Prijs op aanvraag
De AF3 DIN PN 16 koppeling is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal. De gegevens van flenzen in druktrap 16 zijn hieronder opgenomen. Flenzen voor lagere en hogere druktrappen zijn leverbaar.

AF3 ANSI 150 lbs

Prijs op aanvraag
De AF3 ANSI 150 lbs is leverbaar in normaal staal of roestvaststaal.

RVS slangen en koppelingen voor drinkwater, cv en sanitair.

Wij zijn trots om u een uitgebreid assortiment hoogwaardige RVS slangen en koppelingen voor drinkwater, cv en sanitair aan te bieden. Een assortiment dat voldoet aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Onze RVS slangen en koppelingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van huishoudelijk, commercieel en industrieel gebruik.

Wat maakt onze RVS slangen en koppelingen zo bijzonder? Ten eerste bieden ze een ongeëvenaarde duurzaamheid. Roestvrij staal is van nature bestand tegen corrosie, waardoor onze producten geschikt zijn voor toepassingen met drinkwater, cv-installaties en sanitair. U kunt erop vertrouwen dat onze slangen en koppelingen lang meegaan zonder tekenen van slijtage te vertonen.

Ten tweede zorgen onze RVS slangen en koppelingen voor maximale hygiëne. Drinkwater en sanitair zijn gebieden waarin veiligheid en schoonheid voorop staan. Onze producten zijn niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ze voorkomen ook bacteriegroei en andere ongewenste verontreinigingen. Met onze RVS slangen en koppelingen kunt u met een gerust hart genieten van schoon en veilig water.

Bovendien zijn onze RVS slangen en koppelingen eenvoudig te installeren. Dankzij hun flexibiliteit en veelzijdigheid passen ze perfect in elke omgeving. Of u nu een nieuwe installatie wilt maken of een bestaand systeem wilt upgraden, wij bieden de juiste producten en technische ondersteuning om u te helpen bij elke stap van het proces.

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We streven ernaar om u de beste producten en service te bieden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de juiste keuzes voor uw specifieke behoeften.

Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze RVS slangen en koppelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat u de perfecte oplossing zult vinden voor uw drinkwater-, cv- en sanitairprojecten. Vertrouw op onze expertise en geniet van de voordelen van hoogwaardige RVS producten.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw partner zijn in het leveren van duurzame en betrouwbare RVS slangen en koppelingen voor al uw behoeften op het gebied van drinkwater, cv en sanitair.