Eurolon – plat oprolbare PVC waterslang

Vanaf 6,30m excl. BTW

Offerte aanvragen

Login om uw eigen prijs te zien.

De Eurolon plat oprolbare PVC waterslang is een in- en uitwendig gladde slang van blauw PVC. De slang wordt ingezet als water toe- en afvoerslang (bij bijvoorbeeld een waterpomp), maar is ook geschikt als beregeningsslang in de land- en tuinbouw of voor waterbehandeling op bouwplaatsen en in de industrie.

De slang is uniek door zijn geavanceerde productiemethodiek (eenweg extrusie) waarbij de inlagen in het materiaal verwerkt worden tijdens het extrusieproces. De slang bestaat uit een geheel en is daardoor minder gevoelig voor mechanische beschadigingen en zo worden lekkages tot een minimum gereduceerd. De Eurolon onderscheidt zich hierdoor kwalitatief ten opzichte van diverse andere producten die op de markt verkrijgbaar zijn en uit een afzonderlijk geëxtrudeerde binnen- en buitenwand bestaan.

 

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Snijlengte mogelijk

Technische gegevens:

Temperatuurbereik: -20 tot +60°C

Kleur: Blauw

Norm: EN ISO 1307:2008

Onderstaande werkdruk is bij 20°C.

Specifieke afmetingen mogelijk op aanvraag

Naast ons standaard programma is het bij een aantal slangen mogelijk om op aanvraag andere lengtes te bestellen.

Afhalen


Verzenden


Leveren
Veel producten worden indien niet uitverkocht, uit voorraad geleverd zodat u binnen enkele dagen na bestelling de bestelde producten ontvangt. Op een aantal andere producten geldt in principe een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Verifieert u eventueel voor bestelling of het product op voorraad is. Leveringen vinden franco afleveradres Nederland plaats bij een netto opdrachtwaarde vanaf Euro 750,00 excl. BTW. Vrachtkosten orders < € 750,00 worden op factuur berekend met een minimum tarief van € 24,00.

Administratiekosten orders < € 50,00 zijn € 6,50 Levertijd Betaling binnen 30 dagen netto. Al onze aanbiedingen zijn maximaal 30 dagen geldig.

Voorwaarden en contact

Levering uitsluitend volgens de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Het inzenden van een opdracht op basis van deze offerte impliceert gelijk een acceptatie van de genoemde betalingsconditie en leveringsvoorwaarden als hier genoemd. Leveringsvoorwaarden van derden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.