Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

2-oorklemmen W1

Vanaf 0,55stuk excl. BTW
De 2-oorklemmen W1 zijn geschikt voor een eenvoudige en snelle montage van dunwandige leidingen, de klemmen kunnen worden bevestigd met behulp van een nijptang. Op aanvraag is deze klem ook in roestvaststaal 304 leverbaar. Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

ABA Original

Vanaf 1,29
De ABA Original wormschroefslangklem heeft een blauw, uit 1 stuk geperst wormhuis, deze constructie zorgt voor een probleemloze verbinding met grote klemkracht en een hoog aanhaalmoment. De klemmen hebben omgezette bandranden en een gladde onderzijde, dit voorkomt insnijding in de slang. De slangklem is voorzien van een zeskante schroef met sleuf. De klem is gemaakt van corrosiebestendig aluzink en heeft een band van 12 mm breed. Het corrosiebestendige aluzink biedt een drievoudige bescherming ten opzichte van conventioneel gegalvaniseerd staal. Deze slangklem is geschikt voor montage van veel slangtypen op deze website tot en met een diameter van 500 mm.
Opties selecteren

Aluminium klemschalen

Vanaf 9,10stuk excl. BTW
Dit zijn tweedelig aluminium klemschalen voor montage van koppelingen met een gladde slangpilaar en een borgrand. De aluminium klemschalen worden compleet geleverd met inbusbouten en moeten. Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

Brevofix ducttape

Vanaf 8,25
De Brevofix ducttape is geschikt voor toepassing in de luchtbehandeling en ventilatie. Het tape wordt ingezet voor de luchtdichte afwerking van het kanaal en de slangverbindingen en het dampdicht maken van naden bij isolatiewerk, maar is ook geschikt voor afwerking op de kopse kant van geïsoleerde slangen en van kanaalisolatie.
Opties selecteren

Brevofix PVC-tape

Vanaf 3,12stuk excl. BTW
Brevofix PVC-tape is sterk en heeft een uitstekende kleefkracht. Dit tape wordt gebruikt in luchtbehandeling en ventilatie voor de luchtdichte afwerking van kanaal en slangverbindingen en het dampdicht maken van naden bij isolatiewerk.
Opties selecteren

Brugklemmen RVS 12 mm

Vanaf 10,10stuk excl. BTW
De brugklem is een speciale slangklem voor slangen met een uitwendige spiraal, zoals bijvoorbeeld onze Brevoduct-Clipflex slangen. De slangklem is gemaakt van roestvaststaal W4 en tussen het band is een brug gelast, deze brug past over de spiraal, hierdoor kan de slang goed worden vastgezet en worden afgedicht. Over het algemeen passen de klemmen niet op slangen met een kleine spiraalafstand, de minimale afstand is 12mm zodat het band van de klem tussen de spiraal valt. De klemmen zijn er voor slangen met een links oplopende spoed van de spiraal en rechts oplopende spoed, als u de brugklem besteld moet dit opgegeven worden. De klemmen hebben een standaard klembereik van 36-55 mm t/m 895-915 mm.
Opties selecteren

Brugklemmen VZ 12 mm

Vanaf 7,20stuk excl. BTW
De brugklem is een speciale slangklem voor slangen met een uitwendige spiraal, zoals bijvoorbeeld onze Brevoduct-Clipflex slangen. De klemmen zijn gemaakt van verzinkt staal W1. Tussen het band is een brug gelast, de rug in de klem past over de spiraal, hierdoor kan de slang goed worden vastgezet en worden afgedicht. ver het algemeen passen de klemmen niet op slangen met een kleine spiraalafstand, de minimale afstand is 12mm zodat het band van de klem tussen de spiraal valt. De klemmen zijn er voor slangen met een links oplopende spoed van de spiraal en rechts oplopende spoed, als u de brugklem besteld moet dit opgegeven worden. De brugklemmen hebben een standaard klembereik van 36-55 mm t/m 895-915 mm.  
Opties selecteren

DWS dubbele draadveerklemmen

Vanaf 0,80stuk excl. BTW
De DWS dubbele draadveerklemmen hebben een dubbele verzinkt stalen draad en zijn voorzien van zeskantbout met moer. De DWS draadveerklemmen zijn uitermate geschikt voor het omklemmen van spiraalslangen. De dubbele draad valt over de spiraal van de slang. De klemmen zijn leverbaar in een groot maat-assortiment en zijn geschikt voor slangen van 12,5 mm tot en met 180 mm.
Opties selecteren

Gietijzeren klemmen – DIN 20039 A

Vanaf 5,90stuk excl. BTW
De gietijzeren klemmen bestaan uit twee delen. Het is een zware uitvoering, met losse tongen. De klemmen zijn geschikt voor montage met de luchtkoppelingen DIN 3238 en DIN 3489. Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

Gietijzeren klemmen – DIN 20039 B

Vanaf 7,85stuk excl. BTW
De gietijzeren klemmen bestaan uit twee delen. Het is een zware uitvoering, met losse tongen en zekerheidsnokken. De klemmen zijn geschikt voor montage met de luchtkoppelingen DIN 3238 en DIN 3489 met borgrand Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Opties selecteren

Guso ring

Vanaf 2,56stuk excl. BTW
De Guso ring, een ronde gele montagering, wordt gebruikt in (ventilatie) kanaalsystemen om flexibele slangen te koppelen aan zowel het kanalensysteem als de overige luchttechnische aansluitingen. Bij gebruik van flexibele slangen in kleine ruimten is het soms moeilijk om slangen op de buis, het hulpstuk of rooster te monteren zonder dat deze scheurt of indeukt. Met de Guso ring kun je scheuren of indeuken voorkomen.
Opties selecteren

Brevofix spantang

60,80stuk excl. BTW
De Brevofix spantang is speciaal voor het snel en strak aanspannen van tie-wraps. Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Toevoegen aan winkelwagen