Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Serratub snelsluit slangklem 12 mm

Vanaf 2,80
Serratub snelsluitslangklem van 12 mm breed, de klem is voorzien van een zeskante schroef van 7 mm. De klem is gemaakt van Aisi 430 en het wormhuis en schroef zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. De omgezette bandranden voorkomen insnijding in de slang. Deze snelsluitslangklem wordt speciaal aanbevolen voor montage van Vacuflex en Brevoduct rubber- en kunststof afzuigslangen slangen maar ook voor diverse andere zwaardere slangen uit ons programma die met een wormschroefslangklem gemonteerd kunnen worden.

Serratub snelsluitklem RVS Aisi 304

Vanaf 5,40stuk excl. BTW
Serratub snelsluitslangklem van 12 mm breed, de klem is voorzien van een zeskante schroef van 7 mm. De klem is gemaakt van roestvast staal Aisi 304 net zoals het wormhuis en de schroef. De omgezette bandranden voorkomen insnijding in de slang. Deze snelsluitslangklem wordt speciaal aanbevolen voor montage van Vacuflex en Brevoduct rubber- en kunststof afzuigslangen slangen maar ook voor diverse andere zwaardere slangen uit ons programma die met een wormschroefslangklem gemonteerd kunnen worden.  

Brugklemmen VZ 12 mm (slangklem)

Vanaf 7,20stuk excl. BTW
De brugklem is een speciale slangklem voor slangen met een uitwendige spiraal, zoals bijvoorbeeld onze Brevoduct-Clipflex slangen. De klemmen zijn gemaakt van verzinkt staal W1. Tussen het band is een brug gelast, de rug in de klem past over de spiraal, hierdoor kan de slang goed worden vastgezet en worden afgedicht. ver het algemeen passen de klemmen niet op slangen met een kleine spiraalafstand, de minimale afstand is 12mm zodat het band van de klem tussen de spiraal valt. De klemmen zijn er voor slangen met een links oplopende spoed van de spiraal en rechts oplopende spoed, als u de brugklem besteld moet dit opgegeven worden. De brugklemmen hebben een standaard klembereik van 36-55 mm t/m 895-915 mm.  

Brugklemmen RVS 12 mm (slangklem)

Vanaf 10,10stuk excl. BTW
De brugklem is een speciale slangklem voor slangen met een uitwendige spiraal, zoals bijvoorbeeld onze Brevoduct-Clipflex slangen. De slangklem is gemaakt van roestvaststaal W4 en tussen het band is een brug gelast, deze brug past over de spiraal, hierdoor kan de slang goed worden vastgezet en worden afgedicht. Over het algemeen passen de klemmen niet op slangen met een kleine spiraalafstand, de minimale afstand is 12mm zodat het band van de klem tussen de spiraal valt. De klemmen zijn er voor slangen met een links oplopende spoed van de spiraal en rechts oplopende spoed, als u de brugklem besteld moet dit opgegeven worden. De klemmen hebben een standaard klembereik van 36-55 mm t/m 895-915 mm. Levertijd ca 1 week

DWS dubbele draadveerklemmen

Vanaf 0,80stuk excl. BTW
De DWS dubbele draadveerklemmen hebben een dubbele verzinkt stalen draad en zijn voorzien van zeskantbout met moer. De DWS draadveerklemmen zijn uitermate geschikt voor het omklemmen van spiraalslangen. De dubbele draad valt over de spiraal van de slang. De klemmen zijn leverbaar in een groot maat-assortiment en zijn geschikt voor slangen van 12,5 mm tot en met 180 mm.

Vfast snelsluitslangklem 9 mm

Vanaf 1,37stuk excl. BTW
De Vfast snelsluitslangklemmen hebben een band van 9 mm breed en zijn voorzien van een zeskante schroef van 7 mm. Het materiaal van de band is Aisi 430, het wormhuis en de schroef zijn van gegalvaniseerd staal. De klem is voorzien van omgezette bandranden, deze voorkomen insnijding in de slang. Deze slangklemmen worden speciaal aanbevolen voor montage van slangen voor luchtbehandeling en ventilatie.

Norma Torro 12 mm standaard band W1

Vanaf 0,75stuk excl. BTW
De Norma Torro heeft een band van W1 verzinkt staal. De klem heeft omgezette bandranden welke voorkomen dat de slang beschadigd raakt door insnijding. De slangklem is voorzien van een zeskante schroef met een sleuf van 7 mm. Dit type slangklem is geschikt voor montage van veel slangtypen op deze website tot en met diameter 200 mm. Voor grotere maten verwijzen wij graag door naar onze slangklemmen met een groot klembereik.

Norma Torro 12 mm roestvast staal AISI 304 (W4)

Vanaf 3,25stuk excl. BTW
De slangklem van Norma Torro heeft een band, wormschroefhuis en schroef van roestvast staal AISI 304. De klem is voorzien van omgezette bandranden voor het voorkomen van insnijding in de slang. De klem is voorzien van een zeskante schroef met een sleuf 7 mm. De slangklem is geschikt voor montage van veel slangtypen op deze website tot en met diameter 200 mm. Grotere maten zijn leverbaar op aanvraag. Voor het klembereik van deze slang verwijzen wij u door naar het productoverzicht hieronder. Voor grotere maten verwijzen wij graag naar onze EF slangklemmen in Aisi 304.

Brevofix ducttape

Vanaf 8,25
De Brevofix ducttape is geschikt voor toepassing in de luchtbehandeling en ventilatie. Het tape wordt ingezet voor de luchtdichte afwerking van het kanaal en de slangverbindingen en het dampdicht maken van naden bij isolatiewerk, maar is ook geschikt voor afwerking op de kopse kant van geïsoleerde slangen en van kanaalisolatie.

Brevofix PVC-tape

Vanaf 3,12stuk excl. BTW
Brevofix PVC-tape is sterk en heeft een uitstekende kleefkracht. Dit tape wordt gebruikt in luchtbehandeling en ventilatie voor de luchtdichte afwerking van kanaal en slangverbindingen en het dampdicht maken van naden bij isolatiewerk.

Gietijzeren klemmen – DIN 20039 A

Vanaf 6,80stuk excl. BTW
De gietijzeren klemmen bestaan uit twee delen. Het is een zware uitvoering, met losse tongen. De klemmen zijn geschikt voor montage met de luchtkoppelingen DIN 3238 en DIN 3489. Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Aluminium klemschalen

Vanaf 0,00stuk excl. BTW
Dit zijn tweedelig aluminium klemschalen voor montage van koppelingen met een gladde slangpilaar en een borgrand. De aluminium klemschalen worden compleet geleverd met inbusbouten en moeten. Levertijd 3 tot 5 werkdagen