Toont alle 9 resultaten

Brevoduct-PVC-elastic, Schrobmachine slang

Vanaf 6,55m excl. BTW
De Brevoduct-PVC-elastic is een slang met een wand van 2 lagen zacht PVC voorzien van een verenstalen spiraal met PVC ommanteling en axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechtsdraaiend. De Brevoduct-PVC-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is vacuümbestendig en heeft een lange levensduur. De slang heeft goede chemische, UV- en ozonbestendige eigenschappen. Als de spiraal wordt doorverbonden is de slang geleidend. Diameters boven 102 mm zijn op aanvraag leverbaar, hierbij dient u rekening te houden met minimum productieaantallen. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder voor gas-, vloeibare- en vaste media. Maar ook voor materiaaltransport, kabelbescherming, droogsystemen, lasrookafzuigers en in het bijzonder op (industriële) stofzuigers en als schrobmachine slang.
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Vacuflex-VSM-A, Antistatische stofzuigerslang

Vanaf 11,50m excl. BTW

Vacuflex-VSM-A de antistatische stofzuigerslang

De Vacuflex-VSM-A is een antistatische slang welke is voorzien van een gladde, geprofileerde, volkunststof binnenzijde met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De slang is gemaakt van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP-PE gebaseerd. De slang is antistatisch volgens DIN 53482 en heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 1010 ohm. Dit type Vacuflexslang is geschikt voor toepassing bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen. Deze slang is niet te gebruiken in ruimten met explosierisico, als u op zoek bent naar geleidende slangen verwijzen wij u naar ons type Vacuflex-VSM-EL. Als u deze slang wilt bestellen; voor deze slang of voor bepaalde diameters gelden minimum afnames.  
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Vacuflex-VSM-EL, Electrisch geleidende stofzuigerslang

Vanaf 15,50m excl. BTW
De Vacuflex-VSM-EL is een conductieve slang welke elektrisch geleidend is. Het is een inwendig gladde, geprofileerde volkunststof slang met zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. Het materiaal van de slang is van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP - PE gebaseerd. De slang heeft een oppervlakte weerstand minder dan 106 ohm. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Deze slang kan worden ingezet bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen. De slang is geschikt voor toepassingen waarbij de statische elektriciteit via de slang en de aarde moet worden afgevoerd.  
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Brevoduct-Profil-AS industrie stofzuigerslang

Vanaf 82,5020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-AS stofzuigerslang is een inwendig gladde geprofileerde volkunststof slang met een zeer geringe stromingsweerstand, de slang is crush proof na samendrukken of knikken. De Brevoduct-Profil-AS heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. Deze slang is gemaakt van een antistatisch Ethyl Vinyl Acetaat met een oppervlakteweerstand van minder dan 1010 ohm. Het antistatisch effect hangt af van de omgevings- en gebruiksomstandigheden, het toegevoegde antistatische middel is niet bestand tegen wassen, slijtage en veroudering. De werking van het antistatische middel kan op den duur verminderen door vochtigheid en mechanische. De slang heeft geringe geleidende eigenschappen. Snijlengte niet mogelijk  
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Brevoduct-Profil-EL stofzuigerslang voor explosieve ruimtes

Vanaf 240,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-EL stofzuigerslang is een elektrisch geleidende, conductieve slang. Deze slang is inwendig glad en gemaakt van geprofileerd volkunststof met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, daarnaast heeft deze slang een uitstekende flexibiliteit en is deze licht in gewicht. Het materiaal van de slang is een conductief Ethyl Vinyl Acetaat volgens DIN IEC 93 en heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 106ohm, gebaseerd op ISO 8031. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A of Brevoduct_Profil-AS wel het geval is. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Snijlengte niet mogelijk
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Brevoduct-Profil-ESD – stofzuigerslang

Vanaf 173,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-ESD stofzuigerslang, een zogenaamde Electrostatic Discharge Hose, en inwendig gladde geprofileerde volkunststof slang met zeer geringe stromingsweerstand en crush proof na samendrukken of knikken. Deze eigenschap maakt de Brevoduct-Profil-ESD slang geschikt voor gebruik in gevoelige omgevingen, zoals cleanrooms, laboratoria en andere locaties waar statische elektriciteit schade kan veroorzaken aan gevoelige apparatuur, componenten of producten. De inwendige gladde profilering van de slang zorgt voor een minimale stromingsweerstand, waardoor de lucht- of stofstroom niet belemmerd wordt. Dit maakt de slang bijvoorbeeld zeer geschikt voor gebruik in industriële stofzuigers, waarbij een hoge zuigkracht nodig is.  
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Brevoduct-Profil-ST- stofzuiger afzuigslang

Vanaf 139,00per rol excl. BTW
De Brevoduct-Profil-ST is een inwendig gladde en uitwendig geprofileerde volkunststof slang met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De slang is gemaakt van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP-PE gebaseerd. De slang is geschikt voor toepassing bij industrie stofzuigers als stofzuiger afzuigslang, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen.  
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Brevoduct-PU-elastic (industriële) stofzuigerslang

Vanaf 14,50m excl. BTW
De Brevoduct-PU-elastic stofzuigerslang heeft een wand van PU met een dikte van 0,6 mm. Daarnaast is de slang voorzien van een verenstalen spiraal met een ommanteling van PVC. De slang is ook voorzien van axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechts. De Brevoduct-PU-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is druk- en vacuümbestendig en heeft een lange levensduur/standtijd. Daarnaast heeft deze slang goede olie-, benzinebestendige eigenschappen. De Brevoduct-PU-elastic heeft een kleine buigingsradius.  
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Brevoduct-PU-EX-elastic, stofzuigerslang voor explosiegevaarlijke ruimtes

Vanaf 27,00m excl. BTW
De Brevoduct-PU-EX-elastic is een elektrisch geleidende stofzuigerslang met een wand van PU. De slang heeft een wanddikte van 0,6 mm en is voorzien van een verenstalen spiraal met PU ommanteling. Daarnaast is de slang voorzien van axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechts. Dit betreft een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische en elektrisch geleidende eigenschappen (104 ohm). De slang is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is druk- en vacuümbestendig en heeft een lange levensduur/standtijd. De Brevoduct-PU-EX-elastic heeft eveneens goede olie- en benzinebestendige eigenschappen. De slang heeft een kleine buigingsradius en is geschikt voor lage temperaturen tot -40°C. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder in explosiegevaarlijke omgevingen voor gasvormige en vaste media. Voor materiaaltransport van vaste deeltjes, stof- en spaanders, pulver, vezels, maar ook op (industriële) stofzuigers en in de afzuigtechniek. Snijlengte niet mogelijk
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Hoogwaardige stofzuigerslangen voor diverse toepassingen


Ontdek de perfecte stofzuigerslang voor uw behoeften


Bij flexibeleslangen.nl begrijpen we het belang van efficiënt en effectief stofzuigen in verschillende situaties. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment stofzuigerslangen die elk hun eigen unieke eigenschappen hebben. Of u nu op zoek bent naar een antistatische slang, een elektrisch geleidende slang of een stofzuigerslang voor explosieve ruimtes, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Veiligheid en betrouwbaarheid in explosieve omgevingen


Voor situaties waarin explosieve stoffen aanwezig kunnen zijn, bieden wij speciale stofzuigerslangen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Deze slangen zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor gebruik in explosieve omgevingen en zorgen voor een veilige en betrouwbare afzuiging van stof en vuil.

Stofzuigerslangen voor schrobmachines


Naast ons assortiment voor algemeen stofzuigen, bieden we ook stofzuigerslangen die specifiek zijn ontworpen voor schrobmachines. Deze slangen zorgen voor een efficiënte en grondige reiniging, waardoor uw vloeren er als nieuw uitzien. Met onze hoogwaardige stofzuigerslangen voor schrobmachines kunt u rekenen op optimale prestaties en duurzaamheid.

Alle stofzuigerslangen in ons assortiment worden geleverd op rollengtes. Hoewel de exacte lengtes per slang kunnen variëren, zijn 15 en 25 meter de meest voorkomende rollengtes. Deze rollengtes bieden voldoende flexibiliteit en bereik, waardoor u efficiënt kunt werken zonder beperkingen.

Kies voor flexibeleslangen.nl als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige stofzuigerslangen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze diverse slangen uw stofzuigervaring kunnen verbeteren en aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.