Toont alle 9 resultaten

Brevoduct-PVC-elastic

Vanaf 6,55m excl. BTW
De Brevoduct-PVC-elastic is een slang met een wand van 2 lagen zacht PVC voorzien van een verenstalen spiraal met PVC ommanteling en axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechtsdraaiend. De Brevoduct-PVC-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is vacuümbestendig en heeft een lange levensduur. De slang heeft goede chemische, UV- en ozonbestendige eigenschappen. Als de spiraal wordt doorverbonden is de slang geleidend. Diameters boven 102 mm zijn op aanvraag leverbaar, hierbij dient u rekening te houden met minimum productieaantallen. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder voor gas-, vloeibare- en vaste media. Maar ook voor materiaaltransport, kabelbescherming, droogsystemen, lasrookafzuigers en in het bijzonder op (industriële) stofzuigers en schrobmachines.
Opties selecteren

Vacuflex-VSM-A

Vanaf 10,60m excl. BTW

Vacuflex-VSM-A de antistatische stofzuigerslang

De Vacuflex-VSM-A is een antistatische slang welke is voorzien van een gladde, geprofileerde, volkunststof binnenzijde met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De slang is gemaakt van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP-PE gebaseerd. De slang is antistatisch volgens DIN 53482 en heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 1010 ohm. Dit type Vacuflexslang is geschikt voor toepassing bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen. Deze slang is niet te gebruiken in ruimten met explosierisico, als u op zoek bent naar geleidende slangen verwijzen wij u naar ons type Vacuflex-VSM-EL. Als u deze slang wilt bestellen; voor deze slang of voor bepaalde diameters gelden minimum afnames.  
Opties selecteren

Vacuflex-VSM-EL

Vanaf 14,55m excl. BTW
De Vacuflex-VSM-EL is een conductieve slang welke elektrisch geleidend is. Het is een inwendig gladde, geprofileerde volkunststof slang met zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. Het materiaal van de slang is van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP - PE gebaseerd. De slang heeft een oppervlakte weerstand minder dan 106 ohm. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Deze slang kan worden ingezet bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen. De slang is geschikt voor toepassingen waarbij de statische elektriciteit via de slang en de aarde moet worden afgevoerd.  
Opties selecteren

Brevoduct-Profil-AS

Vanaf 166,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-AS is een inwendig gladde geprofileerde volkunststof slang met een zeer geringe stromingsweerstand, de slang is crush proof na samendrukken of knikken. De Brevoduct-Profil-AS heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. Deze slang is gemaakt van een antistatisch Ethyl Vinyl Acetaat met een oppervlakteweerstand van minder dan 1010 ohm. Het antistatisch effect hangt af van de omgevings- en gebruiksomstandigheden, het toegevoegde antistatische middel is niet bestand tegen wassen, slijtage en veroudering. De werking van het antistatische middel kan op den duur verminderen door vochtigheid en mechanische. De slang heeft geringe geleidende eigenschappen. Snijlengte niet mogelijk  
Opties selecteren

Brevoduct-Profil-EL

Vanaf 232,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-EL is een elektrisch geleidende, conductieve slang. Deze slang is inwendig glad en gemaakt van geprofileerd volkunststof met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, daarnaast heeft deze slang een uitstekende flexibiliteit en is deze licht in gewicht. Het materiaal van de slang is een conductief Ethyl Vinyl Acetaat volgens DIN IEC 93 en heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 106ohm, gebaseerd op ISO 8031. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A of Brevoduct_Profil-AS wel het geval is. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Snijlengte niet mogelijk
Opties selecteren

Brevoduct-Profil-ESD

Vanaf 199,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-ESD, een zogenaamde Electrostatic Discharge Hose, en inwendig gladde geprofileerde volkunststof slang met zeer geringe stromingsweerstand en crush proof na samendrukken of knikken. Deze slang staat bekend om zijn uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De Brevoduct-Profil-ESD is, zoals de afkorting al zegt, een Electrostatic Discharge Hose, deze slang kan dus veilig gebruikt kan worden in ruimten of bij apparaten waarbij er geen statische elektriciteit mag vrijkomen. Het kunststof materiaal van de slang heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 108 ohm, wat gebaseerd is op ISO 8031.
Opties selecteren

Brevoduct-Profil-ST

Vanaf 139,00per rol excl. BTW
De Brevoduct-Profil-ST is een inwendig gladde en uitwendig geprofileerde volkunststof slang met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De slang is gemaakt van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP-PE gebaseerd. De slang is geschikt voor toepassing bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen.  
Opties selecteren

Brevoduct-PU-elastic

Vanaf 14,50m excl. BTW
De Brevoduct-PU-elastic heeft een wand van PU met een dikte van 0,6 mm. Daarnaast is de slang voorzien van een verenstalen spiraal met een ommanteling van PVC. De slang is ook voorzien van axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechts. De Brevoduct-PU-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is druk- en vacuümbestendig en heeft een lange levensduur/standtijd. Daarnaast heeft deze slang goede olie-, benzinebestendige eigenschappen. De Brevoduct-PU-elastic heeft een kleine buigingsradius.  
Opties selecteren

Brevoduct-PU-EX-elastic

Vanaf 27,00m excl. BTW
De Brevoduct-PU-EX-elastic is een elektrisch geleidende slang met een wand van PU. De slang heeft een wanddikte van 0,6 mm en is voorzien van een verenstalen spiraal met PU ommanteling. Daarnaast is de slang voorzien van axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechts. Dit betreft een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische en elektrisch geleidende eigenschappen (104 ohm). De slang is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is druk- en vacuümbestendig en heeft een lange levensduur/standtijd. De Brevoduct-PU-EX-elastic heeft eveneens goede olie- en benzinebestendige eigenschappen. De slang heeft een kleine buigingsradius en is geschikt voor lage temperaturen tot -40°C. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder in explosiegevaarlijke omgevingen voor gasvormige en vaste media. Voor materiaaltransport van vaste deeltjes, stof- en spaanders, pulver, vezels, maar ook op (industriële) stofzuigers en in de afzuigtechniek. Snijlengte niet mogelijk
Opties selecteren