Toont alle 3 resultaten

Brevoduct-P1N PU AS, CNC zaagselafzuigslang

Vanaf 21,95m excl. BTW
De Brevoduct-P1N PU AS CNC zaagselafzuigslang heeft een wand van slijtvast transparant polyester polyurethaan voorzien van een gecoate verenstalen spiraal. Door het elastische polyurethaan en de speciale constructie is dit een zeer soepele en flexibele slang. De wanddikte tussen de spiraal is ongeveer 0,5 en 0,6 mm afhankelijk van de diameter. Deze slang is hydrolyse- en microbenbestendig, heeft een zeer goede flexibiliteit, een hoge slijtvastheid en is goed bestendig tegen olie- en benzinedampen. Bovendien heeft de slang een goede UV- en ozonbestendigheid. De Brevoduct-P1N PU AS is antistatisch (R ≤108 Ohm), volgens de TRBS 2153 en TRGS 727. De Brevoduct-P1N PU AS is universeel toepasbaar als afzuigslang voor vaste deeltjes zoals onder andere cementstof, granulaten, vezels, houtspaanders en zaagsel. Ook geschikt voor afvoer van olie-, benzine-,  en verfdamp, maar ook technische gassen en dampen. De slang is geschikt voor koude- en warme luchttransport. De De Brevoduct-P1N PU AS is een geschikte slang overal waar een antistatische slang ingezet moet worden.
Opties selecteren

Brevoduct-3PUR-ANT, Anti statische (industriële) stof afzuigslang

Vanaf 11,00m excl. BTW

Anti statische (industriële) stof afzuigslang

De Brevoduct-3PUR-ANT is een anti-statische stofafzuigslang die speciaal is ontworpen voor industriële toepassingen. De slang is gemaakt van transparant polyurethaan en heeft een ingewerkte hard-PVC spiraal. Om statische elektriciteit te voorkomen, is de slang voorzien van een koperdraad voor aarding. De 3PUR-ANT is knikvast en zeer flexibel. Volgens de EU-normen en regels is deze slang geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. De slang is daarnaast hydrolyse en microbenbestendig. De Brevoduct-3PUR-ANT wordt gebruikt voor afzuiging en transport van vaste deeltjes, afval, stof in de hout-, farmaceutische- en plasticindustrie. In het algemeen is de slang ook geschikt voor doorvoer van lucht, gas, rook, stof, poeders en dampen.  
Opties selecteren

Brevoduct-3PUR-S, Afzuigslang

Vanaf 5,60m excl. BTW

Schokbestendige afzuigslang

De Brevoduct-3PUR-S is een afzuigslang van transparant polyurethaan met een ingewerkte schokbestendige spiraal van hard-PVC. Deze slang is inwendig glad maar uitwendig gegolfd en knikvast en zeer flexibel. Volgens de EU-normen en regels is deze slang geschikt voor toepassing in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast is deze slang hydrolyse en microbenbestendig. De Brevoduct-3PUR-S wordt gebruikt voor afzuiging en transport van vaste deeltjes, afval, stof in de hout-, farmaceutische-, en plasticindustrie. In het algemeen is de slang ook geschikt voor transport van lucht, gas, rook, stof, poeders en dampen.  
Opties selecteren