Toont alle 3 resultaten

Brevoduct-P1N PU AS, CNC zaagselafzuigslang

Vanaf 21,95m excl. BTW
De Brevoduct-P1N PU AS CNC zaagselafzuigslang heeft een wand van slijtvast transparant polyester polyurethaan voorzien van een gecoate verenstalen spiraal. Door het elastische polyurethaan en de speciale constructie is dit een zeer soepele en flexibele slang. De wanddikte tussen de spiraal is ongeveer 0,5 en 0,6 mm afhankelijk van de diameter. Deze slang is hydrolyse- en microbenbestendig, heeft een zeer goede flexibiliteit, een hoge slijtvastheid en is goed bestendig tegen olie- en benzinedampen. Bovendien heeft de slang een goede UV- en ozonbestendigheid. De Brevoduct-P1N PU AS is antistatisch (R ≤108 Ohm), volgens de TRBS 2153 en TRGS 727. De Brevoduct-P1N PU AS is universeel toepasbaar als afzuigslang voor vaste deeltjes zoals onder andere cementstof, granulaten, vezels, houtspaanders en zaagsel. Ook geschikt voor afvoer van olie-, benzine-,  en verfdamp, maar ook technische gassen en dampen. De slang is geschikt voor koude- en warme luchttransport. De De Brevoduct-P1N PU AS is een geschikte slang overal waar een antistatische slang ingezet moet worden.
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Brevoduct-3PUR-ANT, Anti statische (industriële) stof afzuigslang

Vanaf 11,00m excl. BTW

Anti statische (industriële) stof afzuigslang

De Brevoduct-3PUR-ANT is een anti-statische stofafzuigslang die speciaal is ontworpen voor industriële toepassingen. De slang is gemaakt van transparant polyurethaan en heeft een ingewerkte hard-PVC spiraal. Om statische elektriciteit te voorkomen, is de slang voorzien van een koperdraad voor aarding. De 3PUR-ANT is knikvast en zeer flexibel. Volgens de EU-normen en regels is deze slang geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. De slang is daarnaast hydrolyse en microbenbestendig. De Brevoduct-3PUR-ANT wordt gebruikt voor afzuiging en transport van vaste deeltjes, afval, stof in de hout-, farmaceutische- en plasticindustrie. In het algemeen is de slang ook geschikt voor doorvoer van lucht, gas, rook, stof, poeders en dampen.  
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Brevoduct-3PUR-S, Afzuigslang

Vanaf 5,60m excl. BTW

Schokbestendige afzuigslang

De Brevoduct-3PUR-S is een afzuigslang van transparant polyurethaan met een ingewerkte schokbestendige spiraal van hard-PVC. Deze slang is inwendig glad maar uitwendig gegolfd en knikvast en zeer flexibel. Volgens de EU-normen en regels is deze slang geschikt voor toepassing in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast is deze slang hydrolyse en microbenbestendig. De Brevoduct-3PUR-S wordt gebruikt voor afzuiging en transport van vaste deeltjes, afval, stof in de hout-, farmaceutische-, en plasticindustrie. In het algemeen is de slang ook geschikt voor transport van lucht, gas, rook, stof, poeders en dampen.  
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Optimaliseer uw kunststof verwerkende industrie met onze hoogwaardige slangen

Als vooraanstaande leverancier begrijpen wij de specifieke behoeften van de kunststof verwerkende industrie. Daarom bieden wij in ons assortiment ook slangen die perfect aansluiten bij uw vereisten. Of u nu op zoek bent naar slangen van anti-statische kwaliteit of standaard kwaliteit, wij hebben de ideale oplossing voor uw bedrijf.

Anti-statische slangen voor veiligheid en betrouwbaarheid

Veiligheid staat centraal in de kunststof verwerkende industrie, vooral bij het hanteren van ontvlambare stoffen. Onze anti-statische slangen zijn speciaal ontworpen om elektrostatische ladingen te verminderen en zo het risico op brand of explosies tot een minimum te beperken. Met onze slangen kunt u met een gerust hart werken, wetende dat u voldoet aan de veiligheidsnormen.

Onze anti-statische slangen bieden ook beperkte chemische bestendigheid, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het afzuigen van kunststof stof en slijpsel of het transporteren van kunststof korrels, onze 3 PUR ANT en 3 PUR-S slangen bieden de perfecte oplossing. De PUR ANT is de antistatische variant en kan veilig worden geaard via de koperdraad die in de slang is verwerkt, waardoor statische elektriciteit effectief wordt afgevoerd.

Bovendien zijn onze slangen gemaakt van slijtvast polyurethaan en zijn ze bestand tegen hydrolyse en microben. Dit zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs in vochtige omgevingen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste slangen die perfect passen bij uw specifieke apparatuur en processen.

Standaard kwaliteit slangen voor veelzijdige toepassingen

Naast onze anti-statische slangen bieden wij ook een breed scala aan standaard kwaliteit slangen. Deze slangen zijn ontworpen om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van de kunststof verwerkende industrie en leveren betrouwbare prestaties in verschillende situaties.

Onze standaard kwaliteit slangen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, druk en temperaturen van -30 tot +80°C. Of u nu lucht, water, chemicaliën of andere media wilt transporteren, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze slangen bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor ze bijdragen aan een efficiënter productieproces.