Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Brevoduct-PVC-elastic, Schrobmachine slang

Vanaf 6,55m excl. BTW
De Brevoduct-PVC-elastic is een slang met een wand van 2 lagen zacht PVC voorzien van een verenstalen spiraal met PVC ommanteling en axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechtsdraaiend. De Brevoduct-PVC-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is vacuümbestendig en heeft een lange levensduur. De slang heeft goede chemische, UV- en ozonbestendige eigenschappen. Als de spiraal wordt doorverbonden is de slang geleidend. Diameters boven 102 mm zijn op aanvraag leverbaar, hierbij dient u rekening te houden met minimum productieaantallen. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder voor gas-, vloeibare- en vaste media. Maar ook voor materiaaltransport, kabelbescherming, droogsystemen, lasrookafzuigers en in het bijzonder op (industriële) stofzuigers en als schrobmachine slang.

Vacuflex-K1H-St

Vanaf 11,50m excl. BTW
Deze slang is universeel toepasbaar als be- en ontluchtingsslang en als materiaaltransportslang in de textiel-, hout-, kunststof en chemische industrie. De slang wordt ook gebruikt als beschermslang voor kabels in de machine- en apparatenbouw en elektrotechniek en in de carrosserie- en jachtbouw als ventilatie- en kachelslang. Voor deze slang of voor bepaalde diameters gelden minimum afnames. Een aantal diameters zijn ook in rollen van 5 meter leverbaar. Graag in het opmerkingen veld de rollengte invullen. Indien u geen rollengte invult gaan wij van 10 meter uit. Technische gegevens: Kleur: Zwart Temperatuurbereik: -10 tot +70°C

Brevoduct-3PVC-S

Vanaf 3,40m excl. BTW
De Brevoduct-3PVC-S afzuigslang De Brevoduct-3PVC-S is een grijze kunststof plastic slang met een ingewerkt hard-PVC spiraal. De slang is inwendig glad en uitwendig gegolfd. Het is een zeer flexibele en knikvaste slang welke is voorzien van brandklasse UL94 V0.

Afzuigslang en meer

Deze slang wordt vooral ingezet als afzuigslang voor lucht, gas, rook, stof, poeders en dampen. Tevens geschikt als kabelbescherming of drukloze afvoer van vloeistoffen (zoals water). Naast ons standaard assortiment zijn de diameters 16, 18, 55, 90, 140, 180, 250 en 300 mm op aanvraag leverbaar. Hiervoor kunnen echter minimum afnames of langere levertijden gelden.

Brevoduct-HT.1

Vanaf 32,15m excl. BTW
De Brevoduct-HT.1 is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een Hytrel®-folie (polyester elastomeer) welke is voorzien van een verenstalen spiraal. De slang heeft een wanddikte van 0,4 mm. Deze slang heeft zeer goede chemische eigenschappen; de slang is bestendig tegen zuur-, loog- en oplosmiddelendampen, daarnaast is de slang geschikt voor lage temperaturen. Standaardlengte 10 meter, ook op lengten van 6 en 15 meter leverbaar. Deze slang is geschikt voor toepassingen in de afzuigtechniek zoals afzuiging van agressieve dampen en gassen, maar wordt ook toegepast in de luchttechniek.

Brevoduct-PE.1

Vanaf 11,10m excl. BTW
  De Brevoduct-PE.1 is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een polyethyleen folie voorzien van een verenstalen spiraal. De wanddikte van deze slang is 0,4 mm. Standaard wordt de slang geleverd op 10 meter, maar hij is ook op lengten van 6 en 15 meter leverbaar. De Brevoduct-PE.1 is geschikt voor lichte toepassingen in de afzuigtechniek zoals afzuiging van chemische gassen en dampen en de luchttechniek.

Brevoduct-PE.1-EL

Vanaf 35,85m excl. BTW
  De Brevoduct-PE.1-EL is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een polyethyleen folie voorzien van een verenstalen spiraal. De wanddikte van deze slang is 0,4 mm. De Brevoduct-PE.1-EL is elektrisch geleidend R < 104 Ohm volgens TRBS 2153 en ATEX 94/9/EC. De slang is goed chemisch bestendig speciaal voor oplosmiddelen en agressieve dampen en is halogeenvrij. De standaardlengte is 10 meter, maar de slang is ook op lengten van 6 en 15 meter leverbaar. De slang is geschikt voor lichte toepassingen in de afzuigtechniek zoals afzuiging van chemische gassen en dampen en in de luchttechniek waar een elektrisch geleidende slang nodig is.

Brevoduct-PP.1

Vanaf 11,55m excl. BTW
De Brevoduct-PP.1 is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een zacht polypropyleenfolie en voorzien van een verenstalen spiraal. De slang heeft een wanddikte van 0,4 mm. Deze slang heeft goede chemische eigenschappen en goede UV-bestendige eigenschappen. Daarnaast is deze slang halogeen- en weekmakervrij. De standaardlengte is 10 meter, maar ook op lengten van 15 meter leverbaar. De Brevoduct-PP.1 is geschikt voor lichte toepassingen in de afzuigtechniek zoals afzuiging van lucht, dampen en gassen. Deze slang wordt ook toegepast in de automobiel- en voertuigtechniek.

Vacuflex-VSM-EL, Electrisch geleidende stofzuigerslang

Vanaf 15,50m excl. BTW
De Vacuflex-VSM-EL is een conductieve slang welke elektrisch geleidend is. Het is een inwendig gladde, geprofileerde volkunststof slang met zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. Het materiaal van de slang is van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP - PE gebaseerd. De slang heeft een oppervlakte weerstand minder dan 106 ohm. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Deze slang kan worden ingezet bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen. De slang is geschikt voor toepassingen waarbij de statische elektriciteit via de slang en de aarde moet worden afgevoerd.  

Brevoduct-Profil-EL stofzuigerslang voor explosieve ruimtes

Vanaf 240,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-EL stofzuigerslang is een elektrisch geleidende, conductieve slang. Deze slang is inwendig glad en gemaakt van geprofileerd volkunststof met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, daarnaast heeft deze slang een uitstekende flexibiliteit en is deze licht in gewicht. Het materiaal van de slang is een conductief Ethyl Vinyl Acetaat volgens DIN IEC 93 en heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 106ohm, gebaseerd op ISO 8031. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A of Brevoduct_Profil-AS wel het geval is. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Snijlengte niet mogelijk

Brevoduct-Profil-ST- stofzuiger afzuigslang

Vanaf 139,00per rol excl. BTW
De Brevoduct-Profil-ST is een inwendig gladde en uitwendig geprofileerde volkunststof slang met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De slang is gemaakt van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP-PE gebaseerd. De slang is geschikt voor toepassing bij industrie stofzuigers als stofzuiger afzuigslang, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen.  

Brevoduct-TR.1

Vanaf 12,10m excl. BTW
De Brevoduct-TR.1 is een slang van TPE folie voorzien van een opgesloten polypropyleen gecoate verenstalen spiraal. Deze slang is een lichte, flexibele, temperatuurvaste en chemisch bestendige slang met een goede UV bestendigheid. Daarnaast heeft deze slang een goede chemische resistentie en is deze halogeen- en weekmakervrij. De standaardlengte is 10 meter, maar op verzoek ook op lengten van 15 meter leverbaar. De De Brevoduct-TR.1  is geschikt voor afzuiging van warme lucht, chemische dampen en gassen en lucht- en stofmengsels. Daarnaast is deze slang geschikt voor toepassing in de machinebouw, chemische industrie, automobiel industrie en voor toepassingen waar een hoog temperatuurbestendige slang vereist is. Kortom, deze slang heeft een uitgebreid toepassingsgebied. Levertijd op aanvraag

Brevoduct-TR.2

Vanaf 23,40m excl. BTW
De Brevoduct-TR.2 is een slang van TPE gecoat polyesterdoek welke is voorzien van een opgesloten verenstalen spiraal. Dit is een zeer flexibele, lichte, temperatuur vaste en chemisch bestendige slang, daarnaast is deze ook goed UV- en ozonbestendig. De slang heeft een goede chemische resistentie (zuur,- loog-, en oplosmiddelendampen). In situaties waarin de slang continue in beweging is, is dit een uitstekende keuze. De standaardlengte is 10 meter, maar de slang is ook op lengten van 6 en 15 meter leverbaar.

Stofzuigerslangen voor huishoudelijk en industrieel gebruik

Welkom bij onze uitgebreide selectie stofzuigerslangen, geschikt voor zowel huishoudelijk als industrieel gebruik. We bieden ook specifieke varianten, zoals elektrisch geleidende en antistatische slangen, die aanvullende functionaliteit en veiligheid bieden.

 

Ons assortiment omvat ook stofzuigerslangen die perfect geschikt zijn voor lichte toepassingen in de afzuigtechniek. Deze slangen zijn ontworpen om lucht, (chemische) dampen en gassen af te zuigen in diverse industriële sectoren, evenals in de automobiel- en voertuigtechniek.

Bij het kiezen van de juiste stofzuigerslang is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende kunststoffen waaruit de slangen zijn vervaardigd. Elk type kunststof heeft specifieke eigenschappen en toepassingen. Om je te helpen bij het selecteren van de juiste slang, raden we je aan onze chemische resistentie lijst te raadplegen. Deze lijst biedt gedetailleerde informatie over de bestendigheid van de slangen tegen verschillende chemische stoffen.

Onze stofzuigerslangen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststofmaterialen die duurzaamheid en flexibiliteit bieden. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage, buigen en krimpen, waardoor ze lang meegaan, zelfs in veeleisende omgevingen.

Op onze website vind je gedetailleerde productinformatie, inclusief specificaties en eigenschappen van elke stofzuigerslang. We streven ernaar om jou alle benodigde informatie te verstrekken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog een kijkje in ons assortiment stofzuigerslangen en ontdek de perfecte oplossing voor jouw toepassing. Als je vragen hebt of advies nodig hebt, staan onze deskundige medewerkers klaar om je te helpen.