Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Brevoduct-PVC-elastic

Vanaf 6,55m excl. BTW
De Brevoduct-PVC-elastic is een slang met een wand van 2 lagen zacht PVC voorzien van een verenstalen spiraal met PVC ommanteling en axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechtsdraaiend. De Brevoduct-PVC-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is vacuümbestendig en heeft een lange levensduur. De slang heeft goede chemische, UV- en ozonbestendige eigenschappen. Als de spiraal wordt doorverbonden is de slang geleidend. Diameters boven 102 mm zijn op aanvraag leverbaar, hierbij dient u rekening te houden met minimum productieaantallen. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder voor gas-, vloeibare- en vaste media. Maar ook voor materiaaltransport, kabelbescherming, droogsystemen, lasrookafzuigers en in het bijzonder op (industriële) stofzuigers en schrobmachines.
Opties selecteren

Brevoduct-3PVC-S

Vanaf 3,40m excl. BTW
De Brevoduct-3PVC-S afzuigslang De Brevoduct-3PVC-S is een grijze kunststof plastic slang met een ingewerkt hard-PVC spiraal. De slang is inwendig glad en uitwendig gegolfd. Het is een zeer flexibele en knikvaste slang welke is voorzien van brandklasse UL94 V0.

Afzuigslang en meer

Deze slang wordt vooral ingezet als afzuigslang voor lucht, gas, rook, stof, poeders en dampen. Tevens geschikt als kabelbescherming of drukloze afvoer van vloeistoffen (zoals water). Naast ons standaard assortiment zijn de diameters 16, 18, 55, 90, 140, 180, 250 en 300 mm op aanvraag leverbaar. Hiervoor kunnen echter minimum afnames of langere levertijden gelden.
Opties selecteren

Brevoduct-HT.1

De Brevoduct-HT.1 is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een Hytrel®-folie (polyester elastomeer) welke is voorzien van een verenstalen spiraal. De slang heeft een wanddikte van 0,4 mm. Deze slang heeft zeer goede chemische eigenschappen; de slang is bestendig tegen zuur-, loog- en oplosmiddelendampen, daarnaast is de slang geschikt voor lage temperaturen. Standaardlengte 10 meter, ook op lengten van 6 en 15 meter leverbaar. Deze slang is geschikt voor toepassingen in de afzuigtechniek zoals afzuiging van agressieve dampen en gassen, maar wordt ook toegepast in de luchttechniek.
Opties selecteren

Brevoduct-PE.1

Vanaf 11,10m excl. BTW
  De Brevoduct-PE.1 is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een polyethyleen folie voorzien van een verenstalen spiraal. De wanddikte van deze slang is 0,4 mm. Standaard wordt de slang geleverd op 10 meter, maar hij is ook op lengten van 6 en 15 meter leverbaar. De Brevoduct-PE.1 is geschikt voor lichte toepassingen in de afzuigtechniek zoals afzuiging van chemische gassen en dampen en de luchttechniek.
Opties selecteren

Brevoduct-PE.1-EL

Vanaf 34,50m excl. BTW
  De Brevoduct-PE.1-EL is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een polyethyleen folie voorzien van een verenstalen spiraal. De wanddikte van deze slang is 0,4 mm. De Brevoduct-PE.1-EL is elektrisch geleidend R < 104 Ohm volgens TRBS 2153 en ATEX 94/9/EC. De slang is goed chemisch bestendig speciaal voor oplosmiddelen en agressieve dampen en is halogeenvrij. De standaardlengte is 10 meter, maar de slang is ook op lengten van 6 en 15 meter leverbaar. De slang is geschikt voor lichte toepassingen in de afzuigtechniek zoals afzuiging van chemische gassen en dampen en in de luchttechniek waar een elektrisch geleidende slang nodig is.
Opties selecteren

Brevoduct-PP.1

Vanaf 11,10m excl. BTW
De Brevoduct-PP.1 is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een zacht polypropyleenfolie en voorzien van een verenstalen spiraal. De slang heeft een wanddikte van 0,4 mm. Deze slang heeft goede chemische eigenschappen en goede UV-bestendige eigenschappen. Daarnaast is deze slang halogeen- en weekmakervrij. De standaardlengte is 10 meter, maar ook op lengten van 15 meter leverbaar. De Brevoduct-PP.1 is geschikt voor lichte toepassingen in de afzuigtechniek zoals afzuiging van lucht, dampen en gassen. Deze slang wordt ook toegepast in de automobiel- en voertuigtechniek.
Opties selecteren

Vacuflex-VSM-A

Vanaf 10,60m excl. BTW

Vacuflex-VSM-A de antistatische stofzuigerslang

De Vacuflex-VSM-A is een antistatische slang welke is voorzien van een gladde, geprofileerde, volkunststof binnenzijde met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De slang is gemaakt van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP-PE gebaseerd. De slang is antistatisch volgens DIN 53482 en heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 1010 ohm. Dit type Vacuflexslang is geschikt voor toepassing bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen. Deze slang is niet te gebruiken in ruimten met explosierisico, als u op zoek bent naar geleidende slangen verwijzen wij u naar ons type Vacuflex-VSM-EL. Als u deze slang wilt bestellen; voor deze slang of voor bepaalde diameters gelden minimum afnames.  
Opties selecteren

Vacuflex-VSM-EL

Vanaf 14,55m excl. BTW
De Vacuflex-VSM-EL is een conductieve slang welke elektrisch geleidend is. Het is een inwendig gladde, geprofileerde volkunststof slang met zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. Het materiaal van de slang is van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP - PE gebaseerd. De slang heeft een oppervlakte weerstand minder dan 106 ohm. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Deze slang kan worden ingezet bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen. De slang is geschikt voor toepassingen waarbij de statische elektriciteit via de slang en de aarde moet worden afgevoerd.  
Opties selecteren

Brevoduct-Profil-AS

Vanaf 166,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-AS is een inwendig gladde geprofileerde volkunststof slang met een zeer geringe stromingsweerstand, de slang is crush proof na samendrukken of knikken. De Brevoduct-Profil-AS heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. Deze slang is gemaakt van een antistatisch Ethyl Vinyl Acetaat met een oppervlakteweerstand van minder dan 1010 ohm. Het antistatisch effect hangt af van de omgevings- en gebruiksomstandigheden, het toegevoegde antistatische middel is niet bestand tegen wassen, slijtage en veroudering. De werking van het antistatische middel kan op den duur verminderen door vochtigheid en mechanische. De slang heeft geringe geleidende eigenschappen. Snijlengte niet mogelijk  
Opties selecteren

Brevoduct-Profil-EL

Vanaf 232,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-EL is een elektrisch geleidende, conductieve slang. Deze slang is inwendig glad en gemaakt van geprofileerd volkunststof met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, daarnaast heeft deze slang een uitstekende flexibiliteit en is deze licht in gewicht. Het materiaal van de slang is een conductief Ethyl Vinyl Acetaat volgens DIN IEC 93 en heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 106ohm, gebaseerd op ISO 8031. Het toegevoegde middel om de slang conductief te maken heeft geringe invloed op de mechanische eigenschappen van het basismateriaal. Daar staat tegenover dat deze slang zeer goede geleidende eigenschappen heeft die niet afnemen door wassen of slijtage zoals bij het type Vacuflex-VSM-A of Brevoduct_Profil-AS wel het geval is. Het geleidende vermogen is nagenoeg onafhankelijk van de omgevingscondities. Snijlengte niet mogelijk
Opties selecteren

Brevoduct-Profil-ESD

Vanaf 199,0020 m excl. BTW
De Brevoduct-Profil-ESD, een zogenaamde Electrostatic Discharge Hose, en inwendig gladde geprofileerde volkunststof slang met zeer geringe stromingsweerstand en crush proof na samendrukken of knikken. Deze slang staat bekend om zijn uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De Brevoduct-Profil-ESD is, zoals de afkorting al zegt, een Electrostatic Discharge Hose, deze slang kan dus veilig gebruikt kan worden in ruimten of bij apparaten waarbij er geen statische elektriciteit mag vrijkomen. Het kunststof materiaal van de slang heeft een oppervlakteweerstand van minder dan 108 ohm, wat gebaseerd is op ISO 8031.
Opties selecteren

Brevoduct-Profil-ST

Vanaf 139,00per rol excl. BTW
De Brevoduct-Profil-ST is een inwendig gladde en uitwendig geprofileerde volkunststof slang met een zeer geringe stromingsweerstand. De slang is crush-proof na samendrukken of knikken, heeft een uitstekende flexibiliteit en is licht in gewicht. De slang is gemaakt van gemodificeerd TPO materiaal. TPE-O of TPO is een thermoplastische elastomeer op Olefinbasis, voornamelijk PP-PE gebaseerd. De slang is geschikt voor toepassing bij industrie stofzuigers, lasrook afzuiging en bij afzuiging in het algemeen.  
Opties selecteren