Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Brevoduct-P1N PU AS

Vanaf 21,95m excl. BTW
De Brevoduct-P1N PU AS heeft een wand van slijtvast transparant polyester polyurethaan voorzien van een gecoate verenstalen spiraal. Door het elastische polyurethaan en de speciale constructie is dit een zeer soepele en flexibele slang. De wanddikte tussen de spiraal is ongeveer 0,5 en 0,6 mm afhankelijk van de diameter. Deze slang is hydrolyse- en microbenbestendig, heeft een zeer goede flexibiliteit, een hoge slijtvastheid en is goed bestendig tegen olie- en benzinedampen. Bovendien heeft de slang een goede UV- en ozonbestendigheid. De Brevoduct-P1N PU AS is antistatisch (R ≤108 Ohm), volgens de TRBS 2153 en TRGS 727. De Brevoduct-P1N PU AS is universeel toepasbaar als afzuigslang voor vaste deeltjes zoals onder andere cementstof, granulaten, vezels, houtspaanders en zaagsel. Ook geschikt voor afvoer van olie-, benzine-,  en verfdamp, maar ook technische gassen en dampen. De slang is geschikt voor koude- en warme luchttransport. De De Brevoduct-P1N PU AS is een geschikte slang overal waar een antistatische slang ingezet moet worden.
Opties selecteren

Vacuflex-PU400-C-ECO, ECO Friendly geproduceerd

Vanaf 8,13m excl. BTW
De Vacuflex-PU400-C-ECO is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een polyether polyurethaanfolie voorzien van een verkoperde verenstalen spiraal. De wanddikte tussen de spiralen is ongeveer 0,4 mm. De geringe wanddikte en grote spoed zorgen ervoor dat de slang in lengterichting samengedrukt kan worden en zeer soepel is. Deze slang wordt vanaf diameter 102 mm gecomprimeerd geleverd (1:4). De Vacuflex-PU400 is weekmaker-, halogeen- en cadmiumvrij en hydrolyse en microbenbestendig. De Vacuflex-PU400 wordt geproduceerd volgens de TRGS 727 en ATEX 2014/34 EU. Als de slang aan beide zijden aarding van de spiraal heeft is deze ook geschikt voor het transport van niet-brandbare stoffen en vaste materialen in ATEX zone 22. De slang is geschikt voor transport van gassen en vloeistoffen met lage geleidbaarheid in ATEX zone 2.
Opties selecteren

Vacuflex-PU600-C-ECO, ECO Friendly geproduceerd

Vanaf 11,50m excl. BTW
De Vacuflex-PU600-C-ECO is een zeer soepele lichtgewicht slang op basis van een polyether polyurethaanfolie voorzien van een verkoperde verenstalen spiraal. De wanddikte tussen de spiralen is ongeveer 0,6 mm. Dankzij de geringe wanddikte en de grote spoed kan de slang heel goed in de lengterichting samengedrukt worden en is deze zeer soepel. De slang wordt vanaf diameter 102 mm gecomprimeerd geleverd (1:4). De PU-600 is weekmaker-, halogeen- en cadmiumvrij en hydrolyse en microbenbestendig.
Opties selecteren

Vacuflex-K1Z-LC-PU-ECO, ECO Friendly geproduceerd

Vanaf 10,95m excl. BTW
De Vacuflex-K1Z-LC-PU-ECO heeft een wand van slijtvast transparant polyether polyurethaan voorzien van een volledig tussen de wand opgesloten koperkleurige verenstalen spiraal. De spoed van de spiraal is links. Door het elastische polyurethaan en de speciale constructie is dit een zeer soepele en flexibele slang. De wanddikte tussen de spiraal is ca. 0,4 mm. Deze slang is weekmaker- en cadmiumvrij en microbenvast. De Vacuflex-LC-PU wordt geproduceerd volgens de TRGS 727 en ATEX 2014/34 EU. Als de slang aan beide zijden aarding van de spiraal heeft is deze ook geschikt voor het transport van niet-brandbare stoffen en vaste materialen in ATEX zone 22. De slang is geschikt voor transport van gassen en vloeistoffen met lage geleidbaarheid in ATEX zone 2. Deze slang is universeel toepasbaar als afzuigslang voor vaste deeltjes zoals onder andere cementstof, granulaten, houtspaanders en zaagsel. De slang is ook geschikt voor afvoer van olie- en verfnevel, technische gassen en dampen en koude- en warme luchttransport. De ECO-uitvoering is niet geschikt voor de levensmiddelenindustrie. Voor deze slang gelden in sommige diameters minimum afnames en moet er rekening gehouden worden met langere levertijden. Een aantal diameters is uit voorraad leverbaar, neem voor de actuele voorraadstatus en minimum afname contact met ons op. Technische gegevens: Buigingsradius: 0,6 tot 1 x inwendige diameter Temperatuurbereik: -40 tot +90°C Wanddikte: 0,4 mm Buigingsradius: 0,6 tot 1x de inwendige diameter Standaardlengte: 10 meter. Extra informatie:

Verschillende soorten PU

Opties selecteren

Vacuflex-K1Z-MC-PU-ECO, ECO Friendly geproduceerd

Vanaf 11,75m excl. BTW
De Vacuflex-MC-PU-ECO heeft een wand van slijtvast transparant polyether polyurethaan en is voorzien van een volledig tussen de wand opgesloten koperkleurige verenstalen spiraal. De spoed van deze spiraal is links. Door het elastische polyurethaan en de speciale constructie is dit een zeer soepele en flexibele slang. De MC-PU is weekmaker- en cadmiumvrij en microbenvast. Deze slang is een zwaardere uitvoering dan type Vacuflex-K1Z-LC-PU, de wanddikte tussen de spiraal bij de MC-PU is ca. 0,6 mm. De Vacuflex-MC-PU wordt geproduceerd volgens de TRGS 727 en ATEX 2014/34 EU. Als de slang aan beide zijden aarding van de spiraal heeft is deze ook geschikt voor het transport van niet-brandbare stoffen en vaste materialen in ATEX zone 22. De slang is geschikt voor transport van gassen en vloeistoffen met lage geleidbaarheid in ATEX zone 2.
Opties selecteren

Vacuflex-PU7-C-ECO, ECO Friendly geproduceerd

Vanaf 9,20m excl. BTW
De Vacuflex-PU7-C-ECO is een flexibele middel zware flexibele Polyether-polyurethaan slang. Deze slang is inwendig zeer glad en heeft een goede slijtvastheid. De slang is bestand tegen olie en benzine, niet giftig, vrij van halogeen en weekmakers en bestand tegen hydrolyse en microben. De wanddikte tussen de spiralen is ongeveer 0,7 mm. De Vacuflex-PU7 wordt geproduceerd volgens de TRGS 727 en ATEX 2014/34 EU. Als de slang aan beide zijden aarding van de spiraal heeft is deze ook geschikt voor het transport van niet-brandbare stoffen en vaste materialen in ATEX zone 22. De slang is geschikt voor transport van gassen en vloeistoffen met lage geleidbaarheid in ATEX zone 2. Deze slang kan worden ingezet als afzuigslang of blaasslang van dampen, gassen en stof. Hij wordt ook veel gebruikt voor ventilatie, in de houtbewerking industrie, als stofzuigerslang. Kortom, deze slang is heel veelzijdig inzetbaar. De ECO-uitvoering is niet geschikt voor levensmiddelenindustrie. Voor deze slang gelden voor sommige diameters minimum afnames en moet er in die gevallen ook rekening gehouden worden met langere levertijden. Een aantal diameters is uit voorraad leverbaar, neem voor de actuele voorraadstatus en minimum afname contact met ons op.
Opties selecteren

Vacuflex-PU14-C-ECO, ECO Friendly geproduceerd

Vanaf 9,75m excl. BTW
De Vacuflex-PU14-C-ECO is een flexibele zware slang op basis van een polyether polyurethaan voorzien van een verkoperde verenstalen spiraal. De wanddikte tussen de spiralen is ongeveer 1,4 mm. Deze slang is hydrolyse- en microbenbestendig, olie- en benzinebestendig en halogeen en weekmakervrij. De Vacuflex-PU14 wordt geproduceerd volgens de TRGS 727 en ATEX 2014/34 EU. Als de slang aan beide zijden aarding van de spiraal heeft is deze ook geschikt voor het transport van niet-brandbare stoffen en vaste materialen in ATEX zone 22. De slang is geschikt voor transport van gassen en vloeistoffen met lage geleidbaarheid in ATEX zone 2. De slang is robuust en stevig en door de speciale constructie inwendig zeer glad. Ondanks dat deze slang robuust is, is hij ook flexibel met goede mechanische eigenschappen. De slang is zeer slijtvast, non toxic en vacuüm vast.
Opties selecteren

Vacuflex-PU25-C-ECO, ECO Friendly geproduceerd

Vanaf 25,20m excl. BTW
De Vacuflex-PU25-C-ECO is een flexibele, maar zware slang op basis van een polyether polyurethaan voorzien van een verkoperde verenstalen spiraal. De wanddikte tussen de spiralen is ongeveer 2,5 mm. Deze slang is vervaardigd uit polyether polyurethaan en is hydrolyse- en microbenbestendig, olie- en benzinebestendig en halogeen en weekmakervrij. De Vacuflex-PU25 wordt geproduceerd volgens de TRGS 727 en ATEX 2014/34 EU. Als de slang aan beide zijden aarding van de spiraal heeft is deze ook geschikt voor het transport van niet-brandbare stoffen en vaste materialen in ATEX zone 22. De slang is geschikt voor transport van gassen en vloeistoffen met lage geleidbaarheid in ATEX zone 2.  
Opties selecteren

Brevoduct-PU.1/CNC

Vanaf 44,60m excl. BTW
De Brevoduct-PU.1/CNC is vergelijkbaar met het type Vacuflex-PU600 echter is dit een speciaal versterkte uitvoering op basis van een polyurethaanfolie. De slang is versterkt met een verenstalen spiraal die een PVC ommanteling heeft. De wanddikte van deze slang is 0,8 mm, de spiraaldikte is 3,0 mm en die spiraaldikte met de ommanteling is 3,5 mm. De PU.1/CNC heeft een spiraalafstand 35 mm en is leverbaar vanaf diameter 152 mm. Volgens DIN 4102 B1 is de slang moeilijk ontvlambaar. Daarnaast is de slang hydrolyse- en microbenbestendig en halogeen- en weekmakervrij. De PU.1/CNC is een speciale afzuigslang voor afzuiging van zaagsel en houtspaanders bij CNC gestuurde installaties en op afzuigsystemen waarbij de slang een constante beweging maakt. De brede spiraalafstand geeft de slang een hoge mate van flexibiliteit en samendrukbaarheid. De extra stevige spiraal verhindert knikken van de slang bij sterke buigingen tijdens het snelle bewegen van een installatie.  
Opties selecteren

Brevoduct-3PUR-ANT

Vanaf 11,00m excl. BTW
De Brevoduct-3PUR-ANT is voorzien van een koperdraad voor aarding. Het is een slang gemaakt van transparant polyurethaan en voorzien van een ingewerkte hard-PVC spiraal. De slang is inwendig glad en uitwendig gegolfd. De 3PUR-ANT is knikvast en zeer flexibel. Volgens de EU-normen en regels is deze slang geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. De slang is daarnaast hydrolyse en microbenbestendig. De Brevoduct-3PUR-ANT wordt gebruikt voor afzuiging en transport van vaste deeltjes, afval, stof in de hout-, farmaceutische- en plasticindustrie. In het algemeen is de slang ook geschikt voor doorvoer van lucht, gas, rook, stof, poeders en dampen.  
Opties selecteren

Brevoduct-3PUR-S

Vanaf 5,60m excl. BTW
De Brevoduct-3PUR-S is een slang van transparant polyurethaan met een ingewerkte schokbestendige spiraal van hard-PVC. Deze slang is inwendig glad maar uitwendig gegolfd en knikvast en zeer flexibel. Volgens de EU-normen en regels is deze slang geschikt voor toepassing in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast is deze slang hydrolyse en microbenbestendig. De Brevoduct-3PUR-S wordt gebruikt voor afzuiging en transport van vaste deeltjes, afval, stof in de hout-, farmaceutische-, en plasticindustrie. In het algemeen is de slang ook geschikt voor transport van lucht, gas, rook, stof, poeders en dampen.  
Opties selecteren

Brevoduct-P1N PU EL

Offerte aanvragenm excl. BTW
De Brevoduct-P1N PU EL heeft een wand van slijtvast zwart polyether polyurethaan en is voorzien van een gecoate verenstalen spiraal. Door het elastische polyurethaan en de speciale constructie is dit een zeer soepele en flexibele slang. De wanddikte tussen de spiraal is ongeveer 0,5 en 0,6 mm, dit is afhankelijk van de diameter. De Brevoduct-P1N PU EL is elektrisch geleidend (R ≤ 104 Ohm), volgens de ATEX richtlijn 2014/34/EU, zowel volgens TRBS 2153 en ook volgens TRGS 727. Deze slang is hydrolyse- en microbenbestendig. Daarnaast heeft de slang een zeer goede flexibiliteit, hoge slijtvastheid en is deze goed bestendig tegen olie- en benzinedampen. Daarnaast heeft de slang een goede UV- en ozonbestendigheid. De Brevoduct-P1N PU EL is universeel toepasbaar als afzuigslang voor vaste deeltjes in de machine- en apparatenbouw.  Geschikt voor transpoort van licht schurende media zoals stof, vezels, houtspaanders en zaagsel. Ook geschikt voor afvoer van olie- en verfnevel, technische gassen en dampen. Daarnaast is de slang geschikt voor koude- en warme luchttransport en is het een goede oplossing overal waar een elektrisch geleidende slang ingezet moet worden. Voor deze slang gelden minimum afnames en moet er in sommige diameters rekening gehouden worden met langere levertijden. De standaardlengte van de Brevoduct-P1N PU EL is 10 meter, maar ook op lengten van 15 meter leverbaar. Hierbij gelden minimum afnames en langere levertijden.    
Lees meer