Toont alle 4 resultaten

Brevotube-AGS-GK

Vanaf 76,15
De Brevotube-AGS-GK is gemaakt van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een glaskoorddichting voor temperaturen tot 300 °C. De  slang heeft een meerkantige uitvoering om afwikkelen tegen te gaan. Afhankelijk van de toegepaste druk ontstaat er een lekverlies in de slang. Grotere diameters op aanvraag
Opties selecteren

Brevotube-AGS-GR

Vanaf 66,85
De Brevotube-AGS-GR is gemaakt van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een glaskoorddichting voor temperaturen tot 300 °C. Deze Brevotube-AGS-GR is een ronde uitvoering.
Opties selecteren

Brevotube-AGS-KK

Vanaf 57,00
De Brevotube-AGS-KK is vervaardigd van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een katoenkoord dichting voor temperaturen tot 120 °C. Dit betreft een meerkantige uitvoering om afwikkelen van de slang tegen te gaan, afhankelijk van de toegepaste druk ontstaat er een lekverlies in de slang.
Opties selecteren

Brevotube-AGS-KR

Vanaf 48,25
De Brevotube-AGS-KR is gemaakt van een geprofileerd en vervolgens gewikkeld verzinkt staalband. Tussen het profiel is de slang voorzien van een katoenkoord dichting voor temperaturen tot 120 °C. Dit is een ronde uitvoering, afhankelijk van de toegepaste druk ontstaat een lekverlies in de slang.
Opties selecteren