Calorform – waterslang

Vanaf 5,55m excl. BTW

Offerte aanvragen

Login om uw eigen prijs te zien.

De Calorform waterslang is geschikt voor zout en heet water. De slang is in- en uitwendig van glad EPDM rubber en Uv-, ozon-, weer- en verouderingsbestendig. De slang is voorzien van vier gele lengtestrepen.

Universele waterslang voor heet water tot 95 °C (kortstondig tot 110 ºC) en een werkdruk tot 20 bar.

De Calorform is een zeer flexibele, knikvaste industriewater slang. Deze slang wordt toegepast daar waar behoefte is aan een hoogwaardig kwaliteitsproduct die de eisen van een reguliere waterslang overstijgt qua temperatuur en/of slijtvastheid. De slang wordt onder andere ingezet op bouwplaatsen, voor diverse industriële toepassingen en in de scheepvaart. Daarnaast kan de slang ook als luchtslang ingezet worden, let er in dit geval wel op dat er rekening gehouden wordt met de viervoudige zekerheid 4:1 voor persluchttoepassingen. De Calorform-slang is beperkt chemicaliënbestendig.

Levertijd 3 tot 4 werkdagen

Snijlengte niet mogelijk

Technische gegevens:

Temperatuurbereik: -40 tot +95°C (kortstondig tot 110ºC)

Kleur: Zwart

Norm: EN ISO 1307:2008

Werkdruk: 20 Bar

Barstdruk: 60 Bar

Elektrische weerstand binnen en buiten: Geleidend <10⁶ Ω

Specifieke afmetingen mogelijk op aanvraag

Naast ons standaard programma is het bij een aantal slangen mogelijk om op aanvraag andere lengtes te bestellen.

Afhalen


Verzenden


Leveren
Veel producten worden indien niet uitverkocht, uit voorraad geleverd zodat u binnen enkele dagen na bestelling de bestelde producten ontvangt. Op een aantal andere producten geldt in principe een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Verifieert u eventueel voor bestelling of het product op voorraad is. Leveringen vinden franco afleveradres Nederland plaats bij een netto opdrachtwaarde vanaf Euro 750,00 excl. BTW. Vrachtkosten orders < € 750,00 worden op factuur berekend met een minimum tarief van € 24,00.

Administratiekosten orders < € 50,00 zijn € 6,50 Levertijd Betaling binnen 30 dagen netto. Al onze aanbiedingen zijn maximaal 30 dagen geldig.

Voorwaarden en contact

Levering uitsluitend volgens de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Het inzenden van een opdracht op basis van deze offerte impliceert gelijk een acceptatie van de genoemde betalingsconditie en leveringsvoorwaarden als hier genoemd. Leveringsvoorwaarden van derden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.