Jumbo spanbanden met clip

Vanaf 2,56stuk excl. BTW

Offerte aanvragen

Login om uw eigen prijs te zien.

De Jumbo spanbanden met clip zijn spanbanden gemaakt van stevig polyester. De spanbanden zijn 25 mm breed en voorzien van een clip. Onze spanbanden van het fabricaat Jumbo zijn geproduceerd volgens de Europese Norm: EN 12195-2 en gecertificeerd door Tüv Rheiland.

Met de spanband kunnen de slangen zowel snel als stevig op een aansluitdeel bevestigd worden, daarnaast kan de spanband worden gebruikt om de slangen in gecomprimeerde toestand te kunnen vervoeren. Dit spanbanden zijn een sterke en eenvoudige manier voor het samenvouwen en opbergen van onze harmonica slangen.

 

Specifieke afmetingen mogelijk op aanvraag

Naast ons standaard programma is het bij een aantal slangen mogelijk om op aanvraag andere lengtes te bestellen.

Afhalen


Verzenden


Leveren
Veel producten worden indien niet uitverkocht, uit voorraad geleverd zodat u binnen enkele dagen na bestelling de bestelde producten ontvangt. Op een aantal andere producten geldt in principe een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Verifieert u eventueel voor bestelling of het product op voorraad is. Leveringen vinden franco afleveradres Nederland plaats bij een netto opdrachtwaarde vanaf Euro 750,00 excl. BTW. Vrachtkosten orders < € 750,00 worden op factuur berekend met een minimum tarief van € 24,00.

Administratiekosten orders < € 50,00 zijn € 6,50 Levertijd Betaling binnen 30 dagen netto. Al onze aanbiedingen zijn maximaal 30 dagen geldig.

Voorwaarden en contact

Levering uitsluitend volgens de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Het inzenden van een opdracht op basis van deze offerte impliceert gelijk een acceptatie van de genoemde betalingsconditie en leveringsvoorwaarden als hier genoemd. Leveringsvoorwaarden van derden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.