Guso ring

Vanaf 2,56stuk excl. BTW

Offerte aanvragen

Login om uw eigen prijs te zien.

De Guso ring, een ronde gele montagering, wordt gebruikt in (ventilatie) kanaalsystemen om flexibele slangen te koppelen aan zowel het kanalensysteem als de overige luchttechnische aansluitingen.

Bij gebruik van flexibele slangen in kleine ruimten is het soms moeilijk om slangen op de buis, het hulpstuk of rooster te monteren zonder dat deze scheurt of indeukt. Met de Guso ring kun je scheuren of indeuken voorkomen.

Het monteren van een slang over een aansluiting is niet altijd eenvoudig en soms tijdrovend vooral als boven het hoofd gemonteerd moet worden en de slang inwendig wat geplooid is. Daarvoor is de Guso-ring. Met de Guso ring maakt u eenvoudig een gladde en strakke aansluiting die u eenvoudig over de gladde aansluiting (bijvoorbeeld een kanaalhulpstuk) schuift. Door een aan de binnenzijde van de ring aangebrachte keerkraag blijft de slang direct goed op de aansluiting zitten. Het gebruik van andere montagemiddelen zoals slangklemmen is niet nodig. In uitzonderlijke gevallen kan de Guso ring geborgd worden met een schroefje, extra afdichting met tape is aan te bevelen.

Geïsoleerde slangen moeten volgens de voorschriften gemonteerd worden. De fabrikant geeft aan dat er een zodanige tijdwinst wordt gerealiseerd dat vaak het dubbele aantal aansluitingen per uur gemaakt kan worden.

Technische gegevens:

Materiaal: kunststof, copolymeer PP 7064 L1

Verpakkingseenheid: 10

Specifieke afmetingen mogelijk op aanvraag

Naast ons standaard programma is het bij een aantal slangen mogelijk om op aanvraag andere lengtes te bestellen.

Afhalen


Verzenden


Leveren
Veel producten worden indien niet uitverkocht, uit voorraad geleverd zodat u binnen enkele dagen na bestelling de bestelde producten ontvangt. Op een aantal andere producten geldt in principe een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Verifieert u eventueel voor bestelling of het product op voorraad is. Leveringen vinden franco afleveradres Nederland plaats bij een netto opdrachtwaarde vanaf Euro 750,00 excl. BTW. Vrachtkosten orders < € 750,00 worden op factuur berekend met een minimum tarief van € 24,00.

Administratiekosten orders < € 50,00 zijn € 6,50 Levertijd Betaling binnen 30 dagen netto. Al onze aanbiedingen zijn maximaal 30 dagen geldig.

Voorwaarden en contact

Levering uitsluitend volgens de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Het inzenden van een opdracht op basis van deze offerte impliceert gelijk een acceptatie van de genoemde betalingsconditie en leveringsvoorwaarden als hier genoemd. Leveringsvoorwaarden van derden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.