Airflex PVC, afzuigslang voor lucht, gas, rook, stof en dampen

Vanaf 2,05m excl. BTW

Offerte aanvragen

Login om uw eigen prijs te zien.

De Airflex PVC is een kunststof grijze afzuigslang met ingewerkt hard PVC spiraal. De slang is inwendig glad en uitwendig gegolfd.

Deze slang is geschikt voor lucht, gas, rook, stof en dampen. Daarnaast wordt deze slang ook gebruikt als kabelbeschermslang, de slang is knikvast en flexibel en niet bestand tegen vonken en lasspatten.

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Snijlengte mogelijk

De Airflex PVC is een kunststof grijze afzuigslang met ingewerkt hard PVC spiraal. De slang is inwendig glad en uitwendig gegolfd.

Deze slang is geschikt voor lucht, gas, rook, stof en dampen. Daarnaast wordt deze slang ook gebruikt als kabelbeschermslang, de slang is knikvast en flexibel maar niet bestand tegen vonken en lasspatten.

Technische gegevens:
Norm: EN ISO 1307:2008
Buigingsradius: 1 x inwendige diameter
Temperatuurbereik:
-15 tot +70 °C
Kleur:
Grijs

Specifieke afmetingen mogelijk op aanvraag

Naast ons standaard programma is het bij een aantal slangen mogelijk om op aanvraag andere lengtes te bestellen.

Afhalen


Verzenden


Leveren
Veel producten worden indien niet uitverkocht, uit voorraad geleverd zodat u binnen enkele dagen na bestelling de bestelde producten ontvangt. Op een aantal andere producten geldt in principe een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Verifieert u eventueel voor bestelling of het product op voorraad is. Leveringen vinden franco afleveradres Nederland plaats bij een netto opdrachtwaarde vanaf Euro 750,00 excl. BTW. Vrachtkosten orders < € 750,00 worden op factuur berekend met een minimum tarief van € 24,00.

Administratiekosten orders < € 50,00 zijn € 6,50 Levertijd Betaling binnen 30 dagen netto. Al onze aanbiedingen zijn maximaal 30 dagen geldig.

Voorwaarden en contact

Levering uitsluitend volgens de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Het inzenden van een opdracht op basis van deze offerte impliceert gelijk een acceptatie van de genoemde betalingsconditie en leveringsvoorwaarden als hier genoemd. Leveringsvoorwaarden van derden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.