Brevosil-MI siliconen slang transparant

88,04m excl. BTW

Offerte aanvragen

Login om uw eigen prijs te zien.

De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconen slang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.

De siliconen slang is soepel en heeft een hoge trekvastheid. Volgens FDA CFR Par. 177.2600 / BGVV is deze slang levensmiddelengeschikt, daarnaast is deze slang non toxisch. De slang heeft zeer goede weerbestendige eigenschappen, is UV-, verouderings- en ozonbestendig, vochtbestendig en waterafstotend. De slang is zwavelbestendig, te steriliseren en stoombestendig tot +135°C. Fabricage en toleranties volgens DIN ISO 3302-1.

Deze slang kan worden toegepast in een uitgebreid gebied, denk aan onder andere de voedings- en drankenindustrie, huishoudelijke apparatenbouw, Keukentechniek, chemische industrie, cosmetische industrie, Laboratoria, meet- en regeltechniek en verwarmingsindustrie.

Het is mogelijk om een model te leveren, deze modellevering is €25,- en wordt gecrediteerd bij opdracht.

Technische gegevens:

Temperatuurbereik: Tot 14 mm tot +140°C en vanaf 15 mm tot maximaal +180°C.

Inlage: Tot 14 mm een polyester inlage, vanaf 15 mm een glaszijde inlage.

Kleur: Inwendig transparant en uitwendig rood

Hardheid: 70° Shore A

Norm: DIN ISO 3302-1

Alle maten die in het onderstaande productoverzicht zijn opgenomen zijn nominale maten waarop een tolerantie van toepassing is.

Voor meer informatie over de bestendigheid:

Specifieke afmetingen mogelijk op aanvraag

Naast ons standaard programma is het bij een aantal slangen mogelijk om op aanvraag andere lengtes te bestellen.

Afhalen


Verzenden


Leveren
Veel producten worden indien niet uitverkocht, uit voorraad geleverd zodat u binnen enkele dagen na bestelling de bestelde producten ontvangt. Op een aantal andere producten geldt in principe een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Verifieert u eventueel voor bestelling of het product op voorraad is. Leveringen vinden franco afleveradres Nederland plaats bij een netto opdrachtwaarde vanaf Euro 750,00 excl. BTW. Vrachtkosten orders < € 750,00 worden op factuur berekend met een minimum tarief van € 24,00.

Administratiekosten orders < € 50,00 zijn € 6,50 Levertijd Betaling binnen 30 dagen netto. Al onze aanbiedingen zijn maximaal 30 dagen geldig.

Voorwaarden en contact

Levering uitsluitend volgens de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Het inzenden van een opdracht op basis van deze offerte impliceert gelijk een acceptatie van de genoemde betalingsconditie en leveringsvoorwaarden als hier genoemd. Leveringsvoorwaarden van derden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.