Toont alle 11 resultaten

Brevosil ZI transparant (4 tot en met 8 mm inwendig)

Vanaf 0,88m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (9 tot en met 18 mm inwendig)

Vanaf 3,49m excl. BTW
De Brevosil ZI transparant is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen. De slang is op bestelling leverbaar.
Opties selecteren

Brevosil ZI transparant (19 tot en met 150 mm inwendig)

Vanaf 7,40m excl. BTW
De Brevosil ZI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang zonder versterkingsinlagen.
Opties selecteren

Brevosil-MI rood

Vanaf 12,58
De Brevosil-MI is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. Deze slang is inwendig transparant en uitwendig rood.
Opties selecteren

Brevosil-MI transparant

88,04m excl. BTW
De Brevosil-MI  is een volledig in- en uitwendig gladde semi transparante siliconenslang met versterkingsinlagen. De slang is inwendig en uitwendig semi transparant.
Opties selecteren

Brevoduct-NV100

Vanaf 25,70m excl. BTW
De Brevoduct-NV100 slang is opgebouwd uit een polyester doek met PVC coating (die een temperatuur kan hebben tot 100 °C). Een stalen spiraal ligt opgesloten tussen het doekmateriaal. Rondom, gelijk met de spoed van de spiraal, is een slijtstrip aangebracht ter beperking van slijtage bij het slepen over de grond. De slang is in lengterichting samendrukbaar tot 20% van de oorspronkelijke lengte. De slang is gebaseerd op een genaaide constructie, hierdoor ontstaat er een lekverlies op het stiksel. Lengte 10 meter, kortere en langere lengten tot maximaal 15 meter kunnen tegen een toeslag worden geproduceerd. Levertijd indien niet op voorraad 3 tot 4 weken.
Opties selecteren

Brevotube-PGB-0

De Brevotube-PGB-0 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang, van RVS 321 zonder omvlechting. De slang is ook leverbaar in een RVS 316-uitvoering. Alleen op bestelling leverbaar  
Offerte aanvragen

Brevotube-PGB-1

De Brevotube-PGB-1 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang van  RVS 321 met enkele omvlechting van RVS 304. De slang is geschikt voor hoge druk. De slang is ook leverbaar in materiaal RVS 316.    
Offerte aanvragen

Brevotube-PGB-2

  De Brevotube-PGB-2 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang gemaakt van RVS 321 met een dubbele omvlechting van RVS 304. Deze slang is geschikt voor zeer hoge druk, de slang is ook leverbaar in materiaal RVS 316.
Offerte aanvragen

Brevotube-PGC-1

De Brevotube-PGC-1 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang van RVS 321 met enkele omvlechting van RVS 304. Dit betreft een fine pitch uitvoering met dichter op elkaar liggende golven van de slang. De slang is ook leverbaar in materiaal RVS 316.    
Offerte aanvragen

Brevotube-PGC-2

De Brevotube-PGC-2 is een parallelgegolfde roestvaststalen slang gemaakt van RVS 321 met een dubbele omvlechting van RVS 304. Dit betreft een fine pitch uitvoering met dichter op elkaar liggende golven van de slang. De slang is ook leverbaar in materiaal RVS 316.    
Offerte aanvragen