Vacuflex-PU14-C-ECO, afzuigslang en toevoerslang voor slijtende materialen

Vanaf 9,75m excl. BTW

Uit voorraad leverbaar
Offerte aanvragen
  • Voor 13:00 uur besteld, is vandaag verzonden
  • Verzonden vanaf € 3,95 binnen Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 750,00
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Snelle levering vanuit Nederland

Login om uw eigen prijs te zien.

Zware afzuigslang van Polyurethaan

De Vacuflex-PU14-C-ECO is een flexibele zware slang op basis van een polyether polyurethaan voorzien van een verkoperde verenstalen spiraal. De wanddikte tussen de spiralen is ongeveer 1,4 mm. Deze slang is hydrolyse- en microbenbestendig, olie- en benzinebestendig en halogeen en weekmakervrij.

De Vacuflex-PU14 wordt geproduceerd volgens de TRGS 727 en ATEX 2014/34 EU. Als de slang aan beide zijden aarding van de spiraal heeft is deze ook geschikt voor het transport van niet-brandbare stoffen en vaste materialen in ATEX zone 22. De slang is geschikt voor transport van gassen en vloeistoffen met lage geleidbaarheid in ATEX zone 2.

De slang is robuust en stevig en door de speciale constructie inwendig zeer glad. Ondanks dat deze slang robuust is, is hij ook flexibel met goede mechanische eigenschappen. De slang is zeer slijtvast, non toxic en vacuüm vast.

De slang wordt toegepast als zuig- en toevoerslang voor slijtende materialen, als containerslang in de houtbewerking industrie, maar is verder ook veelzijdig inzetbaar. De ECO-uitvoering is niet geschikt voor de levensmiddelenindustrie.

Voor deze slang gelden voor sommige diameters minimum afnames en moet er in die gevallen ook rekening gehouden worden met langere levertijden. Een aantal diameters is uit voorraad leverbaar, neem voor de actuele voorraadstatus en minimum afname contact met ons op.

Technische gegevens:

Temperatuurbereik: -40 tot +100°C

Kleur: Transparant

Wanddikte: 1,4 mm.

Buigingsradius: 2x de inwendige diameter

Standaardlengte: 10 meter.

Extra informatie:

Verschillende soorten PU

Specifieke afmetingen mogelijk op aanvraag

Naast ons standaard programma is het bij een aantal slangen mogelijk om op aanvraag andere lengtes te bestellen.

Afhalen


Verzenden


Leveren
Veel producten worden indien niet uitverkocht, uit voorraad geleverd zodat u binnen enkele dagen na bestelling de bestelde producten ontvangt. Op een aantal andere producten geldt in principe een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Verifieert u eventueel voor bestelling of het product op voorraad is. Leveringen vinden franco afleveradres Nederland plaats bij een netto opdrachtwaarde vanaf Euro 750,00 excl. BTW. Vrachtkosten orders < € 750,00 worden op factuur berekend met een minimum tarief van € 24,00.

Administratiekosten orders < € 50,00 zijn € 6,50 Levertijd Betaling binnen 30 dagen netto. Al onze aanbiedingen zijn maximaal 30 dagen geldig.

Voorwaarden en contact

Levering uitsluitend volgens de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Het inzenden van een opdracht op basis van deze offerte impliceert gelijk een acceptatie van de genoemde betalingsconditie en leveringsvoorwaarden als hier genoemd. Leveringsvoorwaarden van derden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.