Toont alle 4 resultaten

Brevoduct-PVC-elastic

Vanaf 6,55m excl. BTW
De Brevoduct-PVC-elastic is een slang met een wand van 2 lagen zacht PVC voorzien van een verenstalen spiraal met PVC ommanteling en axiale en radiale draadversterking. De spoed van de spiraal is rechtsdraaiend. De Brevoduct-PVC-elastic is een soepele en lichtgewicht slang met goede mechanische eigenschappen, hij is knik- en scheurvast, heeft een hoge treksterkte, is vacuümbestendig en heeft een lange levensduur. De slang heeft goede chemische, UV- en ozonbestendige eigenschappen. Als de spiraal wordt doorverbonden is de slang geleidend. Diameters boven 102 mm zijn op aanvraag leverbaar, hierbij dient u rekening te houden met minimum productieaantallen. Deze slang kan ingezet worden voor een groot aantal verschillende toepassingen, in het bijzonder voor gas-, vloeibare- en vaste media. Maar ook voor materiaaltransport, kabelbescherming, droogsystemen, lasrookafzuigers en in het bijzonder op (industriële) stofzuigers en schrobmachines.
Opties selecteren

Brevoduct-3PVC-S

Vanaf 3,40m excl. BTW
De Brevoduct-3PVC-S afzuigslang De Brevoduct-3PVC-S is een grijze kunststof plastic slang met een ingewerkt hard-PVC spiraal. De slang is inwendig glad en uitwendig gegolfd. Het is een zeer flexibele en knikvaste slang welke is voorzien van brandklasse UL94 V0.

Afzuigslang en meer

Deze slang wordt vooral ingezet als afzuigslang voor lucht, gas, rook, stof, poeders en dampen. Tevens geschikt als kabelbescherming of drukloze afvoer van vloeistoffen (zoals water). Naast ons standaard assortiment zijn de diameters 16, 18, 55, 90, 140, 180, 250 en 300 mm op aanvraag leverbaar. Hiervoor kunnen echter minimum afnames of langere levertijden gelden.
Opties selecteren

Vacuflex-K1Z-M-PVC

Vanaf 0,00m excl. BTW
De Vacuflex-K1Z-M-PVC heeft een wand van zacht PVC met een tussen de wand opgesloten verenstalen spiraal met PVC ommanteling. De spoed van de spiraal is links. Dit is een soepele en lichtgewicht slang welke uitermate geschikt is voor afzuiging in de houtbewerkingsindustrie. Verder is deze slang universeel toepasbaar als be- en ontluchtingsslang, luchttransportslang en als afzuigslang voor stof. Voor deze slang of voor bepaalde diameters gelden minimum afnames.
Opties selecteren

Vacuflex-KD-PVC

Offerte aanvragen
Deze slang is universeel toepasbaar als be- en ontluchtingsslang en als materiaaltransportslang in de textiel-, hout-, kunststof en chemische industrie. De slang wordt ook gebruikt als beschermslang voor kabels in de machine- en apparatenbouw en elektrotechniek en in de carrosserie- en jachtbouw als ventilatie- en kachelslang.
Opties selecteren