Welkom Profiel Nieuws Catalogus Links Contact
 
 
Downloads - Prijslijsten


Geldigheid prijslijsten

De Corona-pandemie heeft momenteel een grote wereldwijde impact op toeleveringsketens. Lagere productie- en transportcapaciteiten leiden tot aanzienlijke kostenstijgingen voor alle soorten materialen zoals o.a. staalproducten, kunststoffen en elektronische componenten. Deze stijgingen zijn zodanig dat ze niet door ons of door onze fabrikanten kunnen worden gebufferd. Enkele van onze fabrikanten en leveranciers geven zelfs geen prijzen meer af voor leveringen na 1 september aanstaande.

Vanwege de bovengenoemde situatie moet Brevo de prijzen voor al haar typen flexibele slangen, klemmen, koppelingen en aanverwante artikelen per 1 mei verhogen. Alle uitgebrachte offertes ouder dan 30 dagen hebben geen geldigheid meer en prijsafspraken zijn komen te vervallen. Veel metalen slangen, klemmen en koppelingen in ons programma stijgen met 7 tot 14% maar ook onze kunststof- en folieslangen, o.a. voor ventilatie,airconditioning en industriële afzuiging, zijn aan verhoging onderhevig.

M.i.v. 01-04-2021 zijn al onze prijzen op aanvraag en zijn onze prijslijsten voor flexibele slangen komen te vervallen. Op dit moment kunnen wij hiervoor nog geen nieuwe prijslijsten publiceren.

Voor ons programma Alsident en Geovent (website www.puntafzuiging.nl) zijn inmiddels nieuwe prijzen 2021 uitgegeven maar ook voor deze prijzen geldt dat deze alsnog aan verhoging onderhevig kunnen zijn.

Het spijt ons geen positiever bericht te kunnen geven en wij hopen binnenkort weer onze prijslijsten te kunnen publiceren.
Corona

Klik hier voor informatie

Prijsverhoging mei 2021

 

Feestdagen 2021

Ons bedrijf zal wegens o.a. nationale feestdagen in 2021 op de volgende dagen gesloten zijn:

Tweede Paasdag 5 april 2021
Dag voor Koningsdag 26 april 2021
Koningsdag 27 april 2021
Hemelvaartsdag 13 mei 2021
Vrijdag na Hemelvaartsdag 14 mei 2021
Tweede Pinksterdag 24 mei 2021
Volle week van maandag tot en met vrijdag na Kerst (27 t/m 31-12)

Vrijdagsluiting

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag 08:30 tot 17:15 uur. Op vrijdag sluiten wij om 15:00 uur.